Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohvala “malarju”

Pohvala “malarju”

Ker tukaj ne smemo delati reklame, zato samo ena velika Pohvala “malarju” Andreju, ki mi je res zrihtal stanovanje tako kot sem želela, popravil pa tudi atrijsko ograjo, stara okna in vrata in mi tako prišparal stroške menjave le-teh. Najlepša hvala še enkrat Andrej in hvala vam, punce za priporočilo naj kontaktiram njega!!

🙂 Liza

Se lahko pozanimam za ceno? A se to plača na uro ali po kv. metru. Malo izkušenj prosim, ker tudi nameravamo nekaj v tej smeri.

Liza, midva bova zdaj tudi rabila enega takega mojstra. Bi bilo mogoče dobiti kakšen kontakt ali je preveč zaseden? Hvala! Pa lepo, da kdo koga pohvali, ne samo graja. Pa še, če ti ni odveč, bi lahko vsaj okvirno napisala, koliko stanejo taki “posegi”. Imava tudi za prebarvati stanovanje (50kvadratov), pa okna in vrata za obnoviti (6X). LP

Evo punce moj mail je [email protected], pa vama vse sporočim in še telefonsko posredujem… pišita !!!

No za iskreno pohvalo dovolimo reklamo.

Kar napiši, kdo je to bil, mogoče še komu prav pride.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

To je gospod Andrej iz Ljubljane tel. št. 031 22-90-31, njegov delokrog je Ljubljana in bljižna okolica. Preverjeno zelo v redu!

Liza

New Report

Close