POJAVLJANJE ERROR PRI ZAGONU RAČUNALNIKA?

Mi lahko kdo pomaga, kako odstranim stalno se pojavljajoče okno ob zagonu računalnika..preden se vse naloži na namizju, se sredi ekrana pojavi okno v katerem piše sledeče:
RUNDLL x
x (tukaj je rdeč krog in križec)
Error loading C./PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\MWSBAR.DLL
The specified module could note be found
ok
Bom hvaležna za vsak namig in odgovor..

nekaj podobnega sem imel sam..
so programi, ki jih odstraniš, potem pa OS v registru ostane nek zapis za omenjen .dll
ker ga ne najde javlja napako..
poizkusite najti ime programa potem pa z iskalcem v urejanju registra poiskati to referenco ali refernco .dll, tam to enostavno izbrišete..
Tudi sam sem imel popolno isto obvestilo ob zagonu . Pa sem malo pogoglal ( kar sicer ni moja odlika) in našel zadnji post na
Pa sem tudi sam poizkusil: Torej Start –> Zaženi ; noter vpišete “msconfig” ( brez navedkov) in kliknete v redu. V okencu , ki se prikaže greste na zavihek zagon ( čisto zadnji zavihek) . In zdaj pazljivo: Odstranite vse datoteke , ki vsebujejo my web search. Jaz sem moral pobrisati ( odčekirati) kar tri datoteke, nato kliknete uporabi in v redu in nato restart computerja. Meni se ne pojavlja več.. Seveda datoteke s tem niso zbrisane z vašega kompjuterja, so le onemogočene zagona ob startu windowsev.
Imam XP slo verzija SP2.
Ta zadeva se mi je pojavila , ko sem pobrisal program my web search ( tisti bedasti smajliji). Pa sem ga pobrisal čisto tako kot je treba , na Start –> Nastavitve—> Nadzorna plošča—> dodaj odstrani programe, pa se kot kaže vseeno ni vse pobrisalo.
Bogdan
Forum je zaprt za komentiranje.