Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Poglejte koliko jih umira po cepljenju

Poglejte koliko jih umira po cepljenju

Odgovor na objavo uporabnika
natančnost ni vaša vrlina, 01.10.2021 ob 10:11

med878, 01.10.2021 ob 09:59

159951, 01.10.2021 ob 09:51

med878, 01.10.2021 ob 09:43

2205, 01.10.2021 ob 09:35

na tisti dan, ko je Katja umrla, je umrlo 7 ljudi za covidom

torej je teh 7 nepomembnih, Katja je pa tragedija

dvoličnost anticepilcev brez primere

Dokaz za to imaš kje? Zaradi Covida ali s Covidom? Če zaradi Covida prosim za poročilo o obdukciji. Hvala.

In kje imate vi dokaz, da je Katja umrla zaradi cepiva? Proism za poročilo o obdukciji. Hvala.

Ko bo opravljena, bo javno. Do takrat pa lahko verjameš dravnikom UKC LJ, ki so povedali razlog smrti in povezavo s cepivom. Nisem pa dobila tvojih poročil, očitno je šlo nekaj narobe. Prosim, če se enkrat priložiš.

Oboje je kar primerljivo. NIHČE še ni izjavil, da je cepivo razlog za smrt 20-letnice, pač pa da je NAJVERJETNEJE povezano s cepljenjem. Dojameš razliko? Dokler torej ne bo poročila o obdukciji, širiš nepreverjene polresnice.

Ampak ja, to je itak standardno ta anticepilce :)))))))

Glej, sama si se odločila za cepljenje. Sama. Nehaj zdaj s to razdražljivostjo. Jezo, slabo vest in bojazen lahko usmeriš samo v ogledalo. Tvoja odločitev, tvoje posledice.

Neverjetno, 01.10.2021 ob 09:56

SmehiOrehi, 01.10.2021 ob 09:49

robi445, 01.10.2021 ob 09:44

(https://andraz-tersek.si/spartacus-dokument-o-bioloskem-orozju-sars-cov-2-nepravilnem-zdravljenju-covid-19-bolnikov-nanotehnologiji-in-transhumanizmu/?fbclid=IwAR1y_ZPt1qgSL8MfrAYTI5rzRV_eD4g4zOztBjGUP_rSMoXY8NT-Jj_-Kk4)

Hahahaha. Cepljeni ga trosijo v bližnjo okolico 2-4 tedne po prvi dozi. Tale Andraž je čisto car, mislim, da je dobro da opozarja na pravice v teh časih. Ampak s tem širjenjem laži, na katere se očitno ne spozna, je pa zelo mimo udaril. Škoda.

To je itak brez veze, zblojeni Robi verjame v vse samo, da je proti cepivu, Izrael ima cepljenost skoraj 90% ali 8 milijonov in Robi najde posnetek 56 oseb, ki je imelo stranske učinke cepiva, 56 oseb od 8 milijonov.

Ma sej, Robi je bil izgubljeni primerek že ob rojstvu. Ga sploh ne berem. Škoda mi je dr. Andraža Terška, ki je opozarjal, da moramo pravice ohranjati tudi med razsajanjem virusa. Zdaj je pa očitno zašel v neke zelo čudne vode, glede na to kaj piše. Res škoda.

idiokrati, 01.10.2021 ob 10:16

v vsem svojem sijaju humanosti, razmišljanja, dojemanja. Saj njihova idiokracija jim vse to omogoča. Idiokrati si ne želijo, da bi se idiokracija končala. Saj izven nje ne morejo blesteti v vsem svojem sijaju idiotske inteligence.

namenjeno vele idiokratu 2205. Očitno idiokrati ne želijo biti citirani, če bodo idiokrati citirali mene z namenom, da dokažejo da se jih kao da. Naj idiokrati vedo, da mi vemo, kaj bodo napisali še preden položijo svoje ficle na tipkovnico

Ustavimo genocid.

(https://www.mojvideo.com/video-ce-je-to-res-se-cepljenim-slabo-pise/7d890f60181eab3ca8c6?fbclid=IwAR1Pa2_IASSAimd7YTciiZs7G9joBST8A-dgUTLCpH9uYTGpbHfh8z_z1w0)

so preveč natančni pri preverjanju in poročanju znotraj idiokracije. Saj poročajo direkt po nareku in nikoli po lastnem razmišljanju, odkrivanju, zaključku, dokazu. Zato v verodostojnost idiokrata ni dvoma, saj narek je zelo jasen.

z natančnost ni vaša vrlina

med878, 01.10.2021 ob 10:16

Glej, sama si se odločila za cepljenje. Sama. Nehaj zdaj s to razdražljivostjo. Jezo, slabo vest in bojazen lahko usmeriš samo v ogledalo. Tvoja odločitev, tvoje posledice.

Oh srce, pa ne sodi no vseh drugih po sebi :)))

Nisem jezna, nisem razdražljiva, nimam slabe vseti in popolnoma nobene bojazni. Res pa je, da sem natančna in imam to vrlino rada tudi pri drugih.

