Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogledam v karte

Pogledam v karte

Kot ponavadi. Eno vprašanje. Z vami bom pol ure.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena s kartami, 08.11.2024 ob 18:53

Kot ponavadi. Eno vprašanje. Z vami bom pol ure.

Še vedno mislim nanj, pa sva narazen leto in pol. Je konec dokončen?

Hci ima v kratkem  izpit za avto. Bo uspelo? Hvala

Mene pa zanima kaj moram vedeti v prihodnosti. WTF se dogaja v mojem življenju? Kdaj se bom izkopala ven iz brezposelnosti in pomanjkanja?

Ali bo kdaj bolje v ljubezni? V smislu, da sem sproščena in imam občutek varnosti?

Preko svojega podjetja delam občasno se za eno drugo podjetje, me pa delo zelo izčrpava, res trdo delam in hitim.  Razmišljam da bi si našla nekaj drugega, da ne bi bila tako utrujena. Imam kaj možnosti? Hvala za odgovor

Ne morem nehati, 08.11.2024 ob 18:58

Še vedno mislim nanj, pa sva narazen leto in pol. Je konec dokončen?

Ni upanja.

Ali se bo kaj izboljšala zadeva, ki me žalosti? Hvala.

Pozdravljeni, moj zakon, bo trajal? Lp

Kako mi kaže glede službe? Hvala.

Vprašam za hči, 08.11.2024 ob 19:01

Hci ima v kratkem  izpit za avto. Bo uspelo? Hvala

Bo uspelo.

Bom uredila finance? Hvala.

Bom dobila drugo službo ali ostanem v obstoječi?

Hvala,

Anonimno 8940, 08.11.2024 ob 19:02

Mene pa zanima kaj moram vedeti v prihodnosti. WTF se dogaja v mojem življenju? Kdaj se bom izkopala ven iz brezposelnosti in pomanjkanja?

Kaže, da ste precej zaprti. Odprite se, ne mislite na preteklost, saj s tem samo privabljate negativno energijo. Če boste upoštevali moj nasvet, se vam bo v kratkem času ponudila priložnost, da spoznate človeka, ki vam bo pomagal.

Anonimno 1580, 08.11.2024 ob 19:04

Ali bo kdaj bolje v ljubezni? V smislu, da sem sproščena in imam občutek varnosti?

Težave se bodo kmalu umaknile. Vidim, da se boste imeli lepo z neko moško osebo. Neka ženska pa bo ljubosumna, a vam škodovati ne bo mogla, ker se bo hitro umaknila.

Delo, 08.11.2024 ob 19:05

Preko svojega podjetja delam občasno se za eno drugo podjetje, me pa delo zelo izčrpava, res trdo delam in hitim.  Razmišljam da bi si našla nekaj drugega, da ne bi bila tako utrujena. Imam kaj možnosti? Hvala za odgovor

Imate možnost, samo to je odvisno od vas samih. Ni vse v denarju.

Bo  sprememba ali ne bo in ali je smiselna?

Hvala….

Zanimajo me finance, se bo stanje kaj izboljsalo? Mogoce menjava sluzbe

Kako mi kaze v ljubezni?

da ni prepozno za vpr.: kaj me čaka v službi? Bom kdaj počela za prezivetje kaj duši prijetnega?

Anonimno 3591, 08.11.2024 ob 19:07

Ali se bo kaj izboljšala zadeva, ki me žalosti? Hvala.

Karkoli že imate, res ni videt lepo. Boste pa to kmalu rešili. Vidim da so vpletene se druge osebe poleg vas .

Anonimno 4009, 08.11.2024 ob 19:27

Karkoli že imate, res ni videt lepo. Boste pa to kmalu rešili. Vidim da so vpletene se druge osebe poleg vas .

Hvala. Res se nanaša na druge osebe.  Torej obstaja upanje, da se bo rešilo…

Zdravje mlajše hčerke roj februar 2008. Hvala

Sem se poškodovala, bolečina je še vedno zelo huda, ali se bo to pozdravilo ali sledi operacija.

Anonimno 3591, 08.11.2024 ob 19:32

Hvala. Res se nanaša na druge osebe.  Torej obstaja upanje, da se bo rešilo…

Trola, a ne znaš brat??!

Šlogarca je rekla “Boste kmalu rešili”, torej ti boš morala rešiti, ne pa “se bo rešilo” kar samo od sebe iz lufta!!!

New Report

Close