poKadić Denis
ej to si pa prov povedou haso a ce kao te cefurji tezijo po lokalih a zdej sm pa js sud tak al kaj!!res si en zafrustriranec k nima bl pametnga ta delat kokr da se kle po forumu neki pametnga delas pa svoj idiotizem kazes!!tvoj cefur denis kadic!!hahahha sej mi je zal zate k vidm da si bl kratke pameti k se tok z mano obremenjujes!!!!
in vse tiho je bilo!!!!
Mujo pa haso sta ena dva navadna kmeta k se boijta za svoji ritki, k so jim jih zgleda cefurji kdaj naprasil, pol se pa spravta na enga kadica k je cist normaln fant. Ce vaju gospoda posrana mot, da ljudje na hokeju grozijo in preklinjajo pejta gledat sah al pa balinanje. Pa se neki, clovek ne rab bit juznjak, da je cefur. Polovica lj “cefurjev” je enih bednih slovenckov k hocjo bit face. Kadic ne se dat!!! Ostan “cefur”.
ne stari to ni to
lih tisti k so cefurji se bojijo jest sm pa pons da sm slovenc jih pa po picki dobim
sej ne pravm nc za kadica glede cefurstva sam se pa mal cud obnasa nodesn napisal:
Jaz sem tud ponosen da sem slovenc pa tud nobenih cefurjev sae ne bojim enkrat das enkrat dobis trik je v tem da se ne das. Pa vrjem kadic nima nc s tem on je en cist navaden fant iz bleda k rad igra hokej
No in ta vikend si spet pokazal svoj IQ. Kadic, s takimi izpadi si sramota za sport. Revcek, zenski nisi mogu dat gola :))))))). Pol se pa zarad tega spravlas fizicno obracunavat, v izgovor pa imas da ti je nekdo reku da si bosanc po prekrsku k si ga naredu. A se sramujes svojga porekla? Al si prizadet, ker si v resnici makedonc?
hvala hvala
Ja sej, to je tud tvoja rekla, k je hodila ceu teden okol k upokojen kavboj
mah jest ti nebi samo prsta kazal jest bi ti se dve lepe okol uses prpelou hehehe… vsem skupaj 🙂
Kva ste pa zj tko po nemu udarl sj je cist vredu decko
Super je, ceprav mi je v Basicu polil kavo..:P
ma je cis v redu zajebant ziv tko da ne pametujte tisti ki ga ne poznate!
Sem slišu, da je dobil prepoved igranja in-line v sloveniji. a je to res? če je, te dragi Kadič sprašujem, kaj ti ostane od hokeja? Igranje z mulci na parkirišču? Sam da ne boš kakšnega pretepu, k jim ne boš mogu gola dat. Aja, lahko greš še vedno NHL v tivoliju igrat, sam tam te verjetn tud že vsi poznajo, tko da ne vem če ima kera ekipa plac za tako težek karakter.
Forum je zaprt za komentiranje.