Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglej ga….. novo jutro!!!

Poglej ga….. novo jutro!!!

Sonce se že riše na obzorju, in na ta dan se bosta ljubila sonce in luna, ljubimo se še mi. Delajmo na temu, naj bo nezno, romanticno, naj zadane in pase, draga kletka, rada vas imam in pika!
No ljubimo se z osebo, ki nam naredi tisto prijetno ščemenje v zelodcu, ki nam postavi vse dlake pokonci, ko je dovolj le njej pogled in ta zadane do konca in potem njegove-njene roke, ko zagrabijo, ko bozajo in ta poljub, joj,joj ……..preostane samo se ljubljenje…to je to…

Lepo jutro, lep dan, naj bo res pozitivno naravnan, dajmo si duska, le enkrat se zivi !

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

HOJLA……..

zdaj veš kaj zamujaš, ker se ne oglasiš na moj mail……hihihiih
pa ne bi samo kocince stale pokonci…..uf…nevevednica……..

pa-pa………mogoče drugičččččččččččč

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čauči…. zehhhhhh, zehhhh…

lep uvod lep dan…
a dans zvečerpa ne bo nobenga tle, ane… hihi… ????

cmokca

Dobro jutro Sonček in seveda vsi ostali. Danes je petek dan za metek…., pri nas pa bo pestro jutri. samo, da vas poljubčkam, danes se bomo spet bolj malo “videli”.

Cmok, cmok…

Kaj pa, če nekdo sploh nima dlakc?! :-))))))

Cmoka, Sonči, lepo jutro tudi tebi… a veš, sem vstala 5.20, pa sem pozabila opazovati tale lunin mrkec…..uuuueeeeee, kaj pa zdaj?! Pa še skoraj 50 minut je menda trajalo….

Se pravi, da je danes dan za stiskanje, muckanje, lubčkanje….Potem pa kar začnimo……..CMOKE za vse!!!!!!

Ti bi se pa sam onegavla,no!
A ti včeraj ni bilo zadost?
😉
Cmokija moji žabici!
Sp

meni ni nikoli zadost in pika;)), cmoka nazaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A se dava dol?
😉
Sp

Seveda, vsedva se na stol…cmoka!!!

No tud na stolu bi še šlo…pravzaprav b blo super! :-))))
A me boš jahala?
;-)))
Sp

New Report

Close