Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohodne hlače

Pohodne hlače

Kje se da nabaviti kake fajn pohodne hlače, po možnosti nepremočljive in ne predrage?
Hvala!!

V Hervisu poglej, so še neka dodatna znižanja.

lp

Intersport 🙂

ja, hvala za oba nasveta, ti obe trgovini sem že gledala, pa so se mi zdele malo visoke cene, ampak če so zdaj znižanja, grem še enkrat pogledat, če ni že vse pošlo… 🙂

iglu

No, Iglu pa res ne slovi po nizkih cenah …

ravno vceraj dobila na mail…zelo kvalitetna roba drugace, mayamaya ima iz 107 na 59 evrov znizane pohodne hlace.

Hervis ima pohodniške hlače Kilimanjaro po 40 eur, ne vem pa, če je to ugodno.

ja, 40€ je glede na druge cene zelo ugodno, sicer so okoli 100€, ne vem pa, če so ravno nepremočljive po tej ceni, ponavadi so take cene za običajne, brez membrane, bom pa pogledala, hvala!

Zelo dobre hlače ima KIBUBA: http://www.kibuba.com/index.php?&cID=2&scID=12, pri maya maya so se moji kolegi že pošteno opekli, oblačila dobesedno razpadajo.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

hvala, gospod, ja, za te mayamaya sem tudi jaz že brala po forumih, da jih zelo odsvetujejo…
kibuba sem pa tudi že nekaj gledala po netu, a ni kaj dosti izbire za naš (MB) konec, zaloga je samo, če se prek neta naroča, oblačil pa ne moreš ravno “na pamet” naročat, če ne poskusiš.

New Report

Close