pohvala za loccitane
Pred dobrim mesecem sem odkrila to trgovino in od takrat kupila kar nekaj izdelkov. Po nasvetu Martine, ki je nekaj tednov nazaj hvalila sol z verbeno, sem poskusila tudi to in je res super! Vsa ta kozmetika je sicer draga, ampak meni se zdi, da se splača. Edino, kar mi ni všeč, je angelikin šampon za suhe in poškodovane lase, ki sem ga kupila, ker imam barvane. Pa mi preveč zamasti lase. Super je pa tudi krema s karitejevim maslom za obraz in za telo.
A je katera poskusila artemizijin šampon in balzam?
Lp vsem!
Ta sol je v bistvu peeling in pač odstrani odmrle celice in ko si jo vmasiraš ti tudi pospeši cirkulacijo in te poživi (prvič sem jo uporabila zvečer in sem težko zaspala, boljše je v začetku dneva). Ni sicer posebej omenjeno, da bi bil to izdelek prav proti celulitu, ampak dejansko imaš po uporabi veliko bolj gladko kožo – kot novo 🙂 K temu pripomore tudi olje verbene,ki je v izdelku. Vonj je pa zelo osvežilen – po limoni – in imaš res občutek, da te prečisti. Jaz jo sedaj uporabljam enkrat na teden, proti poletju jo bom verjetno dvakrat. Celulita imam sicer ogromno, tako da si kakšnih utvar ne delam, ampak že po nekajkratni uporabi sem opazila razliko. Vsaj na otip če že ne na pogled. Zadevica je sicer kar draga, mislim da okoli 6000 sit, ampak mi niti malo ni žal, da sem jo kupila. To je moje mnenje. Vprašaj, če imajo mogoče testerje, čeprav dvomim..
Lep dan!