Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pokrivalo proti toči

pokrivalo proti toči

pred leti sem že dobil avto pobunkan in me ne sreča pamet da bi si kupil pokrivalo proti toči, vem, da ni 100% zaščita pa vseeno, morda kakšen predlog kje kupiti kvalitetnega, morda hofer, lidl, gledam še od tega gledringa (withcar) ali preko spleta morda kaj iz tujine

Vsa pokrivala, ki so dovolj debela so OK. Tisto kar prevladuje v Sloveniji je OK.

Kupi na Amazonu, take sive, so podloženi, vsi imajo oranžno črto. Imaš jih za različne modele oz velikosti avtomobilov. Cena je tam okrog 100eur. Se splača. Pokriješ v eni minuti in si miren.

Lani sem ga kupila v Merkurju, s peno, cena cca 60 eur. Ima srednje velik avto, kar hitro pokriješ.

Edino nerodna so ta pokrivala potem za sušit.

V fizični trgovini lahko pozabiš, da boš dobil trenutno. Midva sva šla v vse možne trgovine, ker tašča nima tega, da bi ji kupila.. So se nama smejali, da sva res optimista, ker so po prvih letošnjih nevihtah s točo ljudje dobesedno razgrabili komplet zalogo. V celi regiji ni v niti eni trgovini, ki sicer to prodajajo.

Svetujem nakup na spletu Cene so tam med 80 in 110€ cca 😀

Pomaga pri toči 5 cmo in več popolnoma nič. Avto mi je prejšnji teden gladko nabunkalo, bok je cel luknjast, ker tam zadeva ni nič podložena.

Predračun za klasičn nadstrešek, za dva avta, brez dela, sm dobla za 19.000eur. priporočam..

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG 🍀, 25.07.2023 ob 11:23

Predračun za klasičn nadstrešek, za dva avta, brez dela, sm dobla za 19.000eur. priporočam..

Noro, kakšne cene. Ko smo mi delali je bilo veliko manj, je  dotrajano in bo potrebno obnoviti.

Das 20 jurckov, pol ti ga pa v sluzbi stolce 🙈🙈🙈

Je treba razmisliti, ja, kam z avtomobili ko je taka napoved.. sam ne zadnji trenutek reševati zadev. Včeraj je 16 letni fant umrl na Ita strani, pa kar precej je bilo resno poškodovanih. 10cm bombice z neba niso hec..

V leclercu jih majo. Ne boš zdaj čakal iz Amazona, no.

Ne, sj mi nismo pol naročili.. moj rt kr se le lh sam dela, ajd ob pomoči kolega, očeta al pa tk. Da ni gužve, sva odkupla les stare brune, super ohranjen, ga spedenala, pol je pa on to lepo sestavu itd. In ja ne moreš, da verjameš.. avto mi je pa na službenem parkingu stolklo.. 🤦no, zdj mamo tut tu streho..

V Merkurju sem kupila za 70 eur, srebrn z oranžnimi črtami. Ima podložen cel zgornji del, pri strani ne. Ne vem ali kaj pomaga, še nisem odkrila avta ker skoz dežuje.

aef, 25.07.2023 ob 11:16

Pomaga pri toči 5 cmo in več popolnoma nič. Avto mi je prejšnji teden gladko nabunkalo, bok je cel luknjast, ker tam zadeva ni nič podložena.

Pomaga vsaj toliko, da ne razbije stekel, luči in ne prebije laka, ajde ko šiša vdrtine, zato avto ni v nevoznem stanju. Moj je tudi cel luknjast, stekla in luči so pa cela… vsi ostali na istem parkirišču, ki niso imeli pokritih, so imeli od prvega do zadnjega počena/razbita stekla, luči, nekateri tudi stranska ogledala…

V primerjavi s tem, sem jo jaz super odnesla. Imam povsem ok avto z lepotno napako.

Aja, toča je imela premer med 6 in 12cm cca.

100% zaščita ni, je pa mnogo bolje kot nič…

Ime ali vzdevek, 25.07.2023 ob 11:38

V Merkurju sem kupila za 70 eur, srebrn z oranžnimi črtami. Ima podložen cel zgornji del, pri strani ne. Ne vem ali kaj pomaga, še nisem odkrila avta ker skoz dežuje.

Pomaga celo šotorsko krilo. Tisto iz JNA. Pa razne čvrste cerade. Preverjeno.

New Report

Close