Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas poKadić Denis

poKadić Denis

Kašen se vam zdi ta igralec?

njegova statiskika:
Tekmovanje Ekipa GP G A TP PIM PPG SHG GWG +/-
MHL BLE 16 2 0 2 22 1 0 1 -22
MHL SLA 13 0 0 0 33 0 0 0 -7
DP Člani SLA 16 2 2 4 10 0 0 0 2

in ta kao veliki frajer, se gre na enem čist amaterskem turnirju zapenat in grozit amaterjem, ki inline igrajo poleg šole, dela družine itd…, kaže fakiče sodniku, domačim igralcem in publiki. Nič ne rečem, veliko je profesionalcev, ki se tudi v takih tekmovanjih obnašajo tako kot treba: Zajc, Vidmar itd… Ampak tale kadić pa dokazuje da v glavi nima čist nč – no ja vsaj pretresa možganov ne more dobiti:)

Na katerem turnirju pa se je to zgodilo? A v Rencah?

Si mu to povedal?

ja bilo je v renčah. Nisem mu nič povedal, ker jaz kot prvo ne igram, kot drugo pa mislim, da bi pri teh letih to že sam moral vedeti. pa nočem obtoževati ali blatiti, hočem samo povedati, da sem razočarn nad nekom, ki naj bi bil profesionali šprtnik ane.

mujo tako je nevem ke si vidu da sm gledalcem kazal fakice in podobno glede grozenj drugim igralcem to je pa itak del hokejske igre pa tko za informacijo letos nisem vec profesionalni sportnik!!!tko da se najprej lepo pozanimaj nato pa pluvej pa ce si tak car mi to povej v obray ne pa da si tuki na forumu neki pameten pa glasen!!!ti si yame eno navadno usrane kdorkol ze si!!lepo te pozdravljam predragi mujo!!
vedno tvoj kadic denis!!!!

Denis… Kva si ga pa zdej polomu? Da takale debata kle gor?!? 😉

Lp, Uroš

se sam nevem baje sm fakice kazal gledalcem sm se pa cel turnir sam smejal na plati mujotu nism glih pr srcu!!!

gogi al krkoli že si, kaj si naredil, po tem ko si kot neprofesionalc zadel proti renčam za 2:3? Lahko sem za tebe usrane, ampak me to ne moti tolko, kot je tvoje obnašanje na turnirju

pa uprost, neprofesionalc ker sem pozabil napistat da si se letos že po enem mesecu vrnil iz amerike

ja jebat ga nismo si tok dobri da bi lahko tm igrou pa vrnil sem se po 2 tednih tok da ves aja pa pozanimej se zakaj sem se vrnil preden me pluvas tuki po forumu!!!lep dan ti želim!!

ej pa sej ti nč nočem ane, pa tud ne pluvam te ane, sam povedal sem da sem bi res razočaran! Mogoče ima kdo drugačne izkušnje in naj pove, mogoče je bil samo slab dan…

pejta na pivo!

Ta je dobra… Mogoče še na kaj močnejšega… 😉

Pa brez zamere…

Lp

sej ti js cis nc ne zamerm zarad mene si ti lahko o meni mislis kar ces to je cis tvoja stvar zarad mene sm js lahko zate najvecji kreten al kej druzga mi je cis vseeno!!!ti se z mano obremenjujes ne js s tabo tko da…. ce ti to sede ti kr tko naprej sej je prov fajn!!!

itak:)

KadiĆĆĆĆ cefur

aja ce slucajn nis me obvest na mojem e-mail naslovu

[email protected]

hvala za kompliment slovencek al karkol ze si!!!kmet

PO SI PA SE PONOSE NA TO DA SI CEFUR JA FAK CIGO

Če si butel si butel in ti ne pomaga sto let najboljšega treninga. Če nimaš glave, je pač nimaš. Kadiću, verjetn si kar pridno treniral, pa tud star glih nisi, sam če nimaš glave je nimaš, pa konc. Jaz sem neki časa mislu da se da mlademu igralcu spremenit razmišljanje, sam sem ugotovu, da ga lahko samo usmeriš pravilno, če pa ima v glavi, tako kot Denis ni šanse za uspeh. Moraš vedet kdaj se je treba napihovat in kdaj ne. Sigurno ne na nekem amaterskem turnirju v Renčah.

hvala za vse komplimente!!!res ste cari se kle napihujete na enmu forumu svaka cast!!!

vredu siptar pofukan spizdi v bosnogogi napisal:

hhahhahaaha ti si res car

sam ste pa cari, vsi ste eni naciji pofukani (mjhni hitlerji), kva se obremenjujete s kje je kdo???? prou smesni ste-hahaha

hokej je moska igra(groba itd…), ce ste pa pusiji pa ne igrejte na turnerjih, ampak doma pred blokom, garazah, kjer hocte.

puste cloveka zivet

sam ste mu pa res zagnojili….

sej men je navadn da pac prizna svoje korenine sam ce pa ze v sloveniji zivi po nej se pa saj mal inkulturizira na pa da sam tezijo pa frke za brez veze iscejo. ***** prides u enga diskaca po te pa cefurji za brezveze prefukajo k nimajo nc za pocet. cigot svetovni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close