Pogrešam:
hahahah ma kdo ti meče rdeče kartone…rdeča je moja favorite color…….
jaja praujo da hujše muke ni,kot če te orenk lulat tšči..zato ga nikar ne mencej preveč pa pejdi odtočit! Pa hiter,da nau lužca! heheheheh:)))
Muca,ko bo pa tebe prijelo,bom pa tako kuril,da zaradi tega,ker boš mogla hitro replicirat,ne boš utegnila it in boš glih tam za monitorjem lužo nardila.Oh.škoda da nimamo webcamov(a se tako napiše?),bi pa res počil od smeha,če bi se ena pred kamero dala…khm,lulat
Muca,a sem tebi že rekel,da si lepa,veš to je moj zaščitni znak tule,ampak mislim iskreno!
Sp
A res, no pa naj se javi, kje si ti v ozadju, ki si lepa ko bog in je to naš sprevržko že videl, se mi zdi da samo v sanjah, pa če ni bil to tvoj maček Franci, kosmat in nagajiv…
Evo, se mi zdi, da bom morala jaz sedajle spat, kajti mislim, da se vidva ujameta v celoti, on mara bele kolobarcke tam in tam, ti kosmate moške in ko se je nas dragi spr. opisoval je omenil, da je zelo kosmat in to je to, ne vem če ne bom kmalu izginila…
Ej če je kosmat po ritki, tega pa ne vem, ali si spr.???
Kar pa se mojega odhodka tiče, sem zaspanka in zjutraj moram zbujati razne razbojnike in ostale lumpe, ki se ponoci potepajo in zato bom res pocasi sla…