Poglej ga…
Lepo in prijetno jutro vsem , še lepši pa dan :)))))))))
meni se zdi , da bo tko krasen ..
ps::da ne bi kdo mislil , da sem kaj in love pa to..samo včasih se tko nepričakovano zgodijo kake stvari in me dvignejo v luft ..ne računaš pa evo se zgodi in nehote upadeš na žurko….tkole ko zajči ponoči :))
in srečaš ljudi , ki so nekaj posebnega in ti je lepo da je temu tako..
zajček je tko vesel danes .)))))))))
Vam zaupam……
Nekaj najlepšega je,ko se zjutraj zbudiš,ves skuštran, ko pustiš zunaj jutru da te dokonca predrami,ko kar v pižamci pohajaš okoli hiše,zalivaš rožice,greš v vrt še po tiste rožce,ki ti bodo krasile mizo v hiši….Tista jutranja svežina,ki se lahko opiše in primerja le z tisto jutranjo mano (roso) na travniku…..mmmmm obožujem taka jutra……mmmm to je življenje in užitek…ampak tej zgodbici sledi nekako nadaljevanje,le da je za enn par oči…..to zgodbico bom pa zaupala mojemu dragemu…..lep dan in polno teh drobnih užitkov..res je lepo zgodaj ustati in se fejst pocrkljati…..YESSSSS
Lepo!!!!!
Sam jaz imam pa malce drugačen redosled napisanega!
Po tistem,kar nisi napisala..;-)))….šele po tistem greva z drago na vrt in od rože do rože,pa od gredice do gredice in skupaj pleviva,reževa,zalivava,se lepo pogovarjava in sva sploh vsa nežna!
🙂
No,pa mi enkrat ni uspelo teme zasvinjat (še! ;-))
Nekaj najlepšega je, ko se zjutraj zbudiš, ves skuštran, ko pustiš zunaj jutru da te dokonca predrami, ko ni nujno da v pižamci pohajaš okoli hiše, zalivaš rožice, greš v vrt še po tiste rožce,ki ti bodo krasile mizo v hiši….
Tista jutranja svežina, ki se lahko opiše in primerja le z tisto jutranjo mano (roso) na travniku…..mmmmm obožujem tudi jaz taka jutra……mmmm to je življenje in užitek…
ampak tej zgodbici sledi nekako nadaljevanje, le da je za enn par oči….. to zgodbico bom pa zaupal moji dragi…..
lep dan in polno teh drobnih užitkov tudi od mene res je lepo zgodaj ustati in se z nekom fejst pocrkljati…..YESSSSS
:-))))))))) ma tako stereo se mi zdi tole