Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pokopališče školjk- Ankaran

Pokopališče školjk- Ankaran

Prosila bi vse tiste, ki ste domačini oz. ste se tam potepali pred kratkim, če mi lahko, prosim, poveste, kakšen je dostop do tega pokopališča, v kakšnem stanju je … Naša deklica si namreč želi videti to “čudo”, prav tako tudi mi, zato bi si privoščili krajši izletek do tja.

Lepa hvala za vaše odgovore.

Ojla, mi to obiščemo z otroki večkrat na leto, pa smo Ljubljančani. Na cesti proti Ankaranu pred kampom zavijemo levo za Sv. Katerino, parkiramo, potem pa je naprej peš – mi gremo na desno, plaža je mulj, tako da so otroci lahko bosi – ni pa za tiste, ki ne marajo mulja in umazanih nog. No, mogoče je kakšna lažja pot, bodo povedali domačini. Nam je všeč, ker je divje, samotno in ker se lahko naberejo školjke. Pa rakovice so tudi, tako da kakšna otroška mreža za ribe ne bo odveč. V vodi pa smo videli celo leščurje.

Ljubljanska mama, prisrčna hvala za informacije. Si tako nazorno in privlačno vse opisala, da bomo šli v teh dneh čim prej pogledat to znamenitost.

Z veseljem.

Lep dan še naprej in preostanek poletja.

Če hočeš do pokopališča školjk, greš s parkinga levo. Na desni strani imaš samo igrišče za odbojko in muljasto plažo.
Še pred kratkim je bil dostop do pokop. školjk zasut z zemljo, ker nekaj na veliko razkopavajo tam. Ne vam pa kako je zdaj.

New Report

Close