Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohvala dr. Pušenjaku

Pohvala dr. Pušenjaku

Živjo

Na tem mestu moram pohvaliti dr. Pušenjaka, ki tako redno in otrpežljivo odgovarja na naša vprašanja. Sama sem noseča in sem v njegovih odgovorih meni in drugim našla vse odgovore na moja vprašanja. Res je žalostno, da zdravniki v ambulantah nimajo več čas za naša vprašanja, vendar bi se morali zahvaliti vsi dr. Pušenjaku, ki potem nadoknadi, kar oni niso imeli časa ali niso hoteli odgovoriti.

Ta forum je enkraten in me je že velikokrat potolažil, ko sem zapaničarila.

Rada bi pa povedala še to, da mi je dr. Pušenjak všeč zato, ker je realen in pove kot je, tudi če včasih ni tisto, kar bi želeli brati:)

Prav želela bi si ga za osebnega ginekologa, ker mislim, da bi bila v dobrih strokovnih rokah. Ne vem vsaj takšen občutek imam:))

Tina

Tina popolnoma se strinjam z tabo. Jaz sem tudi noseča in včasih rada zapaničarim, in mi je vedno pri roki dr. Pušenjak za tolažbo in hitri odgovor. Res svaka mu čast, da je še tako potrpežljiv, ker ženske smo takšne, da včasih ga sprašujemo eno te isto. Koliko krat sem z kakšno forumko govorila, kako mora biti potrpežljiv dr. Pušenjak, ker resnično nekatere so ženske takšne, da dajo eno za drugim isto vprašanje.
Še enkrat svaka mu čast, da nam stoji ob strani in, da si vzame časa za nas. Lahko bi si mislil kaj me briga za vas, saj nimam nič od tega, saj dejansko je tako, ampak vseeno humanitarno in še strokovno dela oz. odgovarja….
Vse pohvale
lp, Doroteja

Se pridružujem pohvalam! 🙂

New Report

Close