Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogresam:

Pogresam:

Bugico,Poletko,Trilci,Razbota,Soncka,Zverci,Shakico,Niki,Altija,Mikija……in se koga, ki je v preteklih dveh letih aktivno skrbel, da smo se tu zabavali do konca in se cez.
Kje ste?

še dobr, da kakšen nov pride:-)
drgač bi bil kmalu sam in osamljen:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ne se bat za mojo samoto.Vcasih mi ZELO prija!
😉

ja, poznam ta občutek….V tem trenutku , ko je “adrenalin” popustil, bi bila zelo težko v kakšni drušni–…..Še muzke nimam prklopljene….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Stopi macki na rep…mislim,da bo mal muske..;-)

pr naš hiš ni nobenga mačka:-)))

Nekako ….če že komu dajem ljubezen, jo raje ljudem……

saj sem mislu sam,da bos mal muske imela….
😉

dons sn nekako zadovoljna s tem, kar sem naredila…..
pa sem bolj mehka v odgovorih:-)))

A si seksala mal prej slucajno?
Mislim,ko si tako mehkobna…
😉

Pogovarjala.
kar je včasih še lepše.

saj men je tud en lep en del pogovvarjanja…..pravzaprav momljanja.
😉

jaz kričim.
toliko na znanje:-))

ne bi dolgo….ce bi nekaj v usta dobila,hehe…
;-))))

kljub vsemu:-)))
stvari niso zlepa tako velike, da ne bi blo še za kričanje več kto dovolj placa:-))

Ce odpres kaka druga usta…..bo najbrz celo res to!
😉

hahaha
Povej SP, a ti tudi v kameli vidiš karkoli, kar bi bilo povezano s sexom?

grem jest spat.-))
večer je bil dolg:-))))

lepo spi SP

a te nostalgija meče?????…..staraš se frend,staraš…prvi znaki so tu….a veš kaj polej sledi???…….prvo spomin, potem tiček…heheheheheh……..upaj da v tem vrstnem redu….je manj boleče…ghahahahhaha

ma daj…..kakšne dan potrpi…….boš videl, kako bejbo bom v najino kletko spravil…..vauuuuuuuuuuuuuu

ps….samo da se boš lepo obnašal….hihiihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))))) lepo od tebe. Res pa ni lepo od njih, da jih nič več ni. 🙁

Ma evo, vsaj za moja dva dečkota imam opravičilo.
Miki dela z osmimi v mičkeni pisarni in je pogosto na terenu. Doma pa tud nima časa, saj skrbi za gospodinjstvo, se uči za nek strokovni, pa še podiplomca je vpisal.
Razbo je, kot verjetno veš, zamenjal službo…. pa nima prenosnika. Je stalno v laufu, po nogah, po kolenih, po komolcih, hehe. S puško na rami. No ja, pa še napol Ljubljančan je ratal.

kaj pa pupike?????

mislim, da najinega frenda to bolj zanima…hihiihih

cmokec

hehe, mene pa ne 😉 … no, hočem rečt, jaz padam na fantke, zato se samo za njih zanimam :))))))))))))

fantke??!!!

no ja, zdaj pa mi je bolj jasno…….zakaj mi ne uspe,,,,upsssssssss

kako si,mala?

hm, a zdaj boš pa še transvetitko? oštja, saj si fantek tudi ti??? mislim, ne kejšen mičken, ampak že velik fantek… lahko bi rekli dedc :))))))))) možakar!

fajn sem… ampak zdaj odhajam…. te pridem kaj polubčkat okol 12h…..
papa

Je to vabilo, ?

:))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

I don’t understand your strange imagination, so this could be invitation… invitation to hell with Hely…….. ;))))))))))))))

kam me vabiš, Čješpo???????? ;))))))) …… eh, če teku javnu, pole sagurnu ne bo neč s tjebe……

New Report

Close