Pogačar zjebal Rogliča
Pravi športnik je zmožen tekmecu čestitati zmago. Ostalo so častihlepne pi*de, ki uničujejo čar športa.
Osebno verjamem, da bo Roglič zmožen Pogačarja podpreti kljub glasno pristranskim slovenskim navijačem.
[/quote]
No v to pa tudi jaz verjamem in prepričana sem, da bi bilo tudi obratno, če bi bilo – obratno. 🙂
Fantoma pravzaprav ne preostane drugega (predvsem Tadeju), da se distancirata od (spet) skregane (namesto evforične, tudi ko gre za Primoža – drugo mesto na Touru, halo? Nor dosežek!) slovenske javnosti in gresta za svojimi cilji.
Konec koncev, če bi človek druge poslušal, ne bi nikamor prišel. Tudi “navaden” državljan ne.
a smo pristranski, če povemo da smo bolj privoščili zmago primožu – je človeško in pošteno… hinavka bi bila do primoža, če bi sedaj kot zvesta navijačica, ko je on najbolj razočaran, rekla, kaj me briga za tvoje razočaranje, glavn da je zmagal slovenc. Ampak ne zvesti navijači nismo taki – smo s športnikom tudi v času njegove groze, ki jo doživlja. In čutimo njegovo bolečino – in NE DA NE PRIVOŠČIMO TADEJU, ampak JE ŽALOST, KI JO OBČUTIMO ZARADI PRIMOŽA VEČJA KOT VESELJE ZARADI TADEJA.
ŽALOST ob pogledu na primoža, če se poskusimo psotaviti v to kaj doživlja je močnejša in ta nam ne da da bi se lahko tako veselili s Tadejem. pošteno povedano, iskreno, kako se počutim kot zvesta navijačica Primoža. ne morem občutiti veselja, ki bi ga sicer – pa obema privoščim dobre rezultate, ampak realno in pošteno tako je.
kar pa primoža zadeva – njegova izjava ob včerajšnjem porazu – JE DEJANSKO DOKAZ KAKO VELIK ČLOVEK JE IN ZATO GA TUDI TOLIKO SPOŠTUJEM. TAKIH ŠPORTNIKOV NI VELIKO – GOVORIM O KARAKTERJU. ŠPORTNIK KI PODA TAKO IZJAVO, KO JE SAM NAJBOLJ NA TLEH IN RAZOČARAN, JE ZARES VELIK ČLOVEK, VELIK SPORTNIK!
[/quote]
Športnost se konča v trenutku, ko začneš trmuliti da si nekdo ni zaslužil zmage.
Športno je favoritu čestitati stopničko, ki jo je dosegel. Prav tako je zelo plemenito zmagovalcu čestitati za uspeh.
Ni pa športno spodbijati drugih, ker so tebe labilna čustva zanesla izven okvirjev razuma.
ma daj ne telebani, bumbar! Kaj je grdo? Da je pripeljal prvi, ker je bil pač najhitrejši? Bi moral pripeljat 6. in bremzat, da ne bi slučajno tebi krona dol padla zaradi Rogliča, ki pač ni bil dovolj hiter? Pa če bi bil Roglič njegov brat, je prav, da zmaga Pogačar, če je hitrejši. Daj ne glupiraj se!
Športnost se konča v trenutku, ko začneš trmuliti da si nekdo ni zaslužil zmage.
Športno je favoritu čestitati stopničko, ki jo je dosegel. Prav tako je zelo plemenito zmagovalcu čestitati za uspeh.
Ni pa športno spodbijati drugih, ker so tebe labilna čustva zanesla izven okvirjev razuma.
[/quote]
pa saj smo mu cestitali… to da oa ti nekoga zdaj napadss zato, ker se ne veseli z tadejem pa tudi ni sportno. navijacev ne mores prisiliti da navijajo zate in pika. Primož je dal tak komentar po tadejavi zmagi in lastnem razocaranju, ki prekasa vse. tako da nehaj o trmuljenju. sem napisala cestitam mu zazmago, veseliti se pac zal ne morem z njim. in zato nisem nic manj sportna kot ti. s pistolo na glavo me pa nihce ne more prisiliti da navijam za nekoga pod prisilo in seveselim zanj
Primož bo dobil zmago, ne sicer danes ampak čez nekaj let za zeleno mizo. Verjemte.
