Najdi forum

Splash Forum Koronavirus POKLUKARJU SE V OČEH VIDI KAKO LAŽE

POKLUKARJU SE V OČEH VIDI KAKO LAŽE

Poklukar z masko na obrazu, ampak v očeh se mu vidi kako laže in menca, ko govori kako bodo CEPILI MATURANTE. Vidi se mu, da to ni zraslo na njegovem zeljniku, ampak da je to samo sporočil naprej, upam da bo šel k spovedi in se močno spovedal za tale genocid ki ga pripravlja.
MATURANTI, NE DAJTE SE, NE DOPUSTITE DA V VAŠE MLADO TELO SPUSTIJO NEPREIZKUŠENO GENSKO TERAPIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI SMO Z VAMI IN BOMO ZA VAS PROTESTIRALI, NE DOVOLITE DA STE POIZKUSNI ZAJCI!
tO NI PREIZKUŠENO CEPIVO, NIMA DOVOLJENJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnje raziskave kažejo, da so k zarotam najbolj nagnjeni tisti, ki imajo depresivne motnje.
Dolgoletni direktor psihiatrične klinike Bojan Zalar opisuje psihološki profil tistih, ki nasprotujejo ukrepom. To so ljudje z višjo stopnjo agresivnosti, impulzivnosti, odsotnostjo empatije, neučljivostjo, primitivizmom, značilnostjo sociopatov in psihopatov, za njih je značilno, nepremišljeno reagiranje in neprilagajanje stresnim okoliščinam.
ps:
Predvidevam, da ta strokovnjak kar sigurno je, vseeno nima internetne izobrazbe kot večina tukajšnjih “strokovnjakov”, ki so očitno mnogo bolj izobraženi in strokovno podkovani.

Zadnje raziskave kažejo, da so k zarotam najbolj nagnjeni tisti, ki imajo depresivne motnje.
Dolgoletni direktor psihiatrične klinike Bojan Zalar opisuje psihološki profil tistih, ki nasprotujejo ukrepom. To so ljudje z višjo stopnjo agresivnosti, impulzivnosti, odsotnostjo empatije, neučljivostjo, primitivizmom, značilnostjo sociopatov in psihopatov, za njih je značilno, nepremišljeno reagiranje in neprilagajanje stresnim okoliščinam.
ps:
Predvidevam, da ta strokovnjak kar sigurno je, vseeno nima internetne izobrazbe kot večina tukajšnjih “strokovnjakov”, ki so očitno mnogo bolj izobraženi in strokovno podkovani.
[/quote]

Zadnje raziskave to pokažejo,da nisi brihten.

Je Ihan povedal, da je bila strokovna skupina strogo proti cepljenju maturantov. Pa ne zaradi genocida al kaj takega, ampak ker niso rizična skupina in tudi če se okužijo ne bodo obremenili zdravstva. Škoda cepiva za njih. Poklukar to ve in se najbrž tudi po tihem strinja, a je moral podpreti vladno odločitev.

V očeh mu piše, da se laže…
Mislim, kako ste res hecni. Ne morem verjet, kaki jasnovidci med nami. LOL

ps:
[/quote]

ti se boj za sebe, jaz poznam toliko tehnik, ki me pomirajo od takih debilov da mi ne more nič do živega. Boril pa se bom proti tej PLANDEMIJI do zadnjega……………..

ti se boj za sebe, jaz poznam toliko tehnik, ki me pomirajo od takih debilov da mi ne more nič do živega. Boril pa se bom proti tej PLANDEMIJI do zadnjega……………..
[/quote]
Do zadnjega? hmm na srečo te no bo ravno dolgo.

ps:
[/quote]

Kaj bolj trapastega pa še nisem.slišala. Kaj vse si bodo spomnili, da zakrinkajo ta vsesvetovni nateg. Ovce pa kar verjamite ja, to velja bolj za vas, ker se vas da vodit kot ovčice male. Vsak, ki ima kanček možganov, ki mu delujejo logične povezave ve, da je v vsem temu nategu nekaj zelo narobe, da lažejo, zavajajo, ustrahujejo. Tisti, ki tega do sedaj še ni uspel dojeti je totalen debil.

Kaj bolj trapastega pa še nisem.slišala. Kaj vse si bodo spomnili, da zakrinkajo ta vsesvetovni nateg. Ovce pa kar verjamite ja, to velja bolj za vas, ker se vas da vodit kot ovčice male. Vsak, ki ima kanček možganov, ki mu delujejo logične povezave ve, da je v vsem temu nategu nekaj zelo narobe, da lažejo, zavajajo, ustrahujejo. Tisti, ki tega do sedaj še ni uspel dojeti je totalen debil.
[/quote]
Preberi si še enkrat moj post, nekje vmes je tvoja diagnoza.

