Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Pogovori z Bogom

Pogovori z Bogom

Zdi se mi logično, drugače ne more biti, Za pojmovanje nečesa potrebuješ vsaj razliko, če že ne nasprotje tega.

Ne vem, kako naj bi si ravno z razliko ali nasprotjem pomagal pri pojmovanju česarkoli. Tudi nasprotje je treba pojmovati. In kako veš, da gre za nasprotje? In kaj naj sploh pomeni pojmovanje?

Naj raje kdo kaj pametuje na vprašanje: zakaj materialni svet, zakaj se ne dogaja vse le “duhovno”, zakaj nekje vmes moramo priti v materialni svet? Da se na novo zdefiniramo? A zakaj ne gremo zato na nek kraj v duhovnem svetu?

Lp, Pika

V duhovnem svetu to ni mogoče, ker tam ni prostora in časa in še nekaterih drugih omejitev, ki nam omogočajo, da se zdefiniramo.

V duhovnem svetu marsikaj ni mogoče. Tudi biti. Pa vendar se toliko prepiramo in trudimo z dokazovanjem, da duhovni svet sploh obstaja, oziroma da obstaja neodvisno od materialnega. In s čim ga dokazujemo? Samo z ugotovljenimi omejitvami našega materialnega sveta oziroma našega materialnega spoznavnega orodja.

Srčno pozdravljeni,

ima mogoče kdo knjige za prodat ali za sposodit?
Zelo zelo vam bom hvaležna 🙂

Ljubeč dan vse,

Mai-ja

Pozdravljeni,

Kdo si želi knjige nabavit posredujem link:

http://www.nakupi.primus.si/knjige/pogovori-z-bogom-1-2-3…………trenutno zelo ugodno zbirka!!!

Lep pozdrav,

Samorog

VSE JE OPISANO V TRILOGIJI – POGOVOR Z BOGOM.
VEČKRAT PREBERITE IN VAM BO MILOSTNO POKLONJENO SPOZNANJE O SEBI ,SAJ TUDI VI NE OBSTOJATE, AMPAK SMO VSI ENO, LE OGLED JE MOŽEN IZ VEČ STRANI, HKRATI. VSE VEMO LE POZABITI SMO MORALI PROSTOVOLJNO, SE ODLOČILI, DA LAHKO NA NOVO SPOZNAVAMO, LE KAKO SI PREDSTAVLJATE SLIKO BREZ SLIKARJA ON JO USTVARJA IN ISTOČASNO OGLEDUJE IN JE S TEM ZADOVOLJEN.

Jaz pa ti milostno in predvsem brezplačno poklanjam vedenje, da se na forumih ne uporablja velikih tiskanih črk.

Ja prav imate, pravila določajo ljudje, tudi o tem je pisano v knjigi. Neskončnost izražanja ni utesnjena v pravilih ljudi.

Neskončnost izražanja je težko berljiva, če uporabiš velike črke, in tudi drugi pomeni so vključeni. Lej, najbolj pomembno je, da si zapopadu.

ustvaril si zapopadu je tvoja kreacija izkušnje

No, jaz si tega ne bi upal kar tako lastiti.

sskj – Slovar slovenskega knjižnega jezika – izid poizvedbe:

razumeti, dojeti: bil je bister, vse je hitro zapopadel; bral je in bral, pa ni mogel zapopasti, kaj piše / novi jezik je hitro zapopadel ga razumel, se ga …

Ne razumem, zakaj to ne bi bila krščanska knjiga. Kolikor sem jaz blizu Bogu, se te resnice skladajo s tem, kar je napisano v Svetem pismu. Bog nas vedno znova nagovarja, naj delamo na sebi, naj prenavljamo Duha in razpoznavamo, kaj je dobro. Odlično branje za celostno rast!

mozno dobiti v obliki PDF knjigo

New Report

Close