Tole je povedal drugouvrščeni Dumoulin na kronometru: “Kaj naj rečem? Zgodilo se je. Ne vem, kako se je lahko Pogačar povzpel minuto hitreje ko jaz. Nismo računali na to, to je velik udarec. Tour nam je spolzel iz rok. Moja vožnja je bila dobra, a to ni več pomembno. Pogačar je bil premočan. Bil je na povsem drugem nivoju kot mi. Primož se je počutil dobro. To ni bila njegova najboljša predstava, a tudi ne tako slaba. Pričakovali smo, da bo to zadostovalo,”
Mislim, da je s tem povedal vse. Berite med vrsticami.
Primož bo dobil zmago, ne sicer danes ampak čez nekaj let za zeleno mizo. Verjemte.
Tole je povedal drugouvrščeni Dumoulin na kronometru: “Kaj naj rečem? Zgodilo se je. Ne vem, kako se je lahko Pogačar povzpel minuto hitreje ko jaz. Nismo računali na to, to je velik udarec. Tour nam je spolzel iz rok. Moja vožnja je bila dobra, a to ni več pomembno. Pogačar je bil premočan. Bil je na povsem drugem nivoju kot mi. Primož se je počutil dobro. To ni bila njegova najboljša predstava, a tudi ne tako slaba. Pričakovali smo, da bo to zadostovalo,”
Mislim, da je s tem povedal vse. Berite med vrsticami.
[/quote]
Točno tako. Vsem, ki se vsaj malo spoznamo na kolesarstvo…vemo kaj sledi. Prav tako so nam vsem zdravstvenim delavcem osnove fizionomije jasne. Tu brez “pomoči” ni šlo.
Sej pravim,da je Primož to povedal, dal je sonarodnjaku možnost,da nadoknadi razliko. in ta dobrota
[/quote]
Dobrota, lol, to ni bila dobrota, to je bilo podcenjevanje konkurenta in šparanje energije.
Dobrota je bila s strani Pogačarja, lahko bi jih sesul že prej, z Rogličem vred, pa jim je pustil še malo veselja. Haha.
Dobrota, lol, to ni bila dobrota, to je bilo podcenjevanje konkurenta in šparanje energije.
Dobrota je bila s strani Pogačarja, lahko bi jih sesul že prej, z Rogličem vred, pa jim je pustil še malo veselja. Haha.
[/quote]
Kaj prijatelj res- torej ti trdiš,da je Tadej taka oseba in športnik,da je si rekel ti primož kar nosi majico, jaz sem tak super prijatelj da ti jo pustim za malo tvojega veselja, in ti jo bom iz tega hudega prijateljstva vzel takrat ko te bo najbolj bolelo… ne prej, ampak takrat ko te bo najbolj bolelo – to si je po tvoje rekel in tako se obnašal. Ful je car ane potlej če je tako ravnal kot ti praviš. NOT! Če je to res kar ti praviš, potem mu upravičeno rečemo, da je prava pi…..
Ti nevednež
Primož Roglič je najboljši kolesar na svetu trenutno – in tako že celo sezono…
Poglej in se čudi…
https://www.uci.org/road/rankings
Po številu dobljenih dirk je tudi sicer krepoooooo pred Tadejem… je edini slo kolesar, ki ima podiume na vseh velikih tritedenskih klasikah. Je edini, ki je nosil vse tri majice. je svetovni podprvak v kronometru… tako da zaenkrat po dosežkih še kar krepkoo pred Tadejem – razen pač zdaj tadejeve TDF – ki je samo malo bolj prestižna… sicer pa je po dosežkih primož še vedno krepko pred tadejem
Ti nevednež
Primož Roglič je najboljši kolesar na svetu trenutno – in tako že celo sezono…
Poglej in se čudi…
https://www.uci.org/road/rankings
Po številu dobljenih dirk je tudi sicer krepoooooo pred Tadejem… je edini slo kolesar, ki ima podiume na vseh velikih tritedenskih klasikah. Je edini, ki je nosil vse tri majice. je svetovni podprvak v kronometru… tako da zaenkrat po dosežkih še kar krepkoo pred Tadejem – razen pač zdaj tadejeve TDF – ki je samo malo bolj prestižna… sicer pa je po dosežkih primož še vedno krepko pred tadejem
[/quote]
Ja, kdo je pa starejši?? Še nekaj, TDF je najbolj prestižna dirka na svetu, ne pa malo bolj prestižna. Pozabi te ranking točke, Bernal ni bil prvi na tej lestvici pa je isto zmagal TDF. Ta lestvica ne pomeni ničesar, ima kakšno prednost, če je prvi na lestvici? To ni tenis ali kakšen drugi šport, kjer je lestvica pomembna.
