Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pogoltnit ali ne?

Pogoltnit ali ne?

Ste moški res zelo razočarani, če partnerka pri oralnem odnosu ne želi pogoltnit sperme? Kaj o tem menite ženske?

Mi je dal mislit tale odgovor:

nečeš?

leta letijo - iščem stevardeso

meni hecno zgleda, če ji v usta pride, ona pa potem leti do kopalnice da izpljune.

Saj nisem tega napisala. Čeprav vrhunca gurmanskih užitkov ob tem res ne doživim..

men se pa čudo zdi, da potem tip še drugič sexa z njo:))))
razen če mu paše:) spakovanje:)

vse je od ljudi odvisno. Dva se morata med seboj toliko razumet in poznat, da vesta, kaj kaka reakcija pove:) ali želi povedat;)

Mogoče, da se ji kozla ob spermi sporoča nekaj drugega:) zato je pa pogovor…

Če pa ženska ve, da ji to ni ok, da ji bo obračalo, da ima predsodek, naj to v naprej opozori tipa, pa bo on nekam drugam šprical…sej se da vse zmenit, ni treba da kdo trpi al pa s svojimi grimasami ponižuje drugega….

gospodinji..hahahah,,,,,,dej no……..lih vse pa res ne bomo pelali…hihih

cmoka obema

eh razo, glej če bi bilo tako “želodecobračajoče” požret, bi se mi verjetno gabil tudi tič v ustih al ne? pa sej ni govora o nevem kakih količinah hudiča.

2 deci iz glaža tudi jaz najbrž nebi lokala : )

ko bi ti samo en dan imel tako gospodinjo:))))))

Mirella ojla.se je tvoj včeraj v postelji kaj potudil in ti pripravil kako presenečenje?

en položaj smo pa res potegnili iz naftalina:)
da je blo mal spermenbe:)

nepričakovano je bilo malo valentinove energije včeraj…saj, pravijo da najlepše stvari se zgodijo nepričakovano

Slutil sem,da se je tvoj zate zelo potrudil.

fuj…ne bi za nč na svetu!!!!!!

Vidiš, si živi dokaz, da drži tale rek:
“Oralni sex je stvar okusa!”

Razo jo ti pogoltneš?:-)

upam, da ti ne gre na bruhanje…tud že…če je samo na tebi…hihihiih

smotka svetohlinska…tak

cmoka

a sem kaj spregledal?..khmmmm

a naj ti nekaj napišem?..haha

Če dobro pomislim, ženske tekočine nisem nikoli izpljuval… Se pa sploh ne spomnim, katera je kdaj kaj “goltala”, ker nimam ravno nekih filingov v orali. Izliv v usta zame ni niti približno podoben izlivu v vagino. V bistu je stvar pitja bolj stvar naslade tisti hip, naslednji hip pa že pozabiš nanjo…

Dolgčas nam je po tebi.

Vsaka baba ki pije kavo in/ali vleče čike, naj pa še pogoltne. Saj tudi mi njihovih ne ovijemo s pvc folijo in potem ližemo.

si ti punčka ali DEC ?!

kaj pa če tega še nisem poskusila?

pa bi rada,sam ka pa če mi pol res slabo rata in po možnosti,ne da bom samo na wc letela,tud bruhnila,ka pa pol??

boš spet poskusila….saj morda veš, da se okusi spreminjajo…hahhaha

ej mala…….nick maš pa rajcig…upsssssssssssss

Zanimivo…………….pogoltnem; analno pa se mi gnusi. :)))))))))

OJOJ,se pravi da če ti je ženska všeč in pije kavo,pa se ji ne moreš upreti,ti ga more pol čez kondom pofafat??

Hehe, si mal narobe zastopla…?

New Report

Close