Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pohajanje po Italiji

pohajanje po Italiji

ciao! septembra načrtujem potepanje po Italiji, seveda bi bila vesela če bi se mi kdo pridružil! če si za pohajanje po deželi makaronov in pizze- SE OGLASI!

Ciao, ciao!
Tudi jaz nameravam letos potep po Italiji. Ali imaš že kaj v načrtih – kam in za koliko časa?

zanima me kako planirate potep po italiji? koliko časa – kje in kdaj?

ciaoTina !
moj potep bi opravila septembra, šla bi z vlakom ( euro domino ), spala bi v hostlih. Mesta ki bi jih rada videla so Firenze, Neapel-Pompei, Kalabrija, Rim, Sicilija! Šla pa bi za približno 14 dni! če te zanima javi, ker še vedno iščem sopotepalce!

potep planiram septembra-nisem se še odločila glede termina- odvisno od obveznosti” izpiti “, šla bi z vlakom za približno 14 dni!

Žio Sara!

Tvoja ideja se mi zdi super in ker sva se s prijateljico menili, da bi šle tudi midve septembra v Italijo se nama lahko pridružiš. Pišeš mi lahko tudi na mail.
Lep pozdravček!

Ziv,
bila sem po Italiji 19. dni, pogledala sem si precej stvari pa mi je se zmanjkalo nekaj casa. Zato ce vam le cas in denarne zmoznosti omogocajo pejte za vsaj tri tedne.

Zivjo!

2 leti nazaj sem sel po Italiji prav tako z vlakom za 14 dno. (Eurodomino za 10 dni) in sem mi je vse kar dobro izslo…. Res da je bil precej natrpan urnik, ker sem hotel videti ogromno stvari, ampak tako dinamično potovanje mi je edino všeč.
Priporočam vam da ko boste že na Siciliji da skočite še na Eolske otoke: Lipari, Stromboli, Vulcano in ostali…. super otočki.

No, in ravno to me zanima. Stromboli. Super otoček z vulkanom ki še mal bruha…ni lepšega za videti ponoči….

Če boste kdaj šli….se priporočam….:))

Drugače pa uživajte!!!

Smiley

New Report

Close