On pove, kar je zmenjeno. Tudi sem imel občutek, da mu besede prav težko gredo z jezika.

Tudi jaz sem proti cepljenju maturantov! Nedopustno je bilo, da so dijake ( še ne polnoletne) dali na sodišče. Katastrofa, kaj se v naši državi dogaja.

A ne odloča stroka? O zdravju, mislim. O cepljenju, epidemiji ipd.

[/quote]

Odloča mafija, oziroma tisti, ki financira covid nateg.

On pove, kar je zmenjeno. Tudi sem imel občutek, da mu besede prav težko gredo z jezika.

Tudi jaz sem proti cepljenju maturantov! Nedopustno je bilo, da so dijake ( še ne polnoletne) dali na sodišče. Katastrofa, kaj se v naši državi dogaja.
[/quote]
Predvsem naj se cepi tisti, ki se hoče brez neke prikrite prisile, da so dijake dali na sodišče je sramota vlade in represivnega sistema, sodišče bi moralo vse te prijave zavreči.

[/quote]
Ne, odloča politika (=Janša). Stroka samo svetuje:
https://www.24ur.com/novice/korona/posodobljena-strategija-cepljenja-kdo-vse-bo-prehitel-starejse.html

” mafija” očitno vseeno ni tako enotna, kot si eni zamišljajo.

Kako lahko odločijo, da se 18 letnike cepi z AZ ? Nihče je noče. Da ne bo ostala, se lahko cepijo maturanti. Halllo !!!!

Nebi zapri šole, bi pa cepili mladino z preizkusnim cepivon? To je komunizem. Nič jim ni sveto. Saj veste, da so to komunisti/marksisti iz Srbije/Turčije, vsi po vrsti?

Zakaj je tak težko verjet, da obstaja kabala, ki živi v letu 1950 in ti cel čas laže? Saj pa vidiš skozi laži, ko se “kregajo med sabo” right.

Maturante 1914 so poslali v jarke umret in pohabit, maturante 2021 pošiljajo na cepilna mesta umret in pohabit.

Kot prvo, ne reče se, da smo podobni sociopatom in psihopatom, ampak, da kažemo znake antisocialne motnje osebnosti.
Kot drugo, nisi pameten, očitno je, da nimaš pojma o psihologiji. Iščeš samo načine, kako bi užalil tiste, ki pač vemo, kaj se dogaja. Tiste, ki imamo dovolj človečnosti, da vemo, da nekaj ni prav, tiste, ki imamo dovolj empatije do tistih, ki so in še bodo umrli zaradi nesmiselnih cOvId UkRePoV. Jasno je seveda tudi, da je ta psiholog to rekel zato, ker je moral, mogoče pa celo, ker je dejansko tako neumen, da je na strani zločincev.
Kot tretje, agresijo kažemo, ker smo ljudje. Če bi ti bil človek v Nacistični Nemčiji in bi vedel, da se dogaja genocid, bi bil tiho? No, ne delajte se, da ste svetniki tisti, ki “samo ubogate ukrepe in samo opravljate svoje delo”, saj nobenega genocida ni izpeljal diktator sam, ampak je vedno imel pod sabo ljudi, ki so “samo opravljali svoje delo”. Utihni ovca in ne napadaj pametnejših od sebe!

Fora je v tem, da tudi takrat zagovorniki nacizma niso genocida videli kot genocid, ampak nekaj, kar je normalno in zaslužno za tiste, ki ogrožajo nacistični režim.
Zdaj je podobno. Vsi nasprotniki korona fašizma predstavljajo grožnjo družbi in zagovornikom korona fašizma.
Ljudje so tako sprogramirani, prestrašeni…in ko vidijo človeka brez maske, je to za njih nočna mora.

Kar naj gredo za poskusne zajce.
Nič se mi ne smilijo. https://www.foxnews.com/health/israel-covid-19-study-south-africa-variant-pfizer-vaccine
Prav malo mi je mar, če gredo še malo na izlet v Namibijo in doktorja Matjaža Voršiča naj vzamejo s seboj.

[/quote]
Zgleda da mu denar (ali kaj?) pomaga da grejo besede vseeno z jezika. Beovičeva je npr. jasno povedala da se stroka s tem ne strinja. Ona ima jajca.

Zgleda da mu denar (ali kaj?) pomaga da grejo besede vseeno z jezika. Beovičeva je npr. jasno povedala da se stroka s tem ne strinja. Ona ima jajca.
[/quote]

če se mu dobro približaš in mu pogledaš zenice, se notri sveti znak za EVRO!

New Report

Close