Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohodni Merrell

Pohodni Merrell

čevlji;

Kakšne so vaše izkušnje glede velikosti čevljev te znamke?

Sam imam ene, ki sem jih kupil v trgovini – in bil presenečen, da so tako majhne številke, da sem končal s čevlji, ki imajo nazivno velikost za eno in pol številko večjo, kot sicer nosim.
Torej 44,5 namesto zame normalne 43.

Zdaj bi si omislil še ene in sicer po netu – zato sprašujem še ostale – je to normalno za Merrell, da moraš naročiti 1,5 številke večje – ali sem imel samo smolo z modelom?

Jaz načeloma nosim 39 in tudi Merrelke imam imam 39, 2 para pohodnih čevljev do gležnja. Recimo Salomon pa rabim 40. Se mi zdijo pa Merrel široki modeli, vsaj ta dva moja sta široka _(kar mi odgovarja). Aja, oboje pa ženska modela. Adidas imam recimo 39 in1/3.

jaz imam ponavadi 43, moje merellke so 44, pa so komajda OK….

Greš v trgovino in probaš,niso nič drugačni kot tisti na spletu, včasih so to dojeli, da treba čevelj probat, danes punčke od dedcev in nikoli odrasle babe tega nikakor ne osvojijo.

Ej ti pametnjakovič, a mi poveš kje lahko probam pohodne čevlje Merrel danes?

Ej ti pametnjakovič, a mi poveš kje lahko probam pohodne čevlje Merrel danes?
[/quote]
Tudi če jih danes naročiš na spletu, jih danes ne bo.😁 Ja, čevelj se proba, vedno se je, tako glede velikosti, kot oblike in udobja. Vi sicer lahko nositei švape, ki ste jih preplačali in vam ne ustrezajo ali jih trikrat ntzaj pošiljate v spletno trgovino. Pametni ob današnji široki izbiri gre raje več čevljev probat in si izbere tiste, ki mu res ugajajo. To ne počnem le jaz, ampak verjetno še vedno velika večina ljudi, najbolj praznoglavi ste pa “fensi”🤣, pa še šepajte potem “fensi”, saj sami sebe…😁🤣

Na formu spraševat, kako številko čevlja kupit, da bo pasal njegovi taci, to pa resnično lahko samo Rok počne in največje puhloglavke.😁

Sm šla prou zdej gledat. Imam 1 pohodne pa 1 tekaške, oboje normalna cifra, kot imam skor vso obutev.

Moje nove Merelke so 40 cifra, kupila sem jih pri sosedih v Franciji in to je moja normalna cifra, enaka kot npr. Geox ali Baldinini

Pri cevljih preko spleta vedno gledam cm, ce tega podatka ni, jih ne kupim.

Moje, sicer lahkotna superga varjanta, za daljše sprehode jih imam rada, so 38, tako kot običajno imam številko.

New Report

Close