Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev poklicna rehabilitacija – da ali ne?

poklicna rehabilitacija – da ali ne?

Pozdravljeni!
Imam 27 let delovne dobe in sem pred podobno težavo, kot nekateri na tem forumu. Po poklicu sem prodajalka in že več kot eno leto v bolniškem staležu zaradi poškodbe pri delu. Poškodovala sem si koleno in v enem letu imela 7 zvinov in nategov kolena, pa ga še vedno niso zrihtal. Bila sem že na artroskopiji, brez uspeha. Sedaj sem si poškodovala tudi gleženj. Travmatolog me je poslal v protibolečinsko ambulanto, kjer niso naredil nič konkretnega. Poleg težav z kolenom in gležnjem ima tudi težave z ledvenimi vretenci, imela sem kar veliko število ginekoloških operacij (odstranjena vsa rodila, vendar ne naenkrat). Nevrologi so mi odkrili tudi poškodbo živcev v mali medenici, zaradi tega imam težave z mehurjem.
Zanima me, kakšno PR mi lahko sploh nudijo? Stati dolgo ne morem, sedeti tud ne. Prevoz z avtom na PR ni mogoče, sa j ga še po domačem kraju težko vozim. Koleno je zelo nestabilno in mi med hojo kleca, zato prihaja do novih poškodb noge. Stara bom 51 let. Kaj lahko pričakujem?
Prosim za Vaše odgovore in mnenja.

Lepo Vas pozdravljam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close