Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Pogojni odvzem, ponovni prekršek

Pogojni odvzem, ponovni prekršek

Pozdravljeni!
Imam pogojni odvzem vozniškega dovoljenja za 12 mesecev,ki bi se mi iztekla 10.9.2020.
Včeraj pa sem naletel na radar v naselju in sicer 68,tako da bom dobil 3 kazenske točke.
Sprašujem naslednje. Ali bi z morebitno zahtevo za sodno varstvo, kar bi postopek do točk podaljšalo zagotovo preko datuma 10.9.,ko mi poteče pogojna, lahko uspel morebitnemu odvzemu vozniške.
Ali se gleda datum storitve prekrška, ali datum pravnomočnosti prekrška….?
Upam, da sem bil razumljiv.

Pozdravljeni, z zahetvo za sodno varstvo si lahko podaljšate imetje veljavnega v.d. Ni pa nujno, da vam bodo naknadno preklicali pogojno dobo za nazaj, ker bodo lahko ugotovili, da ste med pogjno storili prekršek. lahko pa tudi spregledajo. Gleda se datum prekrška. Torej, ko je prekršek storjen, tisti datum velja. Pravnomočnost pomeni le, da je dokončno potrditev ne zmožnost ugovora. Še vedno pa je bil prekršek storjen npr. včeraj in se gleda ta datum. Poizkusite z sodnim varstvom in morda uspete. Vsekakor pa boste v tem primeru plačali celotno globo za storjen prekršek in ne boste mogli plačati polovičke. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close