Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Poletje se prevesa v jesen…

Poletje se prevesa v jesen…

…..mene pa vseeno zanima kaksen naslov za poletno branje-lahkotno in predvsem napeto, da si tezko odtrgas cas se za kaj drugega. Zadnje case se mi zdi, da mi nihce ne zna svetovati kaksnega takega naslova.
Ce vzamem knigo v roke, jo naceloma tudi preberem, ali je slaba ali dobra (zame) in “nedobrih” sem od poletja do zdaj ze kar nekaj predihala.

Zanimiva, pa ceprav ne “limonada” pa je bila Puscavska roza. Priporocam!

Jaz sem kar “požrla” poleti na morju knjigo Trije v postelji od Carmen Reid.

Kaj pa Mary Higgins Clark? Meni je super – knjig kar nisem mogla odložit.

Pravkar pa sem prebrala tudi Pilotova žena (od neke Anite S..) in pa Deklica (?) z bisernim uhanom.

Dr. Vliemen. Avtorja pa se žal ne spomnim. Starejša izdaja, vendar med najbolj duhovitimi, tudi dovolj lahkotna, bila sem navdušena. Priporočila mi jo je knjižničarka, jaz pa sem še malo vihala nos in jo, ker nisem našla kaj na prvi pogled bočjšega, vzela. In se zelo zabavala.

Če lahko samo dopolnim: naslov knjige je “Dekle z bisernim uhanom” (zgodba o nizozemskem slikarju Vermmerju iz 17. stoletja), Pilotovo ženo pa je napisala Anita Shreve. Slednje marsikdo ne more prebrati do konca, samo če jo že začneš, se mi zdi, da se jo splača. Ljudem v glavnem ni všeč tako negativen začetek.

Ja, Janja, prav imaš. Meni je bila Pilotova žena zelo všeč – ne vem, stalno sem pričakovala, da se za vsem skriva nekaj ‘žgečkljivega’ – in nisem se motila. Piloti pač!

Šoferji pač 🙂

Ja, glede šoferjev bi pa lahko napisala avtobiografijo. Na žalost s nesrečnim koncem :-(( (se pravi brez tistega: Živela sta srečno in zadovoljno do konca svojih dni :-/ taki ti je život…

So se ti oči odprle in si izstopila? Večinoma svoj tip moških, ki lahko čisto dobro funkcionira v partnerstvu z določenim tipom žensk. 🙂

Ne, Janja, oči sem imela (kako smo včasih neumni!!!) krepko zalepljene (kot otroci, ki imajo vnete očke) in so zato drugi namesto mene odprli vrata in me vrgli ven. Šola za vse življenje.!!

To je bilo en dan na netu – mi je pisano na kožo: LEPA MISEL >> “Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!”

PS. Tip si je dobil tako možačo, da bog pomagaj – postal je 1000% copata. Ampak očitno mu paše.

(bi bilo boljše, če bi debatirale na forumu ‘ljubezenske težave’ :-))

Joj, Asja, hvala, da si me spomnila. Zadnjič mi je kolegica govorila o tej knjigi, potem pa mi je naslov padel iz glave.

Vsekakor jo moram prebrati – tudi mi smo namreč v postelji trije (mož, sine in jaz :-))

Ah, sigurno je bilo vredno. Sedaj imaš izkušnjo, pa verjetno si imela tudi lepe trenutke. Če sam ne vidiš, morajo pač včasih drugi ukrepati, da te rešijo sranja.

Sama tudi poznam enega šoferja, ki je 100000% copata (nematematično pretiravanje), zunaj se pa dela frajerja. No ja, se poskuša delati, saj mu ne ratuje. :))) Samo ni čisto tak tipičen šofer. 🙂

New Report

Close