Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Pogojno vozniško dovoljenje in kazenske točke.

Pogojno vozniško dovoljenje in kazenske točke.

Pozdravljeni,moja zgodba je sledeča.Februarja lani sem naletel na radarja pri čemer sem dobil 5 kazenskih točk.Kasneje v maju sem na žalost napihal pri čemer sem dobil 18 kazenskih točk in odvzem vozniškega dovoljenja.Zadevo sem si uredil z pogojno vrnitvijo vozniškega dovoljena,pri čemer mi pogojno traja 10 mesecev,moram opraviti delavnice (na katere še čakam) in ne smem storiti nobenega hujšega prekrška.Skupno imam po tem takem 23 kazenskih točk.Zadeva se zakomplicira sedaj,ker sem včeraj večer naletel na radarja(naselje cona 50,moja hitrost 72) in sem dobil 3 kazenske točke in 125€ kazni(polovička) .Zanima me ali mi grozi dokončen odvzem vozniškega dovoljena ? Kakšne so moje možnosti za izbijanje točk?Kakšne so nasploh moje možnosti za bilokakšno rešitev te težave ?Hvala vam za odgovor

Pozdravljeni, rešite se lahko le, da ugovarjate na ta zadnji prekršek in če uspete z ugovorom boste obdržali v.d. Drugače pa žal nimate možnosti za obdržanje v.d. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Mi prosim lahko obrazložite kako to storiti?

New Report

Close