Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogodba je podpisana … :)))

Pogodba je podpisana … :)))

Pa ne poročna … da ne bo kdo mislil … :)))))

Pogodba za kabelski internet … Zdej morem sam počakat, da pride majster pogledat “situacijo” … pol da pride zadevo priklopit … in pol … jah … pol se bo pa začelo … :)))

Sam … pol se bom pa mogla mal zadrževat … ker MIško je že izrazil željo, da ga navadim “delat” na internet … :)))) In ko se bo on navadu … ojej … .. … :)))) … pol bo pa skoz gor … in ni dvakrat za rečt, da se ne bo tudi on tu pa tam oglasil kaj tu gor … ;)))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

čuj mala

pusti deca…….naj planice menja in pere polulane gate….

pa še kaj mu daj za delat…recimo nasvet..ponoči naj doji….da bo cel dan crknjen…hehehhehe

ti mala moja…ti ga boš pa z nami lomčkala…hehehhehehehe…..

kapiš?

leta letijo - iščem stevardeso.....

heh……….da ti jaz ne povem………kako bo moj pogledal, ko bo prišel račun za net……………………ojej!!!!!!

:))))) No … jst bi že tako urihtala … sam ne vem če se bo on strinjal … :))) A se prideš ti z njim pomenit … ;)))

Lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No … jaz sem zdej naročila oni ta osnoven paket za 3.600 SIT … … … hja … bomo vidli, če ne bom že drugi mesec povečala naročnino na 6.000 SIT … :))))))))

lp, Bgv

heh….jaz sem v slabem mescu zagonila 10.000:(((

ma ne seri….a sem ti rekel, da ga prsi za strinjanje??!!!!!!grrrrrrrrrrrr……

ti mu sam povedi, kje mu je mesto in kaj naj dela….pa ne pozabi ga sproti…k**cat, sa itak ne more neč prav naredit…hihihiihihihih

lahko pa se pridem tud jest z njim pomenit….hehehe…..samo jaz bi mu dopovedal, da te bom odpeljal……nekam na morček……..pod zvezdice…in …opssssssssssssss………..

če te ne bo ubogal…..hihiih

kaj praviš????a ne bi bilo bolje, da mu ti razložiš…..

cmokec bugica

Ojoj … … … kako ti je pa to uspelo? :)))) Pa a se ti ne bi bolj splačalo vzet kak tak paket … no … ta varjanta ADSL … plačaš 8 jurjev in si gor lahko non stop?

Lp, Bgv

He he … ti mu kar pridi povedat, da bi me odpelu … Sam pol ne bom jst kriva, če boš visel z glavo navzdol iz kakega 20-tega štuka … :))))

Je Miško zaradi lanskega leta še vedno mal občutljiv na to temo, da me nekdo kam odpelje … :))))

Lp, Bgv

a z glavo navzdol………
uffff,,,,,kaj vse bom moral za tebe naredit…….je pa zanimivi položaj, ni kaj…hehehehehhe

bibika, a polej bi pa pustila, da te mal (za)peljem…nekam…….ops…….

ja….sej zdej študiram…..in ti povem po pravici, da sam od tega, kar sem na forumu in par mailov…je zneslo toliko…..

skoz bolj bosta potrebni….

neta mislim….da ne bo pomote

drugače pa je ena od vaju že našla rešitev……hiihihihih

pa pa pupiki moji

Mah … glej Razko … Jst bi bla zadovoljna že samo če bi prišel na eno kafe k meni … Sam če še to ne gre … … … ne vem kako bi me ti kam zapeljal … :))))

Lp, Bgv

Ja … sej ti verjamem … Jst bom sicer tudi vidla kako bo ta zadeva tekla preko kabla … ali bo zadosti ta paket ali bo treba res kaj menjat …

Huh …

Lp, Bgv

bi bi…zapeljal mislim……v kakšni miren kotiček…

pa ne v takem položaju…….ki si napisala…..bi blo bolj prijetno…..

cmoka mala

Ja ja … Razko … sigurno … :))))))) ;)))) Ti kar govori … oz. piši … :)))

Lp, Bgv

Sam povej mu, da ste bejbe že razdeljene in naj ne hodi v nam v zelje.
;-)))

:))))))))))))))))))))))))))) Sam on si lasti eno to “zeljnato polje” … :)))

Lp, Bgv

Saj jaz tudi,haha!!!
;-))))))))))))))))

:)))) Ok … … pol se pa vidva zmenta … :))))

Lp, Bgv

To ni še nič!
Preden sem na ADSL prešaltal, sem natolkel rekordnih 23 jurjev!!!
:-((((

Se že veselim večernih seans z Bugico!!!
;-))))

New Report

Close