Aja, pa resno alergična sem na laži. In neumnosti.

natančnost ni vaša vrlina, 01.10.2021 ob 11:11

Oh srce, pa ne sodi no vseh drugih po sebi :)))

Nisem jezna, nisem razdražljiva, nimam slabe vseti in popolnoma nobene bojazni. Res pa je, da sem natančna in imam to vrlino rada tudi pri drugih.

Aja, pa resno alergična sem na laži. In neumnosti.

Dnes sem , na poti v službo , videl truplo zraven trupla…. pol v stavbi, na stopnišču, polno mrtvih…. kam to pelje, vsi cepljeni kar umirajo…noro.

A veste kaj si res mislim? Škoda, da je ta Covid tako mil, mi bi rabili en res nevaren virus, ki bi poskrbel, da nas pocrka, dobesedno pocrka vsaj 90%. Sram me je, da sem tudi sam človek. Aja, med tisto drhal od protestnikov ni niti en sam samčat, ki bi sploh smel dihati zrak, ker si enostavno ne zaluži

Lahko preletiš to temo, kjer so vse številke lepo razložene z logično statistiko.

E moji cepljeni…

Kako to, da naša novinarska fašistična golazen ne objavi takšnih novic ?

(https://report24.news/fanatische-impfanhaengerin-us-professorin-stirbt-nach-dritter-spritze/)

Robi650, 01.10.2021 ob 15:54

Kako to, da naša novinarska fašistična golazen ne objavi takšnih novic ?

(https://report24.news/fanatische-impfanhaengerin-us-professorin-stirbt-nach-dritter-spritze/)

nad svetom vlada mafija o kateri je prepovedano govoriti, oni so sovražniki človeštva, vladajo nad bankami, nad farmacijo, želijo nas vse uničiti

…uspelo prikrasti na covid oddelek…je hitro ugotovil GROZLJIVO resnico, zakaj so bili ti oddelki skorajda neprodušno zaprti in zakaj so ljudje tam dejansko umirali…bolniki so bili fiksirani na posteljah, pokriti samo z rjuho…dehidrirani, brez infuzije…pišem na osnovi tega kar sem videl na enem od teh oddelkov…GROZLJIVKA…umrli so pa zaradi kovida, ker so bile potrebne številke…

Komur se je…, 29.08.2023 ob 18:01

…uspelo prikrasti na covid oddelek…je hitro ugotovil GROZLJIVO resnico, zakaj so bili ti oddelki skorajda neprodušno zaprti in zakaj so ljudje tam dejansko umirali…bolniki so bili fiksirani na posteljah, pokriti samo z rjuho…dehidrirani, brez infuzije…pišem na osnovi tega kar sem videl na enem od teh oddelkov…GROZLJIVKA…umrli so pa zaradi kovida, ker so bile potrebne številke…

Ti verjetno “videvaš” tudi veliko hujše stvari na dnevni ravni 😂

Hja… potem sva gledala iste sobe in videla čisto drugačne vsebine.

Sem bil tam in nič se nisem prikradel; cel teden sem bil tam po več ur vsak dan… in videl sem predvsem precej požrtvovalnega dela, pa tudi nekaj manj prijetnih trenutkov. Preobremenjene ljudi in bolne ljudi.

Umirajo po kovidu in ne pi cepljenju !!

Strinjam se, da folk po cepljenju umira zaradi infarkta.

Fa… k., 29.08.2023 ob 19:15

Strinjam se, da folk po cepljenju umira zaradi infarkta.

Ti se kar strinjaj, to nič ne pomeni.

prvič je to laž, drugič pa nobenega dokaza ni, da so umrli zaradi kovida. v celi državi je zaradi kovbida umrlo nekaj ljudi, če sšploh, umirali so tisti, ki so imeli hude bolezni, kvoid je bil njihova odrešitev. niso umrli zaradi kovida ampnjim. naivneži nevedni še kar lajajo, kakor so jim sprali mozak. saj za zamewriti va,m ni, kje bo en oiz dna družvbene lestvice imel visoke informacije. norca se bodo delali iz tebe še naprej. ko boš imel kako leto staža službe v parlamentu medijih visoki politiki, ti bo pa mogoče kapnilo kaj.

prenehajte s takimi, 01.10.2021 ob 10:01

A vseh ostalih 7 je bilo pocepljenih?

Dejstvo je, da ta cepiva pozvročajo hude zaplete. Dejstvo je, da so cepiva še v testni fazi. Dejstvo je, da ta cepiva ne preprečijo širjenje okužbe. In koneckoncev – dekle se je cepilo,d a bilahko noralno živelo naprej brez omejevanja svobode in udejstvovanja v rednih življenskih procesih, s katerimi si zagotavljamo tudi sredstva za preživetje ( služba, ipd), pa zaradi prejetja cepiva ni preživelo.  Kaj boste sedaj zlobno natolcevali še, da je bila pač “kolateralna škoda”, naravna selekcija? Ne, ni bila narvna selekcija- naravna selekcija je bilo tistih 7 preostalih.

samo eno dejstvo je, cepivo je bilo blažev žegen, vse ostalo kar pišeš je bulšit.

wd40, cepivo ni blažev žegen! To cepivo je dobesedno biološko orožje. Razišči in se prepričaj.

