Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Pokal

Pokal

Ker ocitno na zvezi spijo bi poprosil morebitnega clana ekipe ki na pokalu igra proti trim timu naj se javi in pove s katere ekipe je?

veš sej mamo vsi iste prubleme. taku slavnostnu so napisli d je pokal in d je bil žreb in vse te reči a nuben nima pojma kdaj in s kom igra. jebat ga. temu se reče vrhunska organizacija
ajde

Ja mene tut zanima kdo bo prva zrtev sedaj krvolocnih in zmag zeljnih piscancev!

Jaz vem samo da ima Utik (prva ekipa) za nasprotnika Muflone, medtem ko za Utik 2 še zdaj ne vemo… Pol slišal sem še da Scorpionsi igrajo z Yetiji, naprej pa žal ne vem več..

Brezovica 1 ima pa ikse za nasprotnike
Brezovica 2 pa se nimam podatka

Ke ste to slišal…??? Mater ke je kešn razpored!!!

Brezovca 2 ma kočevske medvede!

Troha pub igra proti trim timu!

No zdej sem že tolk slišu, da vidim da imamo pri Utik 2 najverjetneje kako kranjsko goro al pa piran, ker prav dosti več ekip ni ostalo… 😉
No ja, še obe asi sta 😉

Razpored fura Renato naokoli v avtu pa žal ne ve na pamet kdo ma koga.. Bodo pa baje še “taprav cajt” obvestili vse 😉
Kakorkoli… vsi računajte na soboto zjutraj, pol bomo pa vidli..

Ne men se zdi da mate Hervis 🙁

No, nej vam pomagam sestavt puzzle:

Avtor: J #99 Datum: 15-06-04 11:56
Jaz vem samo da ima Utik (prva ekipa) za nasprotnika Muflone, medtem ko za Utik 2 še zdaj ne vemo… Pol slišal sem še da Scorpionsi igrajo z Yetiji, naprej pa žal ne vem več..

Avtor: Mike#16 Datum: 15-06-04 12:59
Brezovica 1 ima pa ikse za nasprotnike

Avtor: #79 Datum: 15-06-04 13:27
Brezovca 2 ma kočevske medvede!

Avtor: #79 Datum: 15-06-04 13:28
Troha pub igra proti trim timu!

Avtor: J #99 Datum: 15-06-04 13:54
No zdej sem že tolk slišu, da vidim da imamo pri Utik 2 najverjetneje kako kranjsko goro al pa piran, ker prav dosti več ekip ni ostalo… 😉
No ja, še obe asi sta 😉

HYPER CIFRA IGRA PROTI KLUB ŠTUDENTOV KRANJ 10 .30

LP

Gadi igramo proti Horjulu 2,

vem pa še, da Soški psi igrajo proti Dolenjskim Toplicam

(da po puzzle popolnejši;)

Mi pa prot Črnim Vranam…

Puzzle je še bol popovnejši. 😉

UK #13 iz Corner pub-a

Troha igra s trim timom ob 9.45. za naprej pa poj ne vem upam da se bo saj po tekmi vedl kdo in kdaj je nasledn nasprotnik a bo pokal isti kukr liga k se nikol ne ve kdaj kdo s kermu spila. itak se zmer kr neki caka pa dž pa picke materne …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close