Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohan sir – prosim pomoč

Pohan sir – prosim pomoč

Prosim za pomoč, koliko olja moram dati v ponev, da se bo sir lepo cvrl? Ali mora sir plavati not?

Hvala in lep dan

Čimveč olja, pa dovolj prostora za vse kose, da se ne dotikajo in da ga sploh ni treba obračat, pa ne bo stekel. Pa dvojno paniranje in visoka temperatura olja.

jaz dam ene pol cm olja in sir obrnem oz toliko, da ga je skoraj do polovice sira. Ne vidim potrebe, da bi plaval v olju. pa ne previsoka temperatura, d se ne zažge. En srednji ogen, da se lepo stopi do notranjosti.

Dober nick. 🙂

Kar se pa ocvrtega sira tiče…jaz kupim zmrznjenega že paniranega in vržem za kratko v mikrovalovko. Ko sem ga še delala sama in ga cvrla, je vedno kaj ven lezlo in se žgalo, pa čeprav je bilo dvakrat v jajca in drobtine pomočeno. Grrrrrrr

Sori, ampak kako lahko to sploh jeste.

Zato, da lahko potem hujšamo. Proizvodnja shujševalnih pripomočkov je velik biznis; veliko ljudi živi od tega. 🙂

Njami, njami ocvrt sir. Res je dober. Preveč. 🙁

Dober nick. 🙂

Kar se pa ocvrtega sira tiče…jaz kupim zmrznjenega že paniranega in vržem za kratko v mikrovalovko. Ko sem ga še delala sama in ga cvrla, je vedno kaj ven lezlo in se žgalo, pa čeprav je bilo dvakrat v jajca in drobtine pomočeno. Grrrrrrr[/quote]

Jaz tudi kupujem zamrznjenega paniranega, od Ljubljanskih mlekarn.
Ga pa ocvrem v kake pol cm olja, nič ven ne steče.

Ja, dober je. Pa mal tatarske ali vsaj majoneze zraven… zdajle se mi kar sline cedijo…

Obvezno 2x paniraj 🙂

Odrežem, zabodem z vilicami, nesem do ust, odprem usta, dam sir not in potem steče avtomatski postopek žvečenja in požiranja.

New Report

Close