Drgač pa čisto slovensko, kregate se zaradi tega, ker ni pravi zmagal in poleg tega še obtožujete Pogačarja, da je bil na dopingu.
Ja, kdo je pa starejši?? Še nekaj, TDF je najbolj prestižna dirka na svetu, ne pa malo bolj prestižna. Pozabi te ranking točke, Bernal ni bil prvi na tej lestvici pa je isto zmagal TDF. Ta lestvica ne pomeni ničesar, ima kakšno prednost, če je prvi na lestvici? To ni tenis ali kakšen drugi šport, kjer je lestvica pomembna.
Drgač pa čisto slovensko, kregate se zaradi tega, ker ni pravi zmagal in poleg tega še obtožujete Pogačarja, da je bil na dopingu.
[/quote]
Glej – po starosti in dosežkih jih ne boš mogel primerjati, ker sta različno prišla v ta šport. tadej je šolan od malega v tem, primož ni – in je kot pozen amater prišel v to – tako da tukaj je stvar v prid primožu.
Tdf je prestična dirka res – samo zmaga na taki dirki pa ni odraz odličnosti v smislu najboljšega – ker je najboljši tisti, ki je konstanta v vrhu… in to Primož zagotovo je… bernala ni bilo nikjer -zmagal tour in ga zdaj spet ni nikjer leto kasneje… to je to o odličnosti in trajni vrhunskosti… zmagati eno tako dirko je veliko tudi sreče… lahko je kdo odličen ima nesrečo in pade nazaj ali celo ne more dokončati… tako,da je veliko tudi drugih faktorjev…
zato je bolj odraz tistega najboljšega – to,da kolesar je trajno v vrhu… in to primož zagotovo je… vsaj zaenkrat je zagotovo še boljši od tadeja in najboljši
Glej – po starosti in dosežkih jih ne boš mogel primerjati, ker sta različno prišla v ta šport. tadej je šolan od malega v tem, primož ni – in je kot pozen amater prišel v to – tako da tukaj je stvar v prid primožu.
Tdf je prestična dirka res – samo zmaga na taki dirki pa ni odraz odličnosti v smislu najboljšega – ker je najboljši tisti, ki je konstanta v vrhu… in to Primož zagotovo je… bernala ni bilo nikjer -zmagal tour in ga zdaj spet ni nikjer leto kasneje… to je to o odličnosti in trajni vrhunskosti… zmagati eno tako dirko je veliko tudi sreče… lahko je kdo odličen ima nesrečo in pade nazaj ali celo ne more dokončati… tako,da je veliko tudi drugih faktorjev…
zato je bolj odraz tistega najboljšega – to,da kolesar je trajno v vrhu… in to primož zagotovo je… vsaj zaenkrat je zagotovo še boljši od tadeja in najboljši
[/quote]
Ja sej imaš prav, sam sedaj ni bil najboljši. Padec na Dauphinu je bil kr hud in je sigurno pustilo posledice tudi na Touru. Drgač pa oglej si lestvico in mi povej, kdaj je Fuglsang zmagal kakšno 3 tedensko dirko? On je 2 na lestvici, tko da ni treba gledat lestvico, ker res ne pomeni ničesar. Oba sta dobra, ne pa samo Roglič!!
Super je, da je Pogačar stegnil Rogliča v zadnjem momentu, to je dobro za šport, mlada senzacija z epsko vožnjo. Prej je bil itak eno samo spanje dolgočasno, da en vodi 100 let ni zanimivo. Roglič je pozabljen, Pogačar je kralj, tako pač je. Meni se nič ne smili, bi pač stisnil, ko bi lahko, delal je ogromne taktične napake, noben ne gleda rad takih, ki vozijo neki na pol. Naj pač drugo leto več pokaže.
dej no dej, premalo si ga ponižal Rogliča – dobro si pokazal svojo hudobijo, ampak verjamem da je je v tebi še krepko več ajde na dan s pljuvanjem… in potem se oni zgoraj oglaša o nešportnosti, ker smo nekateri razočarani, da ni zmagal roglič in je to nešportno, taki zapisi ga pa ne zmotijo, kljub temu,da je primož še vedno drugi, ne zadnji…
Ti pa rad gledaš take, ki se kolegu iz reprezentance v bicikel zabijejo ane – takrat si najbrž onaniral in se drl zraven, bravo tadej zakaj nisi zabrisal rogliča iz dirke – ziher so bile to tvoje besede takrat – ob vsej tvoji zlobi, vprašanje če ne še kaj hujšega