Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogrešam te dragi Rok Petrovič

Pogrešam te dragi Rok Petrovič

Pri 23-ih (oba) sva si bila simpatija, ki pa ni prerasla v kaj več, vendar je v meni pustil sled,in ko sem se danes vrnila z morja , ter ob misli, da se on nekoč od tam ni več v vrnil živ,ga danes ob spominu nanj še vedno zelo pogrešam .

Sanjam spomine in rada te imam Roki, kjerkoli že si….

J.

Te popolnoma razumem in ti pošiljam objem!

Kdor je izgubil ljubo osebo, starše, sošolce, znance……ta ve, ta pozna tvojo bolečino.

Roka smo spremljali na tekmah, ko je bil na samem vrhu in bil je res odličen pri tem kar je počel, radi smo ga imeli, super fant je bil, zelo simpatičen in priljubljen!

nevem zakaj ampak danes imam nekako nostalgično krizo. Bo že boljš. Več bližnjih mi je že umrlo. Ne vem kaj mi je da mi gre danes že cel dan Rok po glavi in kar jokam….

Tudi jaz se velikokrat spomnim nanj. Prav tako tudi danes…na poti na morje. Ima pa moj otrok ime po njem.

Joj ženske, skoraj 20 let je od njegove smrti, ve pa cmerite, sanjarite…
Ne razumem vas, res!

Ne razumeš, ker si brezčutno bitje.

a se nikoli nespomniš v koga si bila zaljubljena pred 20-timi leti?

Na neumestne komentarje je najbolje se ne odzivati.

Tudi jaz se ga mnoooogokrat spomnim, pa čeprav ga nisem nikoli poznala. In nekajkrat na leto mu grem prižgat svečko na grob.

Ja, Rok Petrović…..tudi jaz se še velikokrat spomnim nanj….pa na Dražena Petrovića…..na A Kanalu je bil film, ki mu ga je posvetil Vlade Divac….nostalgija na čase, ko smo držali pesti za “naše” košarkaše……na oba se spomnim velikokrat……….

Js se tut spomnem na Greto garbo, Milo Kačič, pa Prislyja, na sošolca iz osemletke, Stane mu je blo ime, pa na Majdo Sepe…………in travmiram. In jim prižigam sveče.

Pa to ni res!!

A v vse te si bila v mladih letih zaljubljena?
Pa to res ni res, kakšna primitivka si!

A v vse te si bila v mladih letih zaljubljena?
Pa to res ni res, kakšna primitivka si![/quote]

Še piši. Ti kar piši. Da se nabere en dober paket dokazov!

Ja fejst človek je bil.
Žal je za nas zelo prezgodaj opravil svoje poslanstvo na zemlji, zdaj pa ima njegova duša verjetno že druge naloge, a še vedno je na nek način prisoten.

A najde kdo slike od njegove sestre pa nečaka in polbrata ? Res me zanima ali so si kaj podobni. Pa nasploh me fotografije njegovih sorodnikov zanimajo. Tako si lahko bolj plastično predstavljam Rokovo širšo družino. On je bil delček vseh njih….

Maja, ali ti lahko pošljem zasebno sporočilo?

Odgovor na objavo uporabnika
Gost654, 04.06.2023 ob 20:15

Maja, ali ti lahko pošljem zasebno sporočilo?

A ti misliš, da je po skoraj polnih enajstih (11!!!) letih še tu?

Sem poznala Roka. Bil je pameten, prijeten, nič domišljav. Hodila sva na isto srednjo šolo. Prijateljica ga je srečala malo preden je umrl. Zelo nas je pretresla njegova smrt. Kmalu bo 30 let.

New Report

Close