Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POKONČNI SESALEC

POKONČNI SESALEC

Pozdrav. Rabim vašo pomoč. Kupujem pokončni sesalnec, pa bi rada kakšen predlog, katerega predlagate. Po zmerni ceni. Kakšne so vaše izkušnje?

Odgovor na objavo uporabnika
rahela187, 03.02.2024 ob 09:24

Pozdrav. Rabim vašo pomoč. Kupujem pokončni sesalnec, pa bi rada kakšen predlog, katerega predlagate. Po zmerni ceni. Kakšne so vaše izkušnje?

Sledim, ker ga tudi jaz potrebujem, močnega

Philips je predrag, okrog 700, Dyson podobno, imaš jih pa nekaj za okrog 200 in 300 ne vem če so dobri?

Če iščeš na baterijo; mi bomo makito, k tale bosch izdahne. V Bistvu je kot pomoč “uradnemu” sesalcu za lokalno sesanje drobtin, opažene dlake od mačke v kotu…

V bistvu je ročni sesalnik vkomponiran v ročaj s štango kao 2 in 1, k ostali proizvađaći.

Sam keč: k ostalim zmanjka baterije, si gotov, pr makiti pa klik-klak gor druga baterija, k pr šraufarci in gremo dalje….

Če si jo imaš seveda nafilano….

z pokončnimi jaz iskreno nimam izkušenj.

meni je pa ta philips top in sem zanj slišala tudi konkretne pohvale, tudi prikaze sem videla naig kako pomije in posesa…

ja mogoče je višji cenovni rang, ampak sesalec se mi zdi stvar, ki če je dobra jo kupiš tudi za 20 let in v tem primeru se mi zdi bolje več dati

https://www.bigbang.si/xc8349-01-philips-8000-aqua-plus-izdelek-287992/?cstrackid=8d3c2aff-8055-4b73-ae14-fbdbe69c16c6&utm_source=Philips&utm_medium=ChannelSight&utm_campaign=button&utm_content=8d3c2aff-8055-4b73-ae14-fbdbe69c16c6

Anonimno620, 03.02.2024 ob 10:03

meni je pa ta philips top in sem zanj slišala tudi konkretne pohvale, tudi prikaze sem videla naig kako pomije in posesa…

ja mogoče je višji cenovni rang, ampak sesalec se mi zdi stvar, ki če je dobra jo kupiš tudi za 20 let in v tem primeru se mi zdi bolje več dati

https://www.bigbang.si/xc8349-01-philips-8000-aqua-plus-izdelek-287992/?cstrackid=8d3c2aff-8055-4b73-ae14-fbdbe69c16c6&utm_source=Philips&utm_medium=ChannelSight&utm_campaign=button&utm_content=8d3c2aff-8055-4b73-ae14-fbdbe69c16c6

Katera rec danes zdrzi 20 let? Nobena!

Pokoncni sesalec je za na hitro posesat, se vsi, ki jih poznam, da ga imajo tudi klascnega.

Jih poznam celo par, ki imajo roombo, to zalaufajo vsak dan, pokoncnega imajo za na hitro posesat tam, kjer roomba ne pride zraven ali ce je kaj takega za pospravit, za pravo temeljito ciscenje imajo pa klasicnega.

20 let pa ne zdrzi noben, tudi tisti za 2k evrckov ne.

jaz imam boshev sesalec iz leta 2007 ni pokončen – je navadni sesalec  z možnostjo vreče in oz.  posode za praznjenje takoj… in še danes   dela čez 3 leta bo 20 let torej ni daleč stran…

jaz ne vem kako vi delate z zadevami, ampak jaz vse takšne stvari zelo čuvam, raje dam malo več in uporabljam dolgo… tudi pralni stroj mi še dela pa je star 15 let letos  – edino ležaji so zdaj šli to se sliši, ga ne bom popravljala, naj ropoče dokler bo potem gre  v prodajo za dele če kdo hoče – pa pred tem ni imel nobenega popravila…

tako,da ne vem kako vi uporabljate stvari ampak jaz na takšne stvari čuvam in praviloma mi zdržijo kar dolgo, tako da upravičijo višjo ceno nakupa če se zanjo odločim…

za sesalec pa sploh mislim, da ker ni non stop po več ur v uporabi, kamot res zdrži 20 let…

tako da ne govori,da ne zdrzi, ker moj sesalec pri 17 letih še dela, ni bil  iti enkrat v popravilu do sedaj, pa še kupljen je bil na nalepke v merkatorju,ki so nam ostajale in zdel se je ok… in tako se je tudi izkazal

Naš pokončni Vorwerk iz leta 1997 je lani izdihnil-motor, pa smo iskali nekaj vsaj približno podobnega za normalen denar in nismo našli nič pametnega. Naročili smo enakega, obnovljenega, kot nov, za 70€.

