Pogačar zjebal Rogliča
Nobene euforije ni, pa ne zato, ker si jo nebi vsi želeli, tako politika, mediji in narod, ampak ker so se mediji zakalkulirali. In sedaj rešujejo, kar se rešiti da.
Euforija ne pride kar spontano, na to je treba ljudi pripravit in sprogramirat. tokrat so forsirali so Rogliča, njega so vsiljevali narodu, kazali otroka, babo, Kisovec….in tako dosegli, da je večina ljudi navijala zanj, ker so pač mislili, da bo on boljši.
Ovce ste pa peljale, za vas je bil Roglič heroj, Pogačar pa en zadaj. In ker je Roglič na koncu popušil, so naviječi bolj razočarani, še sploh, ker ga je prehitel rojak, na katerega niso računali.
Ampak če realno pogledamo, nekemu slovencu naj bi bilo popolnoma vseeno, ali je zmagal Roglič ali Pogačar. Noben od nobenega od teh dveh nič nima. Tako so pa mediji hoteli evforijo, medijsko forsirali Rogliča in popušili.
Sicer se sedaj trudijo popravit zmoto, in forsirajo Pogačarja, narest euforijo za Pogačarjem, ampak kar je bilo je bilo. Ni to tisto, kot če bi zmagal Roglič.
[/quote]
Butast.
Najbolj mi je pa zagonetno da druge obtožuješ da naj bi bili oni butasti.
Napaka. Gledaš le v ogledalo.
Ker bi nas veliko bilo bolj veselih Pogacarjevega uspeha, ce bi bilo drugace. Dejansko je prikrajsan. Se njegova mama je imela zelo mesane obcutke.
[/quote]
Če en Slovenec premaga drugega, so vedno mešani občutki, ampak izbij si iz glave, da je Roglič neka slovenska ikona, ki bi morala zmagati, kar so ti servirali mediji 3 tedne vnaprej.
Meni dol visi, da Roglič ni zmagal. Se že ni dovolj potrudil, Pogačar pa se je.
“Tako težko sem gledala Primoža, tako hudo mi je bilo zanj. Do neba in nazaj srečna za Tadeja, ko sem videla, kaj se dogaja in kakšen neverjeten uspeh mu je uspel. A z grenkim priokusom, verjemite mi. Tako zelo bi si želela, da bi premagal koga drugega. Čeprav je njegov uspeh veličasten, pa je vsekakor drugače, ker se je tako slab dan v povezavi s tako genialnim Tadejevim dnevom zgodil Primožu. Mislim, da se zaradi tega vsi počutimo drugače – če se celo midva, ki sva njegova starša,” je na letalu za Pariz našemu novinarju priznala mama Tadeja Pogačarja Marjeta.