Pogrešam Filozofko
I’m not crying, I’m shedding gangsta tearz.
Se pridružujem avtorju, tudi jaz jo pogrešam. Emancipirana in samozavestna, pozitivno naravnana punca, katere prispevke sem z veseljem in užitkom prebiral. Tudi o glasbi se je dalo kako reči, pa za hece je bila. Upam, da še kdaj pride, čeprav ji hkrati želim tudi polno življenje, ne samo ždenje na forumu. Morda je pa končno spoznala pravega moškega, ki jo bo osrečil, pa zato nima časa za forum. Če je temu tako, sem vesel zanjo.
Grdo ste se obnašal, pa je šla! No, mogoče še vedno bere…
Lahko bi vsaj povedala kje živi, pa to.
Pametne osebe pridejo in gredo.
Tu ostajajo zagrenjenci, ki nimajo kaj drugega početi. Tu sta stalnici le dve skupini. Ena, ki v nedogled ponavlja, da jim je fajn biti samski in da so vezani copatarji. Ter skupina domnevno srečno vezanih, ki samskim vbija v glavo, da so psihiči.
Vsi ostali pa pridejo sem tu in tam.
Da, da. :))
Mogoče je šla pa na Šri Lanko… 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaa….sj ne morm vrjet! ooooo ganjena sm! se opravičujem, kr sm mela zadnje dni res en kup zadev za urejat in sm dejansko zanemarla tale čvek po dolgem in počez! se vam oddolžim s svojim silnim nakladanjem v prihodnjih dneh 😀
miši je posnel tale spot sam zame….awwwwww….kjut do neba in nazaj :***
Ah, daj no, jaz sem ti pa tako privoščila… 🙁
Ah, daj no, jaz sem ti pa tako privoščila… :([/quote]
a šri lanko? ma jst si jo tud ful privoščim, resno ej….sam finance mi jo zgleda ne…pa čas 😀
Filozofkaaaaaaaaaaa!!!
Welcome back! Komaj čakam, da odgovoriš na kako temo moški-ženske, ker se jih je kar nabralo, pa hrepenim po tvojem mnenju.
Živjo filozofka. Daš msn ?
hahahaa….. ma nemoj 😀 ti kr odpri kako u iber pametno, da naklofamo spet po 300 nesmiselnih komentarjev in do zadnjega diha spluvamo nasprotni spol….vidm, da se stanje tle gor nikakor noče spremenit niti za milimetr…če sm tle al pa ne 😀
ITAK….Ma ni stvari k je teb ne dam 😀 sj veš…
hahahaa….. ma nemoj 😀 ti kr odpri kako u iber pametno, da naklofamo spet po 300 nesmiselnih komentarjev in do zadnjega diha spluvamo nasprotni spol….vidm, da se stanje tle gor nikakor noče spremenit niti za milimetr…če sm tle al pa ne :D[/quote]
Večina komentarjev je morda res nesmiselnih, ampak tvoji ne spadajo mednje. Ti znaš vsaj tipom zapreti usta, ko pljuvajo po ženskah, s tem, ko jim poveš nekaj čisto realnega, kar nikakor ne morejo argumentirano zanikat. Eni pač ne prenesejo resnice in jo zanikajo, med drugim tudi tukaj na forumu in čakajo še kakšne somišljenike, da jim olajšajo trpljenje.
Pozno je. Preden se odpravim spat, bi se še pockrljal s tvojimi joški.
afkors maj hors….come to mamma 😀
hahahaa….. ma nemoj 😀 ti kr odpri kako u iber pametno, da naklofamo spet po 300 nesmiselnih komentarjev in do zadnjega diha spluvamo nasprotni spol….vidm, da se stanje tle gor nikakor noče spremenit niti za milimetr…če sm tle al pa ne :D[/quote]
Večina komentarjev je morda res nesmiselnih, ampak tvoji ne spadajo mednje. Ti znaš vsaj tipom zapreti usta, ko pljuvajo po ženskah, s tem, ko jim poveš nekaj čisto realnega, kar nikakor ne morejo argumentirano zanikat. Eni pač ne prenesejo resnice in jo zanikajo, med drugim tudi tukaj na forumu in čakajo še kakšne somišljenike, da jim olajšajo trpljenje.[/quote]
pa ka si ja nor….s čim sm si jst zaslužla take hvalospeve zdej….s svojo odsotnostjo a 😀 majn k me berete raj me mate…tk je to 😀 “hehe” ti si od zdej naprej moj najljubši forumaš :)))
Ne mislm jst nikamor hodt, sm preveč alfa.
Čakam te na fejsu, spodaj brez. Piši mi…
Ne mislm jst nikamor hodt, sm preveč alfa.
Čakam te na fejsu, spodaj brez. Piši mi…
https://www.youtube.com/watch?v=5J9x3ju2jA8%5B/quote%5D
huh, nehiiiii…že tipkam, da se kr kadi 😀
Registriri se, da te upecam. Jst sem se že.
Forum je zaprt za komentiranje.