@Anonimno465 … ko boš danes kupila kakšno novo zadevo pa se oglasi čez 20 let, da ti še vedno dela 🙂

Covid 2021LE, 03.02.2024 ob 09:55

Če iščeš na baterijo; mi bomo makito, k tale bosch izdahne. V Bistvu je kot pomoč “uradnemu” sesalcu za lokalno sesanje drobtin, opažene dlake od mačke v kotu…

V bistvu je ročni sesalnik vkomponiran v ročaj s štango kao 2 in 1, k ostali proizvađaći.

Sam keč: k ostalim zmanjka baterije, si gotov, pr makiti pa klik-klak gor druga baterija, k pr šraufarci in gremo dalje….

Če si jo imaš seveda nafilano….

Zanima me Makita. Imam že el škarje njihove in 2 bateriji in polnilno postajo.
Rabim za sesanje dolgih las in dolgih pasjih dlak po parketu in tepihih.
Ali je makita dovolj močan sesalec? Ker navadni kabelski Hoover tega ne zmore🤬

Anonimno465, 03.02.2024 ob 11:13

jaz imam boshev sesalec iz leta 2007 ni pokončen – je navadni sesalec  z možnostjo vreče in oz.  posode za praznjenje takoj… in še danes   dela čez 3 leta bo 20 let torej ni daleč stran…

jaz ne vem kako vi delate z zadevami, ampak jaz vse takšne stvari zelo čuvam, raje dam malo več in uporabljam dolgo… tudi pralni stroj mi še dela pa je star 15 let letos  – edino ležaji so zdaj šli to se sliši, ga ne bom popravljala, naj ropoče dokler bo potem gre  v prodajo za dele če kdo hoče – pa pred tem ni imel nobenega popravila…

tako,da ne vem kako vi uporabljate stvari ampak jaz na takšne stvari čuvam in praviloma mi zdržijo kar dolgo, tako da upravičijo višjo ceno nakupa če se zanjo odločim…

za sesalec pa sploh mislim, da ker ni non stop po več ur v uporabi, kamot res zdrži 20 let…

tako da ne govori,da ne zdrzi, ker moj sesalec pri 17 letih še dela, ni bil  iti enkrat v popravilu do sedaj, pa še kupljen je bil na nalepke v merkatorju,ki so nam ostajale in zdel se je ok… in tako se je tudi izkazal

Do pred kratkim sem imela aparate in pripomocke letnikov 1997 do 2001, nekaj jih je se delujocih, recimo pecica in keramicna plosca, pa zenski depilator iz leta 1998, imam fen in likalnik iz leta 1967, mikser 1984, pa se kaj bi se naslo, torej 20 in vec let, a si ne delam utvar, da bodo novi aparati delovali tako dolgo.

Konkretno klasicni sesalnik na vrecke je ze malo zmahan, a se vedno dobro posesa, letnik 2001. Si ogledujem novega in ce bo delal 10 let, bo super, enako pralni stoj, hladilnik, pomivalni, palicni itd.

Imam oblacila stara 10, 15, 20 let in vec, pa se mamina iz 70ih, torej znam cuvat, skrbet in lepo ravnat s stvarmi, a zal je nekaj odvisno tudi od kvalitete izdelave, ne samo od ravnanja, kvaliteta je pa danes taka, da moras cim veckrat zamenjat stvar in kupit novo, da imajo proizvajalci profit.

Jaz imam brezžičnega Boscha, posesa odlično, tudi tepihe. Baterija zdrži za dobrih 150 kvadratov.

Potem imam pa še Hyllo, vodni sesalec, zalaufam za postelje presesat, prah pa še kako kapljico dišave dam v vodo. Super je.

New Report

Close