Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pokrov padel v lonec

pokrov padel v lonec

hahahahahahaha 😂

tega pa še nisem poskusila, ker te reči nimam doma. se pa bojim, da bi bilo podobno kot s selotejpom.
[/quote]
Tale zadeva je precej močnejša od selotejpa.

tale tema je pa boljša od usake detektivke, res me zanima kko se bo izteklu

Kotni brisilnik se reče po slovensko.
[/quote]

Kvečjemu kotni brusilnik.

ja, pa nima človek vsega pri roki.
[/quote]

Ja pa kupi si, da boš imela vedno pri roki – e samo malo manj kot 7 evrčkov…. Navakumira pa tudi kovinsko pokrovko….

Zdaj se ti bo tisto olje zasušilo in napopalo pokrov v lonec. . Res kupi tisti vakumski zvon.
Tako ali tako ga potrebuješ, ker je to najboljša reč za odmašitev odtokov. Če se ti pokvari pralni stroj lahko pa še perilo z njim pošteno premencaš. Pa še kakšno zadevo zna verjetno rešit…

Kvečjemu kotni brusilnik.
[/quote]

Slovnični nacist si. Se je pač zatipkal.

Nimam pametne ideje, da bi ti svetovala.
Jaz take situacije običajno rešujem tako, da porinem dedcu v roke in rečem: dej zrihti tole 😀

Drugače pa končno ena tema za nasmejat, pa tudi avtorica faca. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

zunaj je! 🙂
dopoldne sem ga naoljila in obrnila na glavo. ko sem šla čez kakšni dve uri mimo, sem ga malo potresla in z njim potolkla po leseni deski in pokrov je izpadel! je pa stal na soncu in je bil kar precej vroč, tako da so olje, sonce in gravitacija naredili svoje.

hvala vsem za pomoč, luštni ste bili! 🙂

Čestitke ☺ zabavna tema tole. Koliko znanja imamo in kaj vse vemo, če stopimo skupaj, super!

zunaj je! 🙂
dopoldne sem ga naoljila in obrnila na glavo. ko sem šla čez kakšni dve uri mimo, sem ga malo potresla in z njim potolkla po leseni deski in pokrov je izpadel! je pa stal na soncu in je bil kar precej vroč, tako da so olje, sonce in gravitacija naredili svoje.

[/quote] A že? Škoda 🙁

zunaj je! 🙂

[/quote]…bomo še enkrat ugibali, kako bi ga spravili ven, ne zdaj vsega pokvarit, ko je postalo zabavno;)))

…bomo še enkrat ugibali, kako bi ga spravili ven, ne zdaj vsega pokvarit, ko je postalo zabavno;)))
[/quote]pa kako je poštena :)))
Lahko bi nas malo vlekla za nos. Ampak ne, ona še pove, da je uspela. :))))

zunaj je! 🙂

[/quote]

:-)))

Ah, no, v redu, ce je pokrovka zunaj. Jaz pa sem ravno mislila svetovat, da prekvalificiraj kastrolo v teglc za roze. Prostor pod pokrovko bi bil ravno prav za zbiranje odvecne vode, kot en integriran podstavek. Gor pa zemljo, pa eno lepo flanco, pa bi bilo za dekoracijo na kuhinjskem pultu.

No sej ga še vedno lahko spet zakajla notri, nič ni izgubljeno :))))

New Report

Close