Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglej…ga

Poglej…ga

Ja..poglej ga novo jutro…jaz pa že spet norim…hihihi!!! No malo drugače gre ena pesem…ampak saj ni važno…važno je…da sem med vami…da se imamo fajn..in baje si mormo po nalogu Janija ta dan narediti najlepši..ga bomo…no pa dajmo!
Jaz vam ga že lepšam…in sebi tudi…moji-moji…takoj pod tuška…nato kofi…in potem delat…kakrkoli…samo, da se miga,hihihi!
Pa še malo Natalijine…nostalgije po morju…joj..kje je že morje…hihihi…

MORJE IN SONCE
Natalija Verboten
Vse dan za dnem kakor stara se plošča ponavlja,
kam, kam naj grem, vsepovsod me le dolgčas pozdravlja,
siv je vsakdan, ceste, hiše in mrki obrazi,
iste poti, dolge noči, prazni pogledi na ulici,
tavam samo, čakam na to, kdaj bo poletje prišlo.

Morje in sonce,
v vročem pesku pa tvoje telo,
slani poljubi,
tvoj pogled kakor modro nebo,
morje in sonce,
na obali pa zvoki kitar,
vonj po ljubezni,
naj poletje ne mine nikdar.

Aj, aj, aj, …

Glej, tam nekje, zapuščena samotna je plaža,
tja pelje me naskrivaj stara ribiška ladja,
kriv je zaton, da se tla pod nogami zgubijo
in ti priznam, željo imam, da se ljubezni s teboj predam,
ko bom odšla, igra bo ta, sladek spomin za oba.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči!
Ne vidim! 🙁
Megla je zunaj!Si moraš to zamislit!Pri nas je megla samo parkrat na leto in še to samo pozimi.Zdaj pa ta nesnaga bela skriva očem lepoto tega dneva!
🙁
sem kar slabe volje.
Sp

Magla…svuda…svuda oko nas…je pela Josipa..lepa pesem je…
Zadnjic sem na sms…zgodaj zjutraj dobila tole sporocilo:” Ali veš kaksna je razlika med meglo in kur..m…je ni…ko se dvigne…je dan popoln..je lepo…paše in zadane! No to je to…saj se bo dvignila…in potem bo tko lepo…posijalo sonce…hiihih…drugače pa se naj dvigne..kaj drugega…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Po vrsti:
“Uno”…….ni kar neki brez veze!Če “unega” al “unota”(?) ne bi bilo, bi tebi manjkalo tričetrt veselja v življenju(pa ne zaradi “unega”,ampak zaradi posledic “Unota”)

Od Lisice mi je to daleč najlepša in najboljša pesem

Se je dvignila ja!Pa vseeno nekaj fali………………….

Cmoka Sonči!
Sp

:)))))))))))))

Kako si ?
Vidim , da svetiš kot sto sonc :)))

No samo da se je dvignilo…pa je spet lepo..in kaj fali…ne saj me ne zanima…hihihi;))!

ja ziher bo zdej kar Jani komandiral kakšen dan nardite sami sebi :))))))

SončeK, nej bo.. lep dan! pa vesel! pa… ne vem kaj še :)))

Jaz bi rad Martino…………;-)
Sp

saj nisem narobe razumel ne,da sprejemaš želje?

hahahahaha a zdej nej bom pa tukaj Aladin s svetilko?

ne gre.. SP, sam se boš moral potruditi :)))))))))9

Pri Martini se ni treba truditi….pravzaprav ja!Lahko me prehitro položi,pa moram kmečkega fanta špilat vsaj dokler se da!
😉
lep dan Jani!
Sp

Nikitka moja…evo sedajle grem narediti tisto…zaradi katerega me peče vest…grize…evo…že zvoni…tko!!!

Poljubcek…in odlicno sem;))!

res je lepo jutro….sam ne bo dolgo….moram na šiht.
poleti pa res ne maram hodit na šiht

Nanči?
Kam si mi pa včeraj ušla?
sem imel še take plane……..
😉
Sp

sta se treba mora se…gre ena pesem…je lepa…paše in zadane…pomisli tudi ti na kaj lepega…pa bo precej lažje;))!

New Report

Close