“Poglej lubči,
čist enostavno: dvigneš roke, razširiš noge in se prepustiš“ (pihljanju vetrca, da ne bo pomote), sem poslušala dragega in počela nekaj temu podobnega..pa saj ne, da se pritožujem, sploh ne!! Obožujem poletja, ampak vročina, ki me je dajala, je mejila na popizditis in samo večer, ki se mi je zdel še neznansko daleč, je obetal nekaj olajšanja…
„Nove sosede dobiva“ sem slišala komentar najslajšega, medtem ko sem meditirala na ležalniku, z glavo, obrnjeno navzdol in nogami, naslonjenimi na naslonjalo…lahna obleka je zdrsnila proti bokom in mi razkrila pogled na noge…še vedno za 10!!! :-))… s pogledom sem drsela po vsej dolžini svojih nog, in hiter gib krčenja kolen, hkrati tako samoljuben kot tudi močno erotičnen, je v trenutku utišal najslajšega…rahlo priprtih oči in sklonjene glave je s pogledom drsel po meni in strast, ki se je prebujala v njem mu je nadela tko žleht videz…no, ne samo njemu…medtem, ko sva z najslajšim uživala v erotičnosti trenutka, se je nekaj podobnega zrcalilo na drži para, ki se je naselil v najino bližino…”kaj ni govoril nekaj o novih sosedih?” sem pomislila, medtem ko sem se hitro dvignila, popravljala obleko v spodobno formo in hkrati poslušala “Ojla, midva sva Tom in Meta.Kaj je že dolgo tako vroče?”…moške oči so se zapičile v moje in s porednim pogledom preletele obline, ki sem jih zopet skrivala…mah ejjj, kaj mi bo nerodno…meni!!!… hehe…ponujena roka je bila močna in stisk čvrst in čeprav so me njegove oči še vedno poredno lovile, sem se zagledala v Meto…ejjj, olaaa….kapo dol, gospa…prsi, velike, čvrste in predvsem visoko stoječe, so ukleščile moj pogled in s težavo sem pogled usmerila v njen obraz….”kako pa premagujete to vročino?” me je spraševala, medtem ko sem se sama spraševala, kako obladuje te balone…še majčko ji bo razneslo ;-)…no, to se nisem spraševala samo jaz, tudi moj sladek je namreč za trenutek pokazal vso svojo moškost in stegoval svojo roko tako blizu njenih balončkov, da me je popadel smeh…jap, zanimiv par…
In še zanimivejši večer…
Proti večeru je vročina malo popustila, ampak za miren spanec je bilo še vedno prevroče.Vstala sem in se vsedla na teraso, ter v čisti temi sprejemala kolikor toliko hladen zrak v moje telo. Nog, naslonjenih na stol in zaprtih oči sem globoko dihala, ko sem zaslišala pritajeno vzdihovanje. V trenutko je bila vsa pozornost mojih čutil usmerjena v vzdihe, ki so postajali glasnejši in globji. “Jebela, soseda sexata na terasi” sem ugotovila in se tiho dvignila s stola, ter se po prstih, tiho kot miška (valjda!!!) približala ograji in se naslonila nanjo. Pogled je bil veličasten: nekaj metrov od mene, naslonjena na ograjo je razširjenih rok in nog stala moja soseda, medtem ko je njen dragi od zadaj v počasnem ritmu suval vanjo…uffff…in njeni joški, polni in veliki sta mu služili kot oprijem…z dlanmi se je oklepal jošk (samo da ne počijo!!!) medtem ko je suval vanjo…”Ooo, jaaa, šeee” sem jo poslušala…
Iz njegovih ust se je izvil stok in slišala sem ga govoriti “ljubica, migaj, ja…o mater, dobr f**kaš”…Ejj, konec pameti…V tem trenutku sem se cedila tudi sama. Samo malo sem razširila noge in s prstom potegnila po vlažni luknjici, ravno toliko, da se je blazinica navlažila in se zakadila na šegija. Hitro in močno sem začela krožno drset po njem, z eno roko naslonjena na ograjo in pogledom, usmerjenim v soseda. Ejj, boljšega rajca še ne…medtem ko je sosed divje nabijal sosedo na ograjo in so njene roke komaj lovile ravnotežje, sem sama stokajoč drgnila šegija. Ravno, ko me je začelo počasi zadevat ščemenje in sem vrat usločila nazaj, sem opazila sosedov pogled. Zapičen vame, poln strasti in še vedno glasno suvajoč se mi je nasmehnil. Še močneje je objel v dlani Metine joške in začel porivat s hitrimi sunki.
Takrat sem začutila na ritnicah odločen prijem, hitro širjenje in v naslednjem trenutku sem začutila po vsej dolžini moje premočene muce trdega k**ca . „Si mislila kar v solo uživat?“ me je vprašal moj sladek in mi obliznil uho. “Daj, hitro!” sem mu zašepetala, kajti trzajoči krči so že počasi zadevali mojo muco. Samo nasmehnil se je in začel suvati vame, kot ne pomnim kdaj nazadnje. Tako smo sloneli tam, vsak na svoji ograji. Gledala sem v sosedo, kako se je stokajoč zvijala na ograji, medtem ko so njeni veličastni joški opletali sem in tja, končno sproščeni iz rok njenega dragega, ki je končeval na njenih ritnicah. In čutila, da so krči, ki me zadevajo, uvod v NAJ orgazem.
Odklop, dragi moj, odklop.
Naslednje, kar se spomnim, so stoki mojega sladkega, njegove glava, naslonjene na moj vrat in topel občutek sperme, ki mi je polzela po nogah. “Lubči, tako si me stiskala, da se komaj premikam”
…hehe, bravo soseda…
V kakšnem ritmu so potekali naslednji dnevi ne bi težila, je pa res, da smo na vročino vsi pozabili.
lp
Vaša Valentina