Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pokanje v hladilniku

Pokanje v hladilniku

Imam hladilnik, star 5 mesecev, Zanussijev. Kadar se zalavfa, vsake toliko časa ful pokne. A se to še komu dogaja? Ker ne vem, če je to vredu.
Kaj bi to lahko bilo?

ja naš vsake tolko poči…vendar ne močno…npr. tak pok kot da bi padla kocka leda na plastiko

Živjo
Možno, da pri meni isto. Ampak se mi zdi, da včasih pokne bolj, včasih manj. Pa misliš, da to ni nič narobe?
vala

Naš je Bosch z no-frost sistemom in ima tudi vsake toliko časa take izpade. Kar pošteno poči. Po petih letih dela še vedno normalno, tako da si predstavljam, da mu pokanje ne škodi:)

Kaj pa tisto zoprno brenjen, sem mislila, da nivi hladilniki tega delajo, pa moj vseeno vsake toliko časa zabrni. Mi gre prav na živce, sploh ponoči ko ga ful slišiš.

mi imamo tudi Boshev hladilnik….a tudi vaš nekam čudno brenči…nima vedno istega zvoka

ja jaz tudi fulll slišim ponoči hladilnik…pa čeprav je full daleč spalnica-kuhinja…mi gre na živce….
tudi mi smo mislili da ni v nivoju pa je zliveliran…
upam samo, da ga ne bo kar naenkrat pobralo, ker ga imamo samo eno leto

Zelo različno brenči. Se mi zdi, da sem celo v navodilih nekje bolj proti zadnji strani videla razlago različnih zvokov, ki jih oddaja:) Malo poglej, morda je pri vašem tudi napisano.

Naš je simensov in dela zelo potiho, poka pa občasno tudi. Sem pa prebrala v navodilih, da je to normalno, sem pa pozabila, zakaj to dela.

To je hladilniški škrat, ki živi v hladilniku in vsake toliko časa pade z ene police na drugo. Hrani se s skisanim mlekom in neuglednimi ostanki zelenjave v spodnjem predalu.

Družina, v kateri se naseli hladilniški škrat, navadno na hitro obogati in potem spet na hitro obuboža.

Lahko da poka zaradi različnega segrevanja in ohlajanja plastike. Kompresor greje plastiko, notranjost se pa hladi. Lahko da pride do zvijanja materiala.

Brnenje je od kompresorja. Včasih se pri nas zgodi, če se spremeni napetost v elektriki, začne malo drugače brneti naenkrat. Pomaga včasih ga malo porukam ali pa celo izklopim in takoj nazaj vklopim.

Lp, ela S

No, si me prehitela, sem hotela napisati, da se pingvin spotakne!

hehe, mitologinja, simpatično! :))))

New Report

Close