Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Pogrešam ….

Pogrešam ….

Pogrešan moškega, zrelega, odgovornega, takega ki zna z žensko, romantik a hkrati možat…že dolgo sama, sanjarim o enem ki ga poznam, a je sedaj žal zaseden, jaz pa še vedno sanjarim…pogrešam njegove objeme….in on to dobro ve…..ni bil pravi trenutek, dan, mesec….vse se je obrnilo drugače in je šel….preteklost ga je dohitela in se odločil da gre naprej brez mene…..nw morem pozabiti….spustiti…..še vesno upam….

Odgovor na objavo uporabnika
ZuzicA, 28.03.2025 ob 21:52

Pogrešan moškega, zrelega, odgovornega, takega ki zna z žensko, romantik a hkrati možat…že dolgo sama, sanjarim o enem ki ga poznam, a je sedaj žal zaseden, jaz pa še vedno sanjarim…pogrešam njegove objeme….in on to dobro ve…..ni bil pravi trenutek, dan, mesec….vse se je obrnilo drugače in je šel….preteklost ga je dohitela in se odločil da gre naprej brez mene…..nw morem pozabiti….spustiti…..še vesno upam….

Popolnoma te razumem

Odgovor na objavo uporabnika
nepe, 28.03.2025 ob 22:11

Popolnoma te razumem

Imel podoben primer, vendar jaz nisem naredil koraka pravočastno, se je naveličala čakat.

Zdaj pa jo pogrešam a poti nazaj ni

Pač čakaj še naprej in sanjari dalje, saj si navajena.

Ooojjjjj

Skupaj sanjajte.

Podobno pri meni,…… zdaj sem v razmerju z nekom drugim in po nekaj časa sem spet začela razmišlat o njemu….res sm se trudla da bi ga pozabla ampak mislim velik na njega…kaj storiti v takem primeru?

Ti kar pogrešaj ..

Vzemi si takrat ko je na voljo.

Lp.

Pošlji mu pismo.

New Report

Close