Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogresan ze drugi mlad fant

Pogresan ze drugi mlad fant

Vceraj 16 letnik iz gorenjske, ki se bi naj vracal z vlakom iz LJ in ni prispel, danes iscejo 24 letnika iz LJ. Kaj se to dogaja. Oba mlada, simpaticna fanta.

Me stisne. Se je zlo, ki je pobiralo (drogiralo?) mlade fante iz štajerske premaknilo v osrednje slovensko in gorensko regijo? Srčno upam, da ne! Mislim pa, da nujno potrebujemo v Slo dobra šolanja ameriskih strokovnjakov za kriminal ker je tu primanjkljaj, ni knowhow-a.. .

Obema močno želim, da se vrneta med domače živa in zdrava!!

mladoletnice so ju ugrabile in ju spolno zlorabljajo. To pa res ni nič novega. Kriza, ni moške populacije.

Odgovor na objavo uporabnika
Fredi ki te je od spredi, 08.11.2024 ob 14:25

mladoletnice so ju ugrabile in ju spolno zlorabljajo. To pa res ni nič novega. Kriza, ni moške populacije.

Prokleto govno, naj se to zgodi kakšnemu tvojemu bližnjem ali kar tebi.

Iskreno upam, da se fanta najdeta. Si ne predstavljam stiske bližnjih.

Tudi v okolici Brežic iščejo dekle.

16 letnik naj bi nekaj pred osmo uro domačim po tlf rekel, da je na vlaku in se pelje domov, nahajal naj bi se na območju Radovljice.  Najbrž so ga klicali, ker ga še ni bilo doma.  Vprašanje, če je bil res na vlaku za domov.

Je slabo vreme. Premalo delujoča ščitnica. Premalo D vitamina. Gosta megla vsak dan. Marsikdo bi v takih dneh najraje nekam šel.

Ubogi starši, kaj morajo doživljati. Iskreno upam, da sta se šla samo malo potepat in da bosta vsak čas sama potrkala na domača vrata.

ni ravno odgovor na temo, ampak poglejte si današnjo oddajo Dobro jutro o drogah, pazite na mladino.

Premalo se govori o tem.

Pri drugem fantu osebnostne zdravstvene težave. Zato je pomemben hiter odziv.

Poznam situacijo od blizu.

brb269, 08.11.2024 ob 15:23

Pri drugem fantu osebnostne zdravstvene težave. Zato je pomemben hiter odziv.

Poznam situacijo od blizu.

to pomeni – kako in kdo naj se hitro odzove? Tako mi je žal! Naj se dobro izzide 🍀

Sem.opazila ja, 08.11.2024 ob 14:22

Me stisne. Se je zlo, ki je pobiralo (drogiralo?) mlade fante iz štajerske premaknilo v osrednje slovensko in gorensko regijo? Srčno upam, da ne! Mislim pa, da nujno potrebujemo v Slo dobra šolanja ameriskih strokovnjakov za kriminal ker je tu primanjkljaj, ni knowhow-a.. .

Obema močno želim, da se vrneta med domače živa in zdrava!!

Joj ženska ali ti res preveč glupih ameriških filmov gledaš?

Ali ti sploh kdaj v življenju kaj pametnega prebereš in pogledaš? Ali pa je samo pleh in nesreča v tvojem življenju?

Nihče ju ni ubil, kot tudi nihče ni ubil tistih fantov na Štajerskem.

Temka, 08.11.2024 ob 13:43

Vceraj 16 letnik iz gorenjske, ki se bi naj vracal z vlakom iz LJ in ni prispel, danes iscejo 24 letnika iz LJ. Kaj se to dogaja. Oba mlada, simpaticna fanta.

V davnih časih so jih ugrabljale tuje vojske in so jih potem urile na svoji strani. Janičar.

družinsko, 08.11.2024 ob 14:47

16 letnik naj bi nekaj pred osmo uro domačim po tlf rekel, da je na vlaku in se pelje domov, nahajal naj bi se na območju Radovljice.  Najbrž so ga klicali, ker ga še ni bilo doma.  Vprašanje, če je bil res na vlaku za domov.

A se predstavljate, kako moro moraš kot starš doživljat. Men se zmeša.

Da mi reče, da je na vlaku…ko bi ga šel ša čakat na železniško, ga pa ni dol.

Men se zmeša.

Ne samo ta dva, po novem se 14 letnica iz Brežic. Od torka:-((

vitamini655, 08.11.2024 ob 16:18

A se predstavljate, kako moro moraš kot starš doživljat. Men se zmeša.

Da mi reče, da je na vlaku…ko bi ga šel ša čakat na železniško, ga pa ni dol.

Men se zmeša.

Ja, dobesedno..

Hmmm214, 08.11.2024 ob 16:16

V davnih časih so jih ugrabljale tuje vojske in so jih potem urile na svoji strani. Janičar.

Janičarji so veliko seksali med sabo in se posiljevali. Sem gledal dober francoski zgodovinski film o temu.

Nepredstavljivo.. Sicer cisto druga situacija, ampak ko je bil moj otrok star 3 leta, smo ga za ca. 10 minut izgubili v nakupovalnem centru. Niti pod razno nocem vec dozivet tega obcutka. Ne privoscim nikomur in vso sreco zelim vsem.

Pa ne samo fante, tudi ženske so ugrabljali in jih prodali na tržnicah Severne Afrike za seksualne sužnje Arabcem, to je bil poslovni model in tega je bilo v teh krajih toliko, da je v številnih jezikih beseda za sužnja prišla iz besede za Slovana. Baje.

Evo, 16 letnika so našli, je že doma in z njim vse v redu 🙂

Pa to imajo krizo in se po parih dnevih vrnejo. Verjetno v šoli pritiski,pa Ig in FB in to je to…v ned za kosilo bo že doma.

24 letnik pa je umrl.

Jo, 09.11.2024 ob 08:11

24 letnik pa je umrl.

zelo zelo mi je žal. Globoko sožalje bližnjim.

Bivša, 08.11.2024 ob 21:38

Evo, 16 letnika so našli, je že doma in z njim vse v redu 🙂

Kam pa je izginil z vlaka?

New Report

Close