Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglej ga novo jutro…

Poglej ga novo jutro…

..Meni se pa se kar spi…noc je bila kratka in taka..mmmmmmmmmmm…in ta trenutek potrebujem njega, ki zna…ki me takoj spravi v noro pozelenje…mmmm ko drsi po mojem telesu…prav v vsak koticek..tko zna…grem..takoj zdaj k njemu..ki je tako moj..moj…

…kdo je ze tko moj..moj..mmmmmmmmmmm

aja..on…ki zna..ki obvlada..mmmmmmmmmmmmm

kje si..prihajam…………..eco se mal..in

TUŠ..prihajam..haha…ma je res lepo se tusat …k tko pase..in te spravi pokonc na en dva tri;))..te njegove vodne kapljice..obvladajo stvar;))..Ja nagajivo jutro vam zelim kletka moja..je tko lepo bit nagajiv dan na dan..pase in zadane..in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ojla…………………..zakaj pa se ti tak umivaš….uffffff…saj vem, ker si.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dobra mačkica…hiiiiiiiiiiiiiiii

ki pa dans,…prideš kaj k meni……..bova počela nespodobne stvari……..polej v ladlček….hhiihihihi….samo a boš potem zdržala, potko do mene…hihiih

pa-pa sonči

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bemti razo..mam sreco da sem zdele se vsa hladna od tuska..kao;))..ker tele tvoje besedke..no tam u ladlcu..hudoooo…evo pa me spet gon…bemti kaj ti delas z mano..nehajjj!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ojej, umit se moram!

hvala za opozorilo, sonči! ;))))

sibaj..kako si upas prej sem..packa mazana..haha

šem še mičkena, pa še ne maram umivat….. ožiroma še požabim umit, dokler mi mamiča ne reče!

ko bom velika in štara kot ti, še bom pa še šamo umivala…….

hihihihi

Ma jebat ga..tud me ta stare mormo zvet;))…ampak ne zabkaj..stara koka, dobra supa..no tko nekak…ce sem pa stara..al ne..pa pitam se pitam..haha…kera je bolj..haha

Ja saj bi bil cajt!
saj se nisi že od Mehike sem!
😉

New Report

Close