Pojma nimam..
kaj vse ste nasral tuki spodaj…ma nima veze…mislim ja ima jo :))
hahah..
brez da grem brat…mi je jasno kot beli dan o čem teče beseda.
Pa ej , da ne ponavljam vaše grešne misli …
lepo mirno in spokojno jo zajček ucvre v noč :)))))))) spat , da ne bo pomote…pa pridem ko se zbudim..
aja ..vprašanje še imam ?
kaj pa nuca za boljše počutje ?
zdaj za grlo vem , Saško in Jani in Seba so spesnili dober recept….
kaj pa za počutje..prožnost in eleganco ? :))))
hmm ?
to pa vedno pomaga:nagajivost, dobra volja, in pogled nanj in njegov vonj po parfumu…kateremu že Zajči…ma se hecam…ali pa ne…lepo ninaj in me veseli, da si že bolje, je čutiti to…cmoka;))!
p.s. sem mislila že ninat, pa ne morem…ne vem kaj je sedaj spet to…a imaš ti kaksen recept za hitro zaspanost;))?!
Ja Sonček ja.
vendar moj je nick ” zajček ” , pa se temu primerno vedem….žal..
tako , da ja ….ostal je le vonj njegov…..ni bilo nič.. in ja je bil to Cuba parfum :)))
ostale so mi v spominu njegove lepe oči in lep ksihtek……in ja….ostal mi je kot prijatelj v mojih mislih :))))))))))))) kar je vedno tudi bil…
recept za ninanost…
imam :)))))
ful nori seks !
Zajci…tudi to ni pomagalo;))…mislim tisti tvoj nasvet…;))drugače pa si zapomni…da si en ljubek …cortan Zajči in SončeK, ti popa cmoka in objemčka za lep in zdrav dan!
JOj , ni pomagalo ?
Nič , kaj naj zdej narediva .
Mogoče nisi bila sej veš ( dovolj živa :)) pri uporabi tega nasveta , he.he..tole je res hecno leto , kaj vse ti tuki pišem , ampak saj vidiš samo to zaleže ..
potem pa če to ni šlo….sprehod pač predno greš ninat …ali pa mogoče kakšno zanimivo knjigo v roke…mene ponavadi pol res zmanjka po parih listih :)))
To je to…knjiga in sem spala ko dete…se smejim…kako sva si podobni;))!
Ja draga moja, kaj vse tukaj pišemo…ampak veš kaj, dokler nam je to v veselje, dokler nam je to una iskrica, ki nam lepša dan, naj bo tako in pika!!!
Lepo jutro, cmokaaaaaa!!!
Špičon…jade…jade…boš rekel, da sam penzlaš in nič ne ninaš…jade…jade…mal manj nakladaj…cmokaaaa;)) in paše, da smo si različni, ja kam pa pridemo, da smo si vsi enaki…bila bi živa groza in dolgčas nas bi požrl…kot volk Rdečo kapico;))! Tko pa uporabimo domišljijo in pravljice ponovno zaživijo;))…pa le pazi, da ne srečaš kje…danes…. hudobneg volka;))!!