Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogledam v karte

Pogledam v karte

Mi bo vrnjen denar, ki so mi ga dolžni?

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Pojma nimam, 08.11.2024 ob 19:59

Mi bo vrnjen denar, ki so mi ga dolžni?

Hvala

Če moraš to šlogarco sprašvat, potem je jasno, da ne!

Bo prava diagnoza postavljena, zdravljenje uspešno?

“Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8940, 08.11.2024 ob 19:02

Mene pa zanima kaj moram vedeti v prihodnosti. WTF se dogaja v mojem življenju? Kdaj se bom izkopala ven iz brezposelnosti in pomanjkanja?”

Kaže, da ste precej zaprti. Odprite se, ne mislite na preteklost, saj s tem samo privabljate negativno energijo. Če boste upoštevali moj nasvet, se vam bo v kratkem času ponudila priložnost, da spoznate človeka, ki vam bo pomagal.

Ja, hvala za nasvet. Sem res precej zaprta oseba.

Bova kdaj skupaj ..kot par….jaz IC on MV

Hvala

Izgubila sem službo. Ta teden sem se na ZRSZ  pri javila. A kaj kaže, da še kdaj kaj delam al je konec? Najlepša hvala.

Lepo prosim za odgovor, ali bom speljala posel glede pogodbe do konca, ali bodo kakšne težave, hvala lepa

Lepo prosim še meni, če nisem čisto prepozna…Kako nama kaže z simpatijo? Hvala.

Še meni prosim:

Je mogoče prijatelj zagledan vame?

Posojenemu denarju kar pomahaj v slovo, 08.11.2024 ob 20:00

Če moraš to šlogarco sprašvat, potem je jasno, da ne!

Denar ni bil posojen, ampak je drug razlog.

Zanima me kako bo z mojo službo. Bom še dolgo na svojem  delovnem mestu

Ali me res ljubi?

Ali bom uspešna na svoji poziciji? Je to moje pravo poslanstvo?

Ena s kartami, 08.11.2024 ob 18:53

Kot ponavadi. Eno vprašanje. Z vami bom pol ure.

Ali me čaka sreča v ljubezni? Ter kdaj lahko pričakujem, da se stare rane pozdravijo in spoznam ljubezen svojega življenja?

Dvigam temo

Kdaj in kako se bo zaključila dediščna po pokojnem sorodniku? Nas je 6 dedičev, ki smo na sodišču že leta. Ali bo kmalu konec in ali bom dobila, kar mi pripada oz kar zahtevam?

Hvala 🙂

Upam, 08.11.2024 ob 19:26

da ni prepozno za vpr.: kaj me čaka v službi? Bom kdaj počela za prezivetje kaj duši prijetnega?

🙏tudi jaz se priporočam za odgovor. Nekaj nefajn čutim, da mi pripravljajo v službi.. . Hvala.

Upam, 09.11.2024 ob 19:55

🙏tudi jaz se priporočam za odgovor. Nekaj nefajn čutim, da mi pripravljajo v službi.. . Hvala.

Kaj pa si ušpičila, da misliš, da ti nekaj pripravljajo v službi? Delaj kar je treba in sama sebe kdaj pohvali! Pa z dobro voljo. Mogoče pa nič ni takega! Če  te tud kaka zolčna napade, ji nazaj eno zafršolaj, pa se nasmej in dalje delaj kot da je ni. Če priznaš kake svoje napake, zapomni si, ti bodo podtikale še vse drugo, pa če si kriva al pa ne!

Dvigujem temo. Lahko morda katera pogleda v karte?Hvala

Dvigujem temo

New Report

Close