Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pogum in jajca…

Pogum in jajca…

Pa da odprem eno temo za vsesplošna modrovanja…

Utopično bi sicer rad, da se tukaj zbere čimveč informacij na tole temo,
no, pa bomo videli…

Torej…večni problem…ali stopit do nje / njega in povedat. kako zelo ti je všeč ali je za to premalo poguma? Kakšno tehniko ubrati, katere besede “palijo”, kakšna strategija ji/mu bo prišla do živega? Kako pravzaprav vzbuditi pozornost? Kaj odbija…

No, čimveč mnenj iz obeh strani, kaj vam vzbudi pozornost, kakšno strategijo priporočate…

Dajmo mal pomagat…jim dat vedet, da prostaštvo in žvižganje kot psu ženske nimajo ravno na vrhu seznama, kjer ratajo mehke… ali pač?

ben v bistvu zelo preprosto vprašanje.

oči. pogled. saj veš, ko pogledaš enkrat in ne moreš, da ne bi pogledal še enkrat… in ko se očke ujamejo … sekunda, ki traja v neskončnost, a vendar ostaja samo sekunda … rahel nasmešk na ustnicah … ampak to pali, samo če je ta pogled namenjen samo eni in ne vsem in vsaki okoli nje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, po svoje preprosto…ampak…po tem morda dve sekundi trajajočem pogledu ( recimo v vrsti pred prodajalno časopisov zjutraj ) se bo ona obrnila, plačala in odšla in nikoli več jo ne bo videl…

…če bi recimo to bila ti, kaj bi ti moral recimo jaz rečt, naredit, da bi lahko navezala prijeten stik? Da bi hotela biti v moji bližini in ne oditi?

ja no, ne vem kaj imaš za izgubit, če stopiš do nje, ji poveš, da ti je
zelo všeč in da bi jo rad še kdaj videl. In ji lepo daš svojo telefonsko,
pa naj te pojkliče, če ji je do tega.
Simpl.

Pol pa jo na rit vrže ko zagleda Vesoljca 😉

Ben pride po cajtnge v trafiko, pol bi pa še rad s telefonsko šel:)))) hahahahahahaha

Mislim, da s takimi izpadi ne pomagaš ravno dosti tistim, ki bi radi izvedeli kakšno izkušnjo in nasvet…

Si opazila, ali ti moram prav takole povedat?

Če ti pa tako paše žalit, pa je moj ZS na široko odprt zate… ))))

Mislim, da s takimi izpadi ne pomagaš ravno dosti tistim, ki bi radi izvedeli kakšno izkušnjo in nasvet…

Si opazila, ali ti moram prav takole povedat?

Če ti pa tako paše žalit, pa je moj ZS na široko odprt zate… ))))[/quote]

Torej počakajmo na odgovore na tvojo temo…
Jaz sem pač povedala svoje, kaj, a te moram za dovoljenje vprašat al kaj?

tole me spomnja na to, kot da bi volk spraševal ovce za stategijo?))) drugače pa, preberi volk in 7 kozličkov)))

Ben, dobra tema, odgovori kar dežujejo ))))))

Joj, kolk ste vsi zategnjeni, noooo 😉
Je pač odprl eno temo. Čist ok.

Jaz zase vem, da moram občutit tisto prvo simpatijo in začutit neko energijo, da bi sploh dala kakšen signal.
Ko me kdo kdaj ogovori ali povabi na kavico kar tako, pač ravnam po trenutnem občutku.
Saj lahko iz vsega skupaj nastane tud kakšno poznanstvo ali celo prijateljstvo. Lahko tud kaj več.
Sicer priznam, da sem bolj sramežljive sorte, pa čakam na potezo druge osebe, načeloma. Če pa mi je res “nekaj” zanj, pol pa ziher kakšno bleknem ;-), sam tolk, da se začne klepet… Iz tega pa, kakor kdaj…

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

JEST TE ŽELIM!

takoj zdaj……jutri bo še lepše…….

)))))

leta letijo - iščem stevardeso

Torej…prvi korak bi bil praviloma moj…recimo…” z veseljem bi preostanek dneva preživel s teboj”…

Kaj naredi eva potem?

