Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poletni parfumi in deodoranti?????

Poletni parfumi in deodoranti?????

Kateri so vaši najljubši in kako pogosto jih uporabljate?
Prisegam na vse od L’occitane. ❤️

Ne me niti spominjat na to. Ratam kr slabe volje 🙁 nimam dnarja da bi dajala 25 eur al pa 30 eur al pa 50 eur za prfum in zato mi je vedno na izbiro moj buget parfumi do 7 ajde max. 10 eur. KATASTROFA! Obolevam vsakič.. nisme pristaš enga in istega,za poleti mam rada poletne,za pozimi zimske,jeseni spet druge.. Sem tok jezna,ko sem kdaj najdla res kakšnega ok,in so ga nehali dobavljati. Mrš.. ampak vedno,vedno so pa cheap pa taki k dišijo za skozlat na voljo in v prodaji! 🙁 nima veze,sem šla že v dm,muller,tuš drogerije,parfumi do 6-7 eur so ceneni in smrdijo. Tko da,včasih obrnem celo drogerijo po dolgem in počez da kej najdem. tega dejansko ne razumem,a so sestavine res tok drage da če nardiš dobrega in dišečega da more bit 50 al pa 80 eur?? 🙁

Müller ima popuste.

Lani sem v Orsaxu kupila parfum, tak poletni, pa ful poceni, tam poglej, ce ti je kaj vsec.

Jaz za te take parfume ne dam veliko, meni osebno najbolj disi Borotalco original, ze vsaj 30 let mi je ta vonj top in ce bi nasla parfum s podobnim vonjem, bi zanj dala tudi 100+ €.

Poleti:
Sveži lahki vonji (katerikoli)
https://www.notino.si/elizabeth-arden/green-tea/

Včasih:
[img]https://ikranscosmetics.com/wp-content/uploads/2020/10/SJP-Lovely-EDP-100ML.jpg[/img]

Pozimi:
[img]https://fimgs.net/mdimg/perfume/375×500.55683.jpg[/img]
[img]https://www.spleticna.si/data/tmp/0/4/757884_0.jpg?1518445806[/img]

Neodvisno od letnega časa, ker mi je najljubši že nekaj let:
[img]https://static9.edstatic.net/product_images/470×470/resize/hugobossbossmavieeaudeparfumnoknek75ml22jpg_2pp77phl.jpeg?v=1[/img]

Rule 34

Moj tip iz srednje je nosil rexono. Poceni in lep vonj – ej nikoli ni smrdel. Sem jo začela še jaz uporabljat in je ne menjam več, pa je od tega že uff 17 let? Kako beži čas … no stara znamka, jo imajo povsod, velika izbira, nikoli ne smrdiš, jaz kupujem v Mercatorju https://trgovina.mercator.si/market/brskaj#search=rexona

No,koliko je ta iz Orsaya? 6 ali 7 eur zihr ne. Pa deodorantov ne maram imam kožno bolezen,uporabljam posebnega na naravni bazi za podpazduho brez vonja. Sem pa tud jst neki casa uporabljala deodorante,nic vec hvala iz preprostega razloga-ne mores ga svobodno dat na tkanino,ob vratu itd.. pustijo bel grd flek. Tista Rexona black and white mi pa ne diši,ki kao ne pušča madežev.

Niti nisem spraševala za nasvete,ker rešitev tukaj ni. Simple: no money no funny. Največ kar lahko nardim,ko mi zmanjka in grem v nabavo po novo res prečešem vse.. se full namatram. In še zdej nevem v čem je fora ko kdaj dobijo res lep vonj parfuma,ga nehajo dobavljat. :(( skratka,mal dnarja mal muzke. Pa kaj pol,smrdim ne. To defenitivno. And thats all that maters 👌👍

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=No{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20money{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20no{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20honey.

Različni so mi všeč. Odvisno od razpoloženja. Ysl, Dior, lancome, givenchy, od nuxe mi je tudi zelo všeč ima ta kozmetika en tak poseben vonj itd
Locotan sem pa lani kupila – zelen, svež in lepo dišal, se pa žal zelo hitro razdiši.

se ne nanaša na vrat!☹︎

se ne nanaša na vrat!☹︎
[/quote]

Ja,če nočeš belih flekov po majici/tkanini-probaš na vrat-efekta pa ni. Vonj se razdiši,plus taka mivkica bela ostane.

My way in La vie e bell, pa Guiltierjev Skandal uporabljam. Za mimogrede se našpricam tudi z Lidlovim, ki je enak Madmasel.

Včasih sem uporabljala cel kup, intenzivnih, sladkih vonjev, zdaj pa mi niso več všeč. Občasno uporabljam cvetličnega od Marc Jacobs, Daisy in to je to.

