Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poizkus na nepravem portalu, pa vseeno.Ker je bilo nekaj podobnih prispevkov.

Poizkus na nepravem portalu, pa vseeno.Ker je bilo nekaj podobnih prispevkov.

Je kje deklina, ki bi mi pustila svobodo in bila kdaj z mano.Ne potrebujem gospodinje, gospodarice, ene, ki se bo ves čas obešala name in me komandirala.Želim še naprej svoj mir, svoj čas zase in ostalo,kar vse dobrega pritiče samskemu stanu.Seveda sem del tega časa, dobre volje , prijaznosti in užitka pripravljen deliti s tabo.Otrok ne želim imeti, poročil se ne bom.
Zarečenega kruha se veliko poje, zato, če boš ženska, ki si jo lahko zamislim samo v moji fantaziji in dejansko ena taka obstaja, sem pripravljen požreti vse, kar sem napisal.
Sem dokaj normalen, dokaj simpatičen čez 30.Sem registriran pusti zs ali pa mail.Nekako se bova že identificirala

Tudi jaz kakega takega iščem, ki se ne želi poročiti in ne želi imeti otrok :).
Samo meni je tudi to važno kake hobije, zanimanja ima. Daleč od tega, da mora imeti vse isto kot jaz, je pa fajn, da imava kaj skupnega.

Bo treba dat bol točne podatke. Čez 30 sem tud jaz, pa jih imam 50. Kje v državi se nahajaš in kako visok si.
Ker si napisal, da ena taka že obstaja, maš malo šans, da se ti kera javi, ker nobena noče biti nadomestek.

Tudi jaz kakega takega iščem, ki se ne želi poročiti in ne želi imeti otrok :).
Samo meni je tudi to važno kake hobije, zanimanja ima. Daleč od tega, da mora imeti vse isto kot jaz, je pa fajn, da imava kaj skupnega.
[/quote]Seveda, ampak to se bova spoznavala privat.Če si za. In odgovor na vprašanje, ki ga je zastavila druga ženska, koliko let imam, med 30 in 40.Naj bo malo skrivnosti, do spoznavanja.
Lokacija osrednja slo.
Napisal sem, da sem dosedaj spoznal samo eno tako, ampak pri njej nimam kaj, je oddana.
Tako, da ne iščem nadomestka za njo.

Nizek moški, ki vozi nemca.

Ko baba vpraša kok je dec visok, ma 100% vsaj 20kil preveč.

Je pa smešno gledat, kako se tale pokvarjena roba javno peca. Mora bit situacija res obupna.

Seveda, ampak to se bova spoznavala privat.Če si za. In odgovor na vprašanje, ki ga je zastavila druga ženska, koliko let imam, med 30 in 40.Naj bo malo skrivnosti, do spoznavanja.
Lokacija osrednja slo.
Napisal sem, da sem dosedaj spoznal samo eno tako, ampak pri njej nimam kaj, je oddana.
Tako, da ne iščem nadomestka za njo.
[/quote]

Meni podatek, da nekdo ne želi otrok, nikakor ni dovolj, da bi se z nekom začela dopisovati :). Pa brez zamere.

Meni podatek, da nekdo ne želi otrok, nikakor ni dovolj, da bi se z nekom začela dopisovati :). Pa brez zamere.
[/quote]

Ah, ne kompliciraj. Piši mu na ZS, pa ti bo tam več povedal. A mora vse tle razlagat?

Ah, ne kompliciraj. Piši mu na ZS, pa ti bo tam več povedal. A mora vse tle razlagat?
[/quote]

Ha, ha, le zakaj bi mu pisala?

Ha, ha, le zakaj bi mu pisala?
[/quote]

Par postov nazaj si napisala: Tudi jaz takšnega iščem. Pa se mi je porodila ta ideja.

Par postov nazaj si napisala: Tudi jaz takšnega iščem. Pa se mi je porodila ta ideja.
[/quote]

Ampak na kraj pameti mi ne pade pisat moškemu o katerem samo to vem, da noče otrok in da išče žensko.
Niti ne verjamem, da bo katera druga pisala. Pa lahko, da je avtor čisto fajn človek. Samo s takim oglasom pač ne bo pritegnil dopisovalk.

Ampak na kraj pameti mi ne pade pisat moškemu o katerem samo to vem, da noče otrok in da išče žensko.
Niti ne verjamem, da bo katera druga pisala. Pa lahko, da je avtor čisto fajn človek. Samo s takim oglasom pač ne bo pritegnil dopisovalk.
[/quote]se potem sploh oglašaš ženšče ubrisano

[/quote]

Koga hudiča briga, komu boš pisala in komu ne boš, sebe polna krava?

Ni vsak prvovrsten “pisatelj, da bo pisal oglase-tekste, ki bodo zreli za Pulitzerjevo nagrado (literarna nagrada).
Takih kalibrov je mogoče v Sloveniji največ sto.

Pa kaj se greste, ženske?

Ni dovolj oslovski kuaratz, ni dovolj najvišja državna nagrada za roman, ni dovolj premoženje, vredno 12 miljonov evrov.

Zmešamke zmešane.

Upam, da vas napumpa kakšen migrant, ali brezzob klošar.

Ker kaj boljšega si NE zaslužite, s takimi pričakovanji, kot jih imate, opice ene, same sebe polne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close