Ej, stari…načeloma bi ta bližnjica rešila marsikatero dilemo in izgubo časa, ja. Če bi bilo tako preprosto…

Lahko pa probaš takoj z ” Ej, a daš v rit? ” )))))

….haha…

ben ti stopi do nje in vprašaj, čuj ti, daš lježet? saj, verjetno boš dobil mnogo klofut, ampak naseksal se boš pa tud, statistično, na 100 klofut, enkrat dobiš)))

..zdaj vem, kaj lahko nudiš..kot ženska…pravemu……za katerag se odločiš……zdaj čutim tvoje sanje…tvoje nevidne dotike….tvojo globino oči……tvoje vzdihe popolnega predajanja…..ki ni žrtvovanje….je jemanje in sprejemanje….vsega….ne samo pisanje….kot črnobele črke na papirju….temveč tudi tvoje mislil…obarvne kot mavrica….nemenjene njemu, ki si te želi…..pa veš zakaj?

….Ker ljubiti je enostavno lepo… prečudovito ..predvsem pa…neverjetno…..

ne išči logičnih razlag za to kar pišem….za te nepredstavljive občutke…enostavno se prepusti toku, da te odnase…. na koncu vedno v njegov objem……..

Kaj več bi si sploh še lahko želela?

ps….in iz tega,,,,kakor kdaj…
mal te dražim…buci buc..khmm..al pa ne…..)))..čerpav se umikaz zdaj……je še vedno v meni upanje, da….nekoč…..

leta letijo - iščem stevardeso

Ne skrbi zame, flash. Mi ni hudega.

Sam danes pa pa boš precek prekosil samega sebe, po tem kako nizko se spuščaš…

Torej…prvi korak bi bil praviloma moj…recimo…” z veseljem bi preostanek dneva preživel s teboj”…

Kaj naredi eva potem?

Ej, stari…načeloma bi ta bližnjica rešila marsikatero dilemo in izgubo časa, ja. Če bi bilo tako preprosto…

Lahko pa probaš takoj z ” Ej, a daš v rit? ” )))))[/quote]

In eva se ustraši in pobegne… (((

hi hi hi … lahko bi pritekel za mano z Barbie revijo v rokah in rekel, da si opazil na mojem avtu znak ‘princess on board’ in da je to za mojo malo frajlo. s tem, bi mi gotovo ostal v spominu. :)))

ne, saj se hecam 🙂

ampak saj veš, da ni recepta! če je prava energija iz obeh strani, je lahko še tako zmedena pripomba nadvse simpatična. če je pa ni, potem ne pomaga nič.

kaj pa vem. meni je enkrat nekdo rekel, da imam lepe roke, zapestja … pa sem ostala čisto brez teksta. sem verjetno izpadla kot ena avša … je pa name naredilo dosti večji vtis (predvsem način, kako je bilo izrečeno), kot če mi nekdo reče, da imam lepe oči. to itak vsak reče, pa če je res ali pa ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nisem se še ukvarjala s takim problemom:)

Tisti, ki je mene želel osvojit in ki me je, je očitno delal prav:)

Ja, prvi korak bi najbrž moral bit “tvoj”. No, pri meni je kot sem že rekla, načeloma tako.
A kaj naredi potem?
Ja, lahko tudi to :…” z veseljem bi preostanek dneva preživel s teboj”…
Če bi bla energija taka, bi najbrž sprejela povabilo ali pa si vzela čas vsaj za kavico…. Če nikakor nebi imela časa, res ne,…pa bi se že kaj zmenila, morda za kakšen drug dan….

Ne vem noooooooo,……. sem pa na tak način spoznala zadnje čase kar nekaj ljudi.
Z dvema sem redno v kontaktih, zdaj kakšno leto. Sicer prijateljsko, ampak je.
Nikoli pa ne veš,…a ne?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

A za tisto v rit?
Po moje bi se prej hudo dobr nasmejala in bi midva šla kar na kavo 😉

Ker veliko tega sprejemam kot za šalo. Resne zadeve so na vrsti veeeeliko kasneje.

Kaj naredi eva potem?

Lahko pa probaš takoj z ” Ej, a daš v rit? ” )))))[/quote]

In eva se ustraši in pobegne… ((([/quote]

Veš, ti si taprava punca, Eva! Prav prijetno te je brat… ))))

Kaj bi želela lahko več?
Zaenkrat samo to, da bi lahko spet imela sanje in obenem verjela vanje.
Samo to.

Hvala enako!

New Report

Close