Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogrešam nedeljske maše – pogrešam boga

Pogrešam nedeljske maše – pogrešam boga

Molitva ob nedeljah mi je dala energijo in protekcijo za cel teden.

[img]https://media0.giphy.com/media/LSiYbnbEpeTCfd3cl3/giphy.gif[/img]

[img]https://media.giphy.com/media/l0Iy6SpDSTZvODKak/giphy.gif[/img]

[img]https://media3.giphy.com/media/lIam4ekBSJlXa/giphy.gif[/img]

[img]https://media1.giphy.com/media/A8f7ldsve71Mk/source.gif[Img]

[img]https://media0.giphy.com/media/4tuSzmyjVvQTC/source.gif[img]

Jezus je rekel: Jaz sem luč, ki je povsod.
Sem vse: iz mene izhaja vse in vse me dosega.
Razcepi kos lesa; tam sem.
Dvigni kamen in našel me boš.

zakaj točno rabiš cerkev?

Nekateri se delate norca, jaz pa resnično pogrešam sveto mašo. Ne samo ob nedeljah, pač pa tudi med tednom. Ko sem imela vsega dovolj, sem se preoblekla in se odpeljala h sveti maši v drugo vas. Pol ure odklopa od vseh problemov in mir, mir, ki ti ga svet ne more dati.
Morda lahko kdo reče: saj lahko moliš tudi doma. Lahko gledaš mašo po TV. Ampak to ni isto. Doma nimaš miru. Ko ti poslušaš mašo, mimo tebe hodijo, ropotajo, odpirajo vrata, te sprašujejo.
Ja, res, najbolj od vsega pogrešam mašo.

Tele tazadne so taprave primadone 😀😀

Na Exodosu imaš maše najmanj trikrat dnevno.
Kaj nam hočeš povedati s tistimi videi? Da se norcuješ? No, takih ljudi prav ne maram, ki se javno norčujejo iz drugih ljudi

glej razumem, vendar se mi zdi, da pogrešaš samo obredje. Ne pa Boga. Za Boga ne rabiš teh cirkusov, ki si jih pripela pod post. Prisluhni si, pa boš slišala Njegov glas. Razen če v resnici nisi verna pač pa samo “pobožnjakarica”. Brez zamere.

Cerkve naj ostanejo kar zaprte, se bo pedofilija takoj zmanjšala.

Mogoče bi se pa bolj zmanjšala na dolgi rok, če bi bile odprte, ko bi otroci prenesli virus na župnike. Kdo bi vedel.

Zrihtaj si doma mir, ženica, da se ne bo bogec preko ostalih drl. Ali pa si ponoči zavrti mašo, ko spijo, če ne znaš po mizi usekat doma.

glej razumem, vendar se mi zdi, da pogrešaš samo obredje. Ne pa Boga. Za Boga ne rabiš teh cirkusov, ki si jih pripela pod post. Prisluhni si, pa boš slišala Njegov glas. Razen če v resnici nisi verna pač pa samo “pobožnjakarica”. Brez zamere.
[/quote]

Hvala za žalitev. Danes imam zelo slab dan, hvala, ker si me potolkla do konca.

Hvala za žalitev. Danes imam zelo slab dan, hvala, ker si me potolkla do konca.
[/quote]

fukn se na kolena, zmoli, pa bo mogoče boljš.

Sem popolnoma istega mišljenja. Poslušati Božjo besedo in evangelije, to je doživetje, ki te napolni z obilico pozitivne energije in prav sedaj bi rabili blagoslov.
Jaz tudi zelo, zelo pogrešam.

Koliko moči, koliko premagovanja vsakodnevnih težav ti nudi sveta maša. Koliko svetopisemskih odlomkov lahko primerjaš s tegobami vsakdanjega življenja.
Vendar, ko to spremljaš “v živo” je vse kaj drugega kot na televiziji ali internetu.
Še besede zvenijo drugače v živo. Je pa res vsaj ena milost, da so nekateri prenosi v živo na You Toubu. Hvala vsem, ki to omogočijo.

Tudi jaz pogrešam svete maše zelo. Sicer z mamo veliko moliva in gledava ter poslušava prenose, ampak ni isto. Ne čutiš vibracij orgel in domačnosti cerkvene klopi, ne prejmeš obhajila, ne moreš se spovedat, ni tiste radosti, ki se samo pri darovanju pojavi, tistega dobrega občutka, ko daš večji bankovec v pušico, včasih se ob tem srečaš z očmi z gospodom župnikom, ki z odobravanjem pokima. To je najboljši občutek na svetu, ko narediš nekaj dobrega za župnijsko skupnost. Poslušajmo v tolažbo to pesem, z mislijo, da bomo kmalu lahko spet darovali:

https://www.youtube.com/watch?v=7iOwrnJF5NM

Samo to bom rekel: V CERKVAH ME NI.

Hvala za žalitev. Danes imam zelo slab dan, hvala, ker si me potolkla do konca.
[/quote]

Ni bilo mišljeno kot žalitev. Želim, da se zazreš vase in najdeš Boga v sebi. Sveto pismo imaš doma, preberi si kaj opogumljajočega iz njega. Pomagaj si sama in Bog ti bo pomagal.

[img] https://eatliver.b-cdn.net/wp-content/uploads/2020/03/corona-virus.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Hvala za žalitev. Danes imam zelo slab dan, hvala, ker si me potolkla do konca.
[/quote]

Ne pusti se zoprnim primitivnim bedakom.Se vedno najde krš.

Gospa majdka, kako se držite?

:)))))))

Glej ti mene, ne maram cerkva, ampak odkar sem na FB videla mašo župnika Martina Goloba, sem čist noter padla, ker mi je všeč vse, kar pove, ker pove tako pozitivno, veselo, z zanosom, optimist do konca! In to me dejansko dvigne! Bilo me je strah korone, ampak zdaj me ni več, odkar sem ga prvič slišala, mi je odleglo. Ta bo ostal tak, kot je in se ne bo nikdar prevzel, ampak ostal iskren, ta bo zvabil v cerkev še dosti mladih. Poglej si kakšno njegovo mašo na FB! Ne bodo te domači motili, kar na glas jo daj in zahtevaj mir. Med kuhanjem jo lahko na mobitelu poslušaš poleg. Vsak dan lahko mašo najdeš, če vpišeš Martin Golob v FB, vsak večer jo ima ob 19 v živo, sama kar preskočim prve minute glasbe. Joj boš boljše volje.

👍👍👍😁

Majda spet usekala, haha. Top razvedrilo.

Pa kaj te res nihče ne more utišat, satanova zalega? O pride cas, ko boš tudi ti iskreno prosila. Nič bat, enkrat bosta sama ti in tvoj Bog. Pride čas.

Kakšne so zdaj to krščanske pesmi in besedila? Očitno se je tudi v Cerkev prikradlo levičarstvo, ki hoče s takšno propagando še od revnih izpulit tisto zadnje kar imajo in spravit čez rob preživetja.

New Report

Close