Sem raziskal in se prepričal, eno brezvezno sranje.

Ko je bil svak   po poklicu višji kriminalist v bolnišnici na zdravljenju je sel iz dolgega časa malo okrog po sobah in glej ga zlomka sobe so bile vse prazne govorili pa so, da nimajo več prostora. Pa še nekaj od nevem od kod se je pojavil za njim varnostnik in ga okregal kaj počne. Na hitro se  izgovori, da se je izgubil. Ko je od prijateljice babica umrla zaradi raka slinavke je na izvidu pisalo umrla zaradi covida, pa ga sploh ni imela, ker je umrla doma, mojo mamo je zadela možganska kap 3 mesece po cepljenju in na koncu umrla, sestra ima strdke  nekaj mesecev po cepljenju prej je imela nedolgo zdravniški pregled v službi, nečakinja ima velike probleme po cepljenju z ledvicami, in še kar nekaj ljudi poznam, ki so vitalni, živijo zelo zdravo in se gibljejo po cepljenju pa ne morejo priti več k sebi. Zdaj pa si naj kar  vsak misli kaj hoče. Upam, da bodo kdaj odgovarjali za to kar so ljudi po nepotrebnem izpostavili s temi zmazki, samo to rečem. Upam, da boste naslednjič pametnejši in rekli odločno ne.

cepci so nevarni, 01.10.2021 ob 10:07

Nasprotno, tvoja dvoličnost vpije v nebo.

Cepivo ni 100%.

Cepivo ne imunizira.

Cepivo ne prepreči okužbe in prenosa okužbe.

Cepivo zgolj omejeno in hipotetično prepreči težek potek bolezni in smrt.

Cepivo ima stranske učinke.

Covid je dejanska bolezen in pri določenem odstotku ljudi (ki je odvisen od dejavnikov, kot so starost, pridružene bolezni, visok pritisk, debelost) nima nedolžnega poteka. Čas pa bi bil, da se preneha ta nasilna propaganda: cepi se, da ne umreš. cepi se, da ne umre tvoja babica. in podobno.

Raje sem v družbi necepljenih, ki vedo, da se morajo paziti, kot cepljenih, ki se obnašajo, kot da bolezni sploh ni. Včerajšnji primer: srečam po dolgem času znanko in rine vame z objemom in poljubom, ko se umaknem, pa klasika: pa saj sem cepljena, se nimaš kaj bat. Ja se imam, ker si brez maske in ker rineš v moj prostor.

Ja, škoda, da so se tvoji predniki cepili proti otroški paralizi in črnim kozam.

hineko, 30.08.2023 ob 21:35

Ja, škoda, da so se tvoji predniki cepili proti otroški paralizi in črnim kozam.

Otroška paraliza in črne koze, jao jao. Troli, nehajte se norčevati iz ljudi. Tisto so bila cepiva. Tole ni bilo cepibo ampak genska terapija.  Ljudje vemo, da smo bili pioskusni zajci in ne bomo več. Vsi ki še naprej vztrajate in trosite laži in se norčujete iz poškodovanih, bolnih in umrlih zaradi tega ekdperimenta, niste ljudje, nimate srca, nimate vesti.

Ne bomo več nasedli.

Pametna nely, 30.08.2023 ob 19:27

Ko je bil svak   po poklicu višji kriminalist v bolnišnici na zdravljenju je sel iz dolgega časa malo okrog po sobah in glej ga zlomka sobe so bile vse prazne govorili pa so, da nimajo več prostora. Pa še nekaj od nevem od kod se je pojavil za njim varnostnik in ga okregal kaj počne. Na hitro se  izgovori, da se je izgubil. Ko je od prijateljice babica umrla zaradi raka slinavke je na izvidu pisalo umrla zaradi covida, pa ga sploh ni imela, ker je umrla doma, mojo mamo je zadela možganska kap 3 mesece po cepljenju in na koncu umrla, sestra ima strdke  nekaj mesecev po cepljenju prej je imela nedolgo zdravniški pregled v službi, nečakinja ima velike probleme po cepljenju z ledvicami, in še kar nekaj ljudi poznam, ki so vitalni, živijo zelo zdravo in se gibljejo po cepljenju pa ne morejo priti več k sebi. Zdaj pa si naj kar  vsak misli kaj hoče. Upam, da bodo kdaj odgovarjali za to kar so ljudi po nepotrebnem izpostavili s temi zmazki, samo to rečem. Upam, da boste naslednjič pametnejši in rekli odločno ne.

Razmišljajo samo tisti, ki so sposobni razmišljanja. Debili pa naj kar gredo po novo dozo, saj zaupajo stoki.

New Report

Close