Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohodniške hlače

Pohodniške hlače

Že spet imam prošnjo, ste me že nekajkrat rešili iz zagate.Nazadnje sem po vaših priporočilih kupila hlače za tek na smučeh , hvala še enkrat tistemu, ki mi je priporočil Čarman trgovino v Škofji Loki, super poceni.
Zdaj pa potrebujem še hlače za pohajkovanje po hribih ( nikakor ne kako visokogorje), pa bi seveda rada kakšno kar se da poceni varianto našla. Malo sem gledala, hlače so tako zelo različnih debelin, da niti nevem, kako bi se naj odločila. Prav debelih ne bi, saj si spodaj dam smučarsko perilo, če je minus 5, pri večjem mrazu pa itak ne grem hodit.Me pa malo moti, da so nekatere res čisto tanke, ki so mi sicer všeč, a se bojim, da so res prehladne oz. da sploh nič ne grejejo.
Mogoče bi mi kdo z izkušnjami svetoval?
Se res lepo zahvalim.

Imam čisto tanke od Karibu, spodaj oblečem še Žabe in me nič ne zebe. Nazdanje sem jih imela tudi v snegu do gležnjev in sneg kar stran pade, tudi mokre niso bile.

Kupljene v Hervisu. men so njihove všeč, ker so elastične. Ni tist šuškast trd material, ampak nek tak elastičen material. Nosim jih tudi poleti, ker niso vroče.

Lp

Kje je trgovina Čarman in kakšne tekaške hlače imajo? Jaz jih tudi rabim, samo ne maram oprijetih.
Lp

Planinec, hvala. Prej sem šla v Hervis gledat Kilimanjaro hlače, so znižane in so mi kar všeč, le tanke so se mi zdele. Hvala, zdaj me to ne bo motilo več, saj se mi je zdelo, da čisto brez haska pa tud ne morejo bit. No , tele so bile znižane na 40 evrov , so mi tudi delovale kar mehke kolk pa stanejo od Karibu, nisem gledala,so bile pa itak vse dražje.

Kara, pri Čarmanu sem zasledila samo oprijete hlače , lahko pa pokličeš in jih vprašaš. Najdeš jih v industrijski coni Škofja Loka, malo pobrskaj po netu.

jaz imam hlače od firme MELLO’S, zelo kvalitetne. tanke in tople pozimi (spodaj nosim sm.perilo) in uprabne tudi jeseni in pomladi.

O hvala Mello s, prav take bi rada, da so za vse letne čase, upam da ne stanejo celo premoženje!

New Report

Close