Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pogačar zjebal Rogliča

Pogačar zjebal Rogliča

ti pa raje beri kot da neosnovano pljuvaš vsaj po meni, nikjer nisem napisala,da se pogačar osebno dopingira – tako da se raje ti opraviči… Nisem nič plačana od nikogar samo pravim,da me čudi, da če je tako boljši ko je pokazal nda naj bi bil ‘ppred vsemi na koncu – da tega ni nikoli pokazal čez tekmo – in to je dejstvo,da te hude superuiornosti nad vsemi prej ni pokazal – če bi jo bi že zdavnaj vozil prej z rumeno majico on in ne Primož.
Ti očitno ne razumeš argumentiranega razpravljanja in takoj žališ na osebni ravni… kaj pa tebe primoževa žlahta moti, da jo žališ? A ti si pa s takimi komentarji top… jaz pišem o poteku dirke argumentirana razmišljanja, ti pa žališ na osebni ravni. ne misli si da si top kulturna in spoštljiva oseba.
[/quote]

Tri etape je ZMAGAL Pogačar. Roglič eno. Kaj ni jasno??? Česa ni pokazal že prej? Saj ni prvo etapo zmagal včeraj, no… pa kaj ste nori, ali kaj?
A da nisi rekla, da se dopingira. Ja, res, nisi napisala”Pogačar se dopingira”, ampak ves čas so ene insinuacije, “to je zelo čudno”, “kako je možno, da se je tako hitro regeneriral” , tu nekaj smrdi…. bla bla bla… No, kaj si pa potem mislila, če ne to? Kot če bi rekla, da nikoli nisi rekla, da je ena prostitutka, samo to, da prodaja svoje telo za denar. Isto sranje, drugo pakovanje.

Tri etape je ZMAGAL Pogačar. Roglič eno. Kaj ni jasno??? Česa ni pokazal že prej? Saj ni prvo etapo zmagal včeraj, no… pa kaj ste nori, ali kaj?
A da nisi rekla, da se dopingira. Ja, res, nisi napisala”Pogačar se dopingira”, ampak ves čas so ene insinuacije, “to je zelo čudno”, “kako je možno, da se je tako hitro regeneriral” , tu nekaj smrdi…. bla bla bla… No, kaj si pa potem mislila, če ne to? Kot če bi rekla, da nikoli nisi rekla, da je ena prostitutka, samo to, da prodaja svoje telo za denar. Isto sranje, drugo pakovanje.
[/quote]

…ostale pa pogorel. A ti to kaj pove?

[/quote]
Daj poglej si podelitev. Res je looser, ti pametnjakovic.

ma glej, škoda da ti še pišem in se ponavljam, ker očitno ne razumeš poante, ki jo hočem to povedati… sploh dirkati na taki dirki ni lahko – to je prvo…

kot drugo, če bi bil tako superiuioren zagotovo ne bi čakal na zadnjo etapo, da prevzame majico, saj je to tudi veliko tveganje a veš – bi že zdavnaj prej šel po njo in ne ne bi štedil z močmi do zadnjega…
… spet če bi bil tako superioren bi zmagal tudi tjv že prej ne glede na to kaj bi mu oni dovolili – govorim z vidika take superiornosti kot jo je pokazal na zadnji etapi…
zato še enkrat pravim mi je ta čudežno čudna…
[/quote]

Si ti kdaj slišala, da se talent razvija? Izboljšuje? Postaja boljši in boljši? Dvakrat je zmagal v prejšnjih etapah, nikoli sicer tako superiorno, ampak kronometer je posebna zadeva, ne vidiš tekmecev, na koncu ni niti slišal več tistih, ki so mu govorili v slušalko, tako da je samo gonil in gonil. Če vidiš tekmece pred seboj, voziš drugače kot če jih ni. Ja, tudi počasneje, ker se ti ni treba bati, da boš ostal daleč zadaj. Kronometer je drugo in tam se pokažejo dejanski talenti in tisti, ki imajo še dodatne moči.
Ampak bebccii boste pač gonili svoje do konca. Ta dva čapca tu sta pa tudi vse od tistih, ki ne podpirajo Pogačarja, hb nas je normalnih več.

