Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohodne hlače – kje?

Pohodne hlače – kje?

Potrebujem pohodne hlače. takšne, ki imajo zadrgo in se lahko spremenijo iz dolgih v kratke.

Lani sem si ene kupila v Hoferju, a so mi žal (zaenkrat še) preozke, saj sem se čez zimo poredila.

že kak mesec sledim akcijam v Lidlu in v Hoferju, pa nikjer nič takega ne zasledim. mislite, da bodo do julija še imeli kakšne takšne hlače v akciji?

Kje bi še lahko našla takšne hlače, pa da cenovno niso nekje v višavah?

HERVIS, INTERSPORT….

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Iglu šport

V Hervisu in Intersportu. Iglu šport ima kar visoke cene, tudi za izdeleke svoje blagovne znamke (karibu). Pred leti sem čisto poceni kupila ene pohodniške hlače v Hervisu, pa so še zdaj super. Imam tudi dva para iz Igluje, ki sta bila zelo draga in sta boljša (predvsem zaradi materiala).

Pol pa površno slediš akcijam :-(…Hofer jih je imel kakšne 3-4 tedne nazaj, cena je bila 10 Eur.

Trgovina Pohodnik v BTC ima tudi svojo, malo cenejšo, blagovno znamko. Žal pa niti slučajno ne za 10 eur.
Jaz osebno pa prisegam na Vrh iz Bleda. Sicer po “normalni” ceni, ker pa šivajo sami, lahko oblačila tudi popravijo.

Morda pa ti površno BEREŠ.
res je, da sta in Lidl in Hofer imela akcijo par tednov nazaj za pohodne hlače.
Ampak ne takšne, kot jih iščem jaz.

jaz iščem pohodne hlače, ki imajo na hlačnicah zadrgo, da se da iz dolgih hlač narediti kratke.

zdej bolj razumljivo?

Jaz sem jih kupila v Hervisu za 29 EUR, ene 3 tedne nazaj.

iNTERSPAR IMA TUDI SVOJO BLAGOVNO ZNAMKO POHODNIH HLAČ – SE MI ZDI DA TAM OKOLI 20 €

Kaj pa Maya Maya?

New Report

Close