Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pogorevc je najverčji negativec in bandit

Pogorevc je najverčji negativec in bandit

Tako je izjavil g. Popovič zakaj ne bo podprl Petrleta ha ha ha beli se drkajo med sabo

sam tale pogorevc mi na videz res zgleda podoben hinavcu

Ej, pa še res je.

Od kdaj je pa Popovič desen? Mislim, kar nekaj nalagate…

mina ti pa očitno nimaš dosti pojma a

…..in dihajo en drugemu za ovratnik….

Kaj hočeš na tem svetu sta edino pametna vrabček in eurosuper99 in edino vidva vesta vse. No saj se vidi kdo vas je izobraževal in kje. “Profesorji” ala kova Lukšič, ki vohlja za državljani. Bolano.

Koprski župan Boris Popovič se bo v zadnjih predvolilnih dneh aktivno vključil v kampanjo – proti vodji štaba kandidata Lojzeta Peterleta Marku Pogorevcu. “Gre za poračun njegovega “dihanja za ovratnik” iz časov, ko je bil direktor policije. Vse bi bilo še v redu, če ne bi imel slab zadah – takrat je zatrjeval, da gonja proti meni ni politična,” pravi Popovič.

Natančnega datuma kampanje še ni želel razkriti, dejal pa je, da bo pestra in brez milosti, ker “za vsakega šiba raste”.
Vir: Finance 30. 10. 2007

Ja, res za vsako rit šiba raste….

ha ha ha točno tako, pa so tabeli spet po riti dobili

Ko botri streljajo, streljajo vsepočez – če nepravi pade, pa naredijo primeren pogreb.

No, no… malce pa res pretiravaš. Da sva z eurosuper99 pametna je sicer dejstvo, da pa sva midva edina, ki vse veva… ta je pa malce huda. Po moje je poleg naju, še nekaj takih, ki tudi kaj vedo. No vseeno hvala za priznanje. Sva se očitno res izobraževala, za razliko od tebe, pri profesorjih kova Lukšič. Sva pač imela srečo.

Bolano???, to je pa vidiš minca binca tvoje znanje!!!

No s tem pa se na tvojem mestu res ne bi kaj dosti hvalil.Politologija je pa res ena strašna stvar. Sicer pa o politiki govorijo, da je ena navadna kurba, upam pa, da to nočeš postati.

Ga je Peterle že zamenjal. In s tem priznal, da je Pogorevc res bil negativec v njegovem volilnem štabu….

In s tako potezo si je sedaj tik pred drugim krogom Peterle naredil veliko škode, koristi pa nobene.

to je še ena v nizu napak zato je peterle pogorel pogorel je zaradi pogorelca ha ha

Samo da si med vsemi variantami za šefa kampanije izbereš ravno Pogorevca..pa moraš bit res…eh malo..

jaz Pogorevcu svojega mačka ne bi zaupal za en dan, da ga futra.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

New Report

Close