Kaj ne zmaga vedno najboljši?

[/quote]

Nič ni ostalih pogorel. Če bi, ne bi bil v skupnem seštevku prvi, ti bumbar. Pa celo če bi ostale pogorel in bi vse stavil na kronometer, zakaj pa ne, če zadošča za zmago? Kaj naj bi mi to povedalo? .. Ajaaaa, da je bil ziher na dopingu na teh treh… budalo eno… brez dokazov žališ in podtikaš.

[/quote]

sem tudi jasno napisala kaj sem mislila, da so zadaj tukaj interesi tudi ekipe, in da če v koga dvomim dvomim ne v tadeja za kaj takega, ampak prej v ekipo – in to sem tudi napisala že… če bi bila manj obsedena z napadanjem mene, bi lahko tudi to zasledila.

Si “Hinko” ja. Delam v medicini, moje mnenje je utemeljeno. Zakaj zmerjate stroko z “bebci” je vaš problem. Bo vse na zeleni mizi prav kmalu.

na volitvah!

Si ti kdaj slišala, da se talent razvija? Izboljšuje? Postaja boljši in boljši? Dvakrat je zmagal v prejšnjih etapah, nikoli sicer tako superiorno, ampak kronometer je posebna zadeva, ne vidiš tekmecev, na koncu ni niti slišal več tistih, ki so mu govorili v slušalko, tako da je samo gonil in gonil. Če vidiš tekmece pred seboj, voziš drugače kot če jih ni. Ja, tudi počasneje, ker se ti ni treba bati, da boš ostal daleč zadaj. Kronometer je drugo in tam se pokažejo dejanski talenti in tisti, ki imajo še dodatne moči.
Ampak bebccii boste pač gonili svoje do konca. Ta dva čapca tu sta pa tudi vse od tistih, ki ne podpirajo Pogačarja, hb nas je normalnih več.
[/quote]

Točno tako. Podpis.

Točno tako. Podpis.
[/quote]

svašta ja talent se razvije v treh tednih ane – zakaj potem oni rabijo tolk treninga tolk let,. če se vse razvije v treh tednih…
vsi ostali bolj utrujeni z vsakim dnevom več – samo on je na koncu najbolj spočit… spet čudno če se tale ta njegov talent razvije z vsakim dnevom bolj zakaj je bil vmes pa pobit in na tleh… kakorkoli ne pije vode ta tvoja teorija… če bi se rauvijal vedno potem bii moral biti iz dneva v dan boljši, ne pa da ga je vmes na kraljevi etapi tudi primož pušnil… čudno, da ga je če se njegov talent razvije iz dneva v dan na bolje

[/quote]
Res je, kronometer zmaga najmocnejsi, ki ima odlicen dan.
Se vedno mi je zal, da to ni bil Roglic. Pogacarju pa zelim cim vec rumenih, rdecih, roza in ostalih majic. Danes je dobil tri od stirih.

Pirova zmaga. 90% Slovencev ga ne podpira.

kjer lahko kaj pridobiš, če dobro jamraš in se z modricami d padanja po stopbicah vlačiš po CSDjih ☺
Šport je garanje. Je treba narediti veliko tudi za ekipo …
Bolj se mi zdi, da Pogi ni kazal kaj je zmožen in je lepo hranil moči za zadnji finiš, kjer je raztural

in kaj je 100% slovencev naredilo, da bi bilo drugače ☺☺☺
si že kdaj tekmovalo vsaj v sca.nju v daljavo ☺

Seveda, predvidljivo. Ko zmanjka argumentov pričnete z žaljivkami. Tu se odraža vaša kultura.

