Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogosti vetrovi zjutraj

Pogosti vetrovi zjutraj

Pogosto imam zjutraj takoj, ko se zbudim vetrove. Prav cutim, da sem cela napihnjena. Velikokrat moram tudi takoj na wc. To sicer ne zmeraj, vetrovi so pa pogosti in nadležni. So tudi cez dan, vendar so velikokrat povečani prav zjutraj.
Kaj je lahko vzrok?

Kaj pomeni – da so nadležni? Tega ne razumem.

Nam moškim to blagodejno vpliva na prostato, masira jo. Zato tako radi jemo fižol, poleg tega, da je fosfor fižola gradnik sinaps.

Je nadležno za moža, ki spi poleg vas na vaši levi?? Posebno, če je bil za večerjo fišol :)))).

Recite mu, da gre za feromone.

Vesel oče

Vzrok?
Mogoče pa te zjutraj predobro zmrda in nabriše.

Očitno tvoje telo ne zmore več vsega prebaviti. Jemlji medicinsko oglje, iz lekarne…, ki veže nase vse strupe in pline. Oglje je neškodljivo in blagodejno. Začni pa tudi dodajati probiotike, npr. 1x dnevno, zvečer.

postajaš netolerantna na gluten…..

Zmanjšaj OH v prehrani na minimum. Boš mela čisti mir, nobene napihnjenosti in vetrov.

Prosim za primer jedilnik kjer ni OH?

Prosim za primer jedilnik kjer ni OH?
[/quote]

Zmanjšati OH na minimum. Brez OH je skoraj nemogoče.
LCHF način prehranjevanja je tak in ima ogromno receptov. Meni je pomagalo. Pa še kile so šle dola.
npr:
http://www.vemkajjem.si/?opt=17&id=4664

Pomaga izločitev tistih OH jev, ki vsebujejo gluten (ostale lahko jemo) in povečati vnos stročnic (recimo 2x tedensko). Lahko kot namaz ali kremne juhe, polpete ….
Vsako telo je malo drugačno, ampak na splošno na napihnjenost in vetrove dobro vpliva, če ne jemo prepozno zvečer. Recimo končamo hranjenje do 19 ure.

če drugače nimaš teh težav. Neka nervoznost te daje očitno. In pa nekaj se v debelem in tankem črevesju dogaja. Čez dan pa to mine potem je ok?

tudi otroci imajo intoleranco.

Tudi čez dan je, samo mogoce malo manj. Zjutraj me pa vcasih prav boli.

Ja kaj pa ponavadi ješ zvečer?

Vetrovi zjutraj so normalni in koristni, da te zbudijo pravi čas za sveto mašo. Na poti v cerkev jih pa vse izpraznim, tako Jezus in gospod župnik vesta, da prihajam.

Prdec na dan, odžene dohtarja stran!

Pa ne sam dohtarja, če smo iskreni.

Pošteno si me nasmejal-a :)))

Pa se hitreje hodis, ker pospesijo korak.
Nikoli ne zamudis.
Idealna resitev za vecne zamudnike.

Problem znajo bit plini, ce prevec strupeni.
Se vedno lahko vgradis katalizator.

Odreči se belega kruha. V celoti. Tudi štručkam in žemljicam.

New Report

Close