Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija POJAVLJANJE ERROR PRI ZAGONU RAČUNALNIKA?

POJAVLJANJE ERROR PRI ZAGONU RAČUNALNIKA?

Mi lahko kdo pomaga, kako odstranim stalno se pojavljajoče okno ob zagonu računalnika..preden se vse naloži na namizju, se sredi ekrana pojavi okno v katerem piše sledeče:

RUNDLL x
x (tukaj je rdeč krog in križec)
Error loading C./PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\MWSBAR.DLL

The specified module could note be found
ok

Bom hvaležna za vsak namig in odgovor..

nekaj podobnega sem imel sam..
so programi, ki jih odstraniš, potem pa OS v registru ostane nek zapis za omenjen .dll
ker ga ne najde javlja napako..
poizkusite najti ime programa potem pa z iskalcem v urejanju registra poiskati to referenco ali refernco .dll, tam to enostavno izbrišete..

Tudi sam sem imel popolno isto obvestilo ob zagonu . Pa sem malo pogoglal ( kar sicer ni moja odlika) in našel zadnji post na

Pa sem tudi sam poizkusil: Torej Start –> Zaženi ; noter vpišete “msconfig” ( brez navedkov) in kliknete v redu. V okencu , ki se prikaže greste na zavihek zagon ( čisto zadnji zavihek) . In zdaj pazljivo: Odstranite vse datoteke , ki vsebujejo my web search. Jaz sem moral pobrisati ( odčekirati) kar tri datoteke, nato kliknete uporabi in v redu in nato restart computerja. Meni se ne pojavlja več.. Seveda datoteke s tem niso zbrisane z vašega kompjuterja, so le onemogočene zagona ob startu windowsev.

Imam XP slo verzija SP2.

Ta zadeva se mi je pojavila , ko sem pobrisal program my web search ( tisti bedasti smajliji). Pa sem ga pobrisal čisto tako kot je treba , na Start –> Nastavitve—> Nadzorna plošča—> dodaj odstrani programe, pa se kot kaže vseeno ni vse pobrisalo.

Bogdan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close