Redna, na notinu imaš veliko parfumov, recimo od oriflame, avon, jeanne arthes..7 eur za 100 ml. Jaz jih prečekiram preko neta, pregledam mnenja na fragrantici in naročim. Velikokrat kupim tudi v refanu, recimo da najboljše približke originalom. Si lahko privoščim nakup dražjega parfuma, ampak se hitro naveličam, zato imam doma malo morje manjših stekleničk cenejših variant.

Ma nehajte se špricat s temi poceni parfumi, že na 200 m se vas zavoha, to so res tako grozne vonjave, da komaj dihaš zraven!

Sama imam poleti najraje L’Occitanovo citronko, če pa si je ne bi mogla privoščiti, potem raje kakšno kvalitetno kremo za telo, meglico oz. drugo cenejšo verzijo kvalitetnega vonja.

Precenjen L’Occitane!

Precenjen L’Occitane!
[/quote]

ja, se strinjam, meni je edino ta parfum res všeč in ga vsako poletje kupim, moški vonji tudi zelo dišijo, še nekaj dobrih izdelkov imajo (kremo za roke), kozmetiko za obraz pa raje kupujem od drugih znamk, cenejšo in kvalitetnejšo.

Nadišavim se preden stopim skozi vhodna vrata. Edina izjema je, če samo na hitro skočim do najbližje trgovine ali če grem na neko športno aktivnost.

Če sem veliko doma, se pa naparfumiram tudi za doma. Všeč mi je, ko sem obdana s prijetnim vonjem.

Trenutno uporabljam Bvlgari, Dior, Marc Jacobs. V preteklosti sem imela še Hugo Boss, Armani in YSL. Cacharelov Amor Amor povezujem s prijetnimi spomini, zato imam eno stekleničko, ki jo uporabim le izjemoma.

Krasen vonj je tudi Marc Jacobsov Rain. To je bila ena poletna verzija, ki je ne delajo več. Eno stekleničko imam še in s tem vonjem se odišavim doma, za svoj užitek. Je namreč res kot vonj po dežju. Nekonvencionalen, meni izjemno všečen. Slaba stran je, da se žal zelo hitro razdiši in je zato neuporaben za nek običajen delovni dan, poleg tega ima izjemno blag vonj. Je pa vseeno perfekten za trenuten užitek, trenutek ugodja.

…od Lusha. Vse ostalo mi diši enako sintetično. Od svežih mi je najljubši Breath of god, sicer pa Karma, Vanillary, Pansy… Pa uporabljam v bistvu največkrat kar spreje za telo, popolnoma dovolj dišijo. Parfumske različice imam samo tiste naj naj.

no,notinota mi niti ne omenjaj ker jih ni za cca 6 ali 7 eur. dejansko pa je dobra ideja te razni Oriflame pa Avon,sem šla zdej googlat,hvala ti. Ampak kaj k če naročiš te nadlegujejo 100 let,pa kataloge pošiljajo da maš zabasan kaseljc pa kličejo.. to me odbija. Ne,hvala. Jih poznam,obesjo se na stranko ko klop 🙁

no,notinota mi niti ne omenjaj ker jih ni za cca 6 ali 7 eur. dejansko pa je dobra ideja te razni Oriflame pa Avon,sem šla zdej googlat,hvala ti. Ampak kaj k če naročiš te nadlegujejo 100 let,pa kataloge pošiljajo da maš zabasan kaseljc pa kličejo.. to me odbija. Ne,hvala. Jih poznam,obesjo se na stranko ko klop 🙁
[/quote]

Lahko naročiš testerje. Meni je dovolj, za posebne priložnosti. se ne špricam vsak dan, to so le strupi ki se tudi skozi koži absorbirajo v telo. V bistvu raje pošpricam kako ruto ali oblačilo, da ni direkt na koži.

Zanimivo, jaz my way uporabljam v hladnejših mesecih. Mi je fantastičen. Pri La vie est belle mi zelo dišijo ta prve note, potem so mi pa vonji moteči. Občasno ga uporabim pozimi.
Glede na to, da imava podoben okus, bom šla probat Skandal.
Imaš mogoče še kakšen predlog ki bi bil malo bolj svež?

Tale Lovely od SJP je pa meni top. A se ga da še kje dobiti v drogeriji, ali je samo na spletu?

Kaj pa vem, morda bi ga Müller imel. Jaz sem ga po moje na Notino vzela. 🙂

Rule 34

Kako so vam všeč pa S. Oliver toaletne vode? Videla sem jih v Mullerju, ne vem točno imen, sem poskusila več testerjev, pa so mi bili zelo prijetni vonji.

New Report

Close