Če že delaš v medicini pol pa najdi dokaz, da je bil Froome goljuf. Res ste eni idioti, ko se spravljate na Pogačarja, ti pa tvoja zelena miza pa raje išči covid zdravilo in pusti kolesarje na miru. Pol lahko obtožiš tud Rogliča, če si majstr za doping. Prav bedni ste vsi, ko obtožujete našega kolesarja, slovenca. Sram vas je lahko, ker pojma nimate o kolesarstvu, zato pa bodite tiho, zmagal je Pogačar, če vam ni prav pa dajte pritožbo na UCI, ker ni zmagal pravi. Vsi po svetu čestitajo Pogačarju, a tukaj je nekaj kavčarjev, ko je prvič gledalo tour bolj pametnih kot bivši kolesarji.

Narobe. Ne, da ga ne podpiramo, hudo smo navijali za Primoza in zato smo zalostni.

Et voila. Reconnaissance bientôt.

Mater kaj mi gre na jetra ker tule gor pametujeta tisti ki nimate pojma. Kolesarstvo spremljam že 30 let. Tudi več kolesarjev je po včerajšnji etapi izjavilo, da tudi če bi bil Roglič v najboljši formi na kronometru, po vsej verjetnosti nebi bilo dovolj, da bi obdržal rumen triko. Pa je Roglič izkušen in zelo dober kronometrist. Kar je dal Pogačar kronometrov skozi, nazadnje junija ko je za 8 sekund premagal Rogliča, nikoli ampak res nikoli ni takole izstopal kot je včeraj. Če se naslonimo na tisti junijski kronometer je nemogoče, da bi v 2 mesecih tako napredoval. Jaz sem že kar nekaj Grand Tourov videl in to kar je pokazal Pogačar je bilo nekaj tretjega posredi, ker samo na žgance in krompir tole ni šlo. Če je bil tako natreniran kot pravite nekateri, zakaj potem ni z lahkoto lovil prve skupine na tisti vetrovni 7. etapi, ko je ostal zadaj? Pa bi potem prevzel skupno vodstvo že v 8. etapi.

jaz bom samo še to rekla… primož je zame velikan tudi za to, ker je še vedno top na vrhu… letos 2. , predlani 4….
poglejmo razvrstitve ostalih top iz preteklih let – so kje – ne jih ni… to je odraz vrhunskosti tudi biti konstantno v vrhu TDF…
in če zaključim z malo tolažbe tako – letos ni zmagal, ker bo raje drugo leto, ko ne bo te butaste korone in se bomo navijači tam lahko veselili z njim. Letos je bila to res prava žalost brez navijačev tam. Tukaj mi je tudi škoda za Tadeja – ker je prikrajšan za to vzdušje ob zmagi, ki pa je tudi za športnika pomemben del doživetja.
Edino eno pripombico bi pa imela za tadeja, ko bo še stal na stopničkah s slo zastavo – že lani na Vuelti jo je obrnil narobe in letos spet… naslednjič ko bo na stopničkah z zastavo, naj pogleda toliko,da bo grb na pravi strani obrnjen :))

in spet en bedak, ko misle da ve kako je kolesarit. Ti praviš, da gledaš to 30 let, pol še nisi videl, da so še večji kolesarji se ujeli v zanko vetra in izgubili čas. Zakaj misliš, da se kolesarji bojijo vetrov, ne morš ti ujeti skupine 100 kolesarjev spredaj ko so v zavetrju. A sploh veš kaj pomeni zavetrje? Vožnja v skupini je čisto nekaj drugega kot vožnja na kronometer ko si sam.

Pogi samo pokazal ni, kako močan je zares. Je pač imel idejo/plan/sanje za zmago.
Ves čas je vozil racionalno – brez, da bi kazal presežke svoje sposobnosti.
Na predzadnji etapi pa se je “skuril”. Sedaj pač vsi vedo česa je sposoben in kako se gre igro.
Doping … emmm – vse je preveč kontrolirano in kazni so revelike, da bi se šel kaj nedovoljenega ☺

Je suis d’accord.

Vse kaže na žgance z “zabelo”.

https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo/dirka-po-franciji/pogacar-po-tem-touru-je-primoz-se-vecji-zgled-zame